baltazar Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='tamiczek']OOOO młodszy od mojej pusi a taki duży![/quote] tamiczek a gdzie mozna zobaczyc twoja pusie??? i w jakim ona jest wieku??
tamiczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='baltazar']tamiczek a gdzie mozna zobaczyc twoja pusie??? i w jakim ona jest wieku??[/quote] O tu: :diabloti: [URL]http://www.dogomania.pl/gallery/319/6/456.html[/URL]:diabloti: Ma gdzies ok. 5-6 miesięcy, czyli jest starsza od Baltiego
baltazar Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='tamiczek']O tu: :diabloti: [URL]http://www.dogomania.pl/gallery/319/6/456.html[/URL]:diabloti: Ma gdzies ok. 5-6 miesięcy, czyli jest starsza od Baltiego[/quote] przeslodka jest Pusia:loveu: :loveu: :loveu: duza raczej nie bedzie: zostanie slodkim malenstwem!
tamiczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Dziekujemy i przesyłamy pozdrowienia, jaka tam u was pogoda we Francyi?:evil_lol:
baltazar Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='tamiczek']Dziekujemy i przesyłamy pozdrowienia, jaka tam u was pogoda we Francyi?:evil_lol:[/quote] U ans zima -4 dzis rano, teraz -1 brrrr az pies nie chcial biegac po oszronionej trawie! Pozdrawaim Pionki - to te kolo Radomia???
Mi. Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [B][I]Piękna jest Czekoladka:loveu:[/I][/B] [quote name='baltazar']U ans zima -4 dzis rano, teraz -1 brrrr az pies nie chcial biegac po oszronionej trawie! Pozdrawaim Pionki - to te kolo Radomia???[/quote] [B][I]brrr to zimno:crazyeye: A u nas słoneczko świeci, i mimo strasznej śnieżycy jest cieplutko;)[/I][/B]
Goshka Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [B]Baltazarku[/B], przepiękny, przepiękny... No, nic dodać, nic ująć... PS. U mnie w tej chwili straszny śnieg pada. W związku z zaistniałą sytuacją w moim życiu, nie nastraja mnie optymistycznie...
Kardusia Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [B]Goshka [/B]- tak bardzo przykro, tak bardzo żal, tak bardzo pusto i smutno :-(:-(:-(:-(:-(...[SIZE=3][B]. [/B][/SIZE][CENTER][SIZE=3][B]Keira : [IMG]http://img411.imageshack.us/img411/3112/347wiecatg1.gif[/IMG][/B][/SIZE] [/CENTER]
tamiczek Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 [quote name='baltazar']U ans zima -4 dzis rano, teraz -1 brrrr az pies nie chcial biegac po oszronionej trawie! Pozdrawaim Pionki - to te kolo Radomia???[/quote] Boże ona wie gdzie Pionki leżą :-o :-o :-o :-o To takie nie zwykłe...:razz:
baltazar Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Goshka (*)(*)(*)(*) trzymaj sie cieplo mimo pustki jak zostawia po sobie Keira!! bardzo bardzo mi smutno z powodu jej odejscia
Czarna_Owieczka Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='baltazar']U ans zima -4 dzis rano, teraz -1 brrrr az pies nie chcial biegac po oszronionej trawie! Pozdrawaim Pionki - to te kolo Radomia???[/quote] hmm a co powiesz że u mnie wczoraj było -8 ;) ale jakos żyje, chociaz dzisiaj rano myślałam że nas zasypie-mamy śniegu po kolana, pies wraca jak ośnieżona kula którą trzeba odmrażać :shake:
baltazar Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 mOj pies jeszcze sniegu nie widzial i nie wiadomo czy kiedykolwiek zobaczy;) ale przyejsci z 18 °C do -4 to jednak szok temperaturowy! dzisiaj w normie czyli ok +3 stopni! cudny pyszczek ma twoj blaki!
tamiczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 A jeszcze nie dawno oglądałysmy jej zdjęcia:-( :-( :-( [SIZE=7][COLOR=blue]['''][/COLOR][/SIZE]
baltazar Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 [quote name='Goshka']Dobrze, że jesteście...[/quote] Goshka : jestesmy z toba calym serduchem, ludzkim i psim:glaszcze:
tamiczek Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 a ja mam cos specjalnego: [URL]http://img266.imageshack.us/img266/2065/swieczkamm0.jpg[/URL] :-( DO ZOBACZENIA:-(
Silky Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jak można pisać takie nagłówki w aukcjach Allegro. Mamy już dośc psów w schroniskach. Proszę się chwilkę zastanowić, bo klienci i ich dzieci które to czytają - pomyślą, że psa można wymieniać jak meble!!!!!! [URL]http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=160014276[/URL]
sylrwia