Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Cię Marlena, to ty jesteś tą dziewczyną z lesniczówki:razz: gdzie odbywają się te wyżłowe zloty. To prawda, ze tworzycie jedna wielka wyżłową rodzina???? Wojtek wiele mi opowiadal zanim kupiłam od niego Zahre....ze się spotykacie, ze sie wspolnie bawicie, kiedys mnie nawet zapraszał ale teraz z perspektywy czasu, mam wrażenie, że to tylko jakieś tam farmazony, dlatego pytam Ciebie, czy to prawda;)
Troszkę Ci zazdroszczę, że mieszkasz w lesie:loveu:

PS.Nie odbieraj tego postu, jako atak:eviltong:.

Posted

Hmmm :crazyeye: na pierwszy rzut oka wygląda to jak wielki wyścig plemników :diabloti: a tak poważnie wydaje mi się, że to woda w strumieniu:razz:

Posted

w konkursie fotograficznym stawiam na...... ganiajace sie 2 psy :D w kuchni :P
Honeyku witaj- dawno sie nie odzywalas jak tam sie wam zyje na mazurach?
a do Marlenki- czy ksiazka juz odebrana :D mam nadzieje ze bonus ze srodka nie zaginal:P

Posted

Hej, chwilę tu nie zaglądałam,a tu już trochę stronek przybyło ;)

Sorry za błąd przy podaniu oceny Shine, ale Here wystawiała znajoma i to ona mi tak namieszała, następnym razem sama się dowiem zanim napiszę wyniki ;)

A na tym zdjęciu, hymmmn mi to wygląda na włosy, nie wiem czy rzęsy czy co...

Posted

Witaj lafuma-82:lol:Nie znam Twojego imienia więc zwracam się do Ciebie po niku - wybacz.
Tak. Faktycznie mieszkam w leśniczówce, w samym środku lasu, 50 metrów od mojego domu płynie rzeka Pilica. Miejsce dla moich dziewczynek jest idealne:)
A jeżeli chodzi o nasze spotkania to ja i mój mąż( Mariusz) serdecznie Cię zapraszamy, wtedy sama będziesz mogła to ocenić.Zapraszam szczególnie latem, wtedy jest u nas przepięknie, jestem pewna, że Zahra będzie czuła się tu wspaniale, jest gdzie popływać i pobiegać a to chyba dla wyżełka najważniejsze, miejsca mamy dosyć:)

Serdecznie zapraszam Marlena

Posted

Ania, zaproszenie dostalas:)
Pilica... to jedna z czystszych w Polsce rzek:)

Nasi sasiedzi z Sokolnik maja nad Pilica piekna dzialke w Inowlodzu...
Gdy bylismy tam ostatnio,Amo szalenie sie podobaly zabawy w wodzie:)

Ewelina, nie przejmuj sie, gdy zaczyna sie jezdzic na wystawy,czlowiek sie denerwuje, a gdy zaczyna sie nagle tak rzeczy wiele dziac dookola nie sposob zapamietac i zauwazyc wsyztskiego. Zobacz- moj przyklad z wystawy z Kielc- wszyscy dookola mowia tylko o tym ze moje psy zostaly zdyskwalifikowane, a tymczasem ja musialam je po prostu wycofac jeszcze przed ocena sedziego.

Posted

jestem w trakcie przenoszenia swojej domeny pod innego administratora, wiec to troszke trwa- myslalam ze latwiej bedzie mi wywalczyc owo przeniesienie.

Na razie egzystujemy pod domena

[COLOR=Blue]Link w linkowni/Mod[/COLOR]

ale w najblizszym czasie oba linki beda działać.

Posted

[quote name='Theogonia']jestem w trakcie przenoszenia swojej domeny pod innego administratora, wiec to troszke trwa- myslalam ze latwiej bedzie mi wywalczyc owo przeniesienie.

Na razie egzystujemy pod domena

[COLOR=Blue]Link w linkowni/Mod[/COLOR]

ale w najblizszym czasie oba linki beda działać.[/quote]

Asia to może w podpisie zmien sobie adres

Posted

[quote name='jula&czaga']moje dziewczyny wciąz przesiaduja w oknie i czekają na upragniony śnieg :p
[/quote]

Czesc Jula, swietna fotka :lol:
I jak ta twoja mala pannica wyrosla ! :-o [SIZE=1]Ostatnio zdecydowanie za szybko czas mi ucieka ...[/SIZE]
Naprawde przystojna z niej dziewczyna :loveu:

[SIZE=1]Zmiane miejsca zamieszkania naprawde sobie chwale. Zupelnie inne zycie :)[/SIZE]

Posted

[quote name='jula&czaga']moje dziewczyny wciąz przesiaduja w oknie i czekają na upragniony śnieg :p
[/quote]
Już nie widać, ktora jest matka, a która córką:loveu:

Posted

no to uwazajcie teraz... oficjalnie zdradzam tajemnice jak wyrabiam predkosc u moich pannic :D
oto foty z treningu :D hihih

[IMG]http://i212.photobucket.com/albums/cc122/jula771/Deviiheder.jpg?t=1197307242[/IMG]

mam przyjemnosc przedstawic prywatną trenerke Hederki :D Mss Devi :evil_lol:[IMG]http://i212.photobucket.com/albums/cc122/jula771/spacer.jpg?t=1197307202[/IMG]

Posted

[quote name='falco22']Hej Juleczko, jestem już na gg i czekam na Ciebie...:)
A te Twoje urwisy nie czekają na śnieg, tylko na sylwestrowy wyjazd:eviltong:;-)[/quote]
Coś ten grudzien sprzyja wyzłowym spotkaniom, super, że tak się towarzystwo integruje,Marlena a to u Ciebie w leśniczówce będzie to spotkanie ???Oby Wam tylko śnieg spadł:loveu:. To ja czekam na zdjęcia z takiego wyżlowego Sylwestra.

Ja natomiast na palcach odliczam dni do naszej niemiecko-weimaro-węgierskiej wigili, w koncu to pierwsza wigilia mojej Zahry, zresztą moja też w takim fantastycznym towarzystwie.Hmmm w koncu trzeba ustalić, co kto bierze ze sobą?Słuchajcie jak przystało na Wigilię, powinno być 12 potraw. Ja zapewniam kapustę z grochem i pierogi:evil_lol:

Posted

[quote name='lafuma-82']
Ja natomiast na palcach odliczam dni do naszej [B]niemiecko-weimaro-węgierskiej[/B] wigili, w koncu to pierwsza wigilia mojej Zahry, zresztą moja też w takim fantastycznym towarzystwie.Hmmm w koncu trzeba ustalić, co kto bierze ze sobą?W koncu to Wigilia, musimy się tak zorganziować zeby było 12 potraw.Ja zapewniam kapustę z grochem i pierogi:evil_lol:[/quote]
:crazyeye::crazyeye: To tam tez inne wyzelki beda?!?! O ja...!! Ale wam zadroszcze... :roll::lol:

Posted

ooo ale fajnie. kiedys tez bylam na takiej wyzlowej wigilii Asia -Theogonia tez - i moim zdaniem bylo fajnie.
A teraz widze ze powiekszacie grono wyzelkow o rozne kolory - to bardoz sympatyczne, a jakie trzeba miec zaslugi aby byc mile widzianym w takim gronie ?

Posted

[quote name='jula&czaga']no to uwazajcie teraz... oficjalnie zdradzam tajemnice jak wyrabiam predkosc u moich pannic :D
oto foty z treningu :D hihih
mam przyjemnosc przedstawic prywatną trenerke Hederki :D Mss Devi :evil_lol:[/quote]
Ale psiury szaleją, my jak bylismy na takimi spacerze u Theogonii w Sokolnikach, gdzie było chyba 6 wyżlow, to zastanawialiśmy się czy nie dałoby się zarobić na naszych psach, wynajmując je na wiosnę do orania pól. Jak tak sfora wpadła na pole, to było widać tylko siwy dym:evil_lol:, tak szalały i takich prędkości nabierały
[IMG]http://images24.fotosik.pl/125/867d67fc1b7b78c9med.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='chicken']:crazyeye::crazyeye: To tam tez inne wyzelki beda?!?! O ja...!! Ale wam zadroszcze... :roll::lol:[/quote]

Jak nic musisz przekonac Anie by Cie ze soba zabrala- ja serdecznie zaprasza, nie widze przeszkod by haszczak dolaczyl do wyzlowego towarzystwa:)

Posted

[quote name='chicken']Ojej... No byloby super ekstra ale jest jedno duze ale...
:-(:placz::-(
Mam w sobote kursy a na nich.... matura probna......... :placz:

Buuuu :placz:[/quote]

o 19 wieczorem???????????

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...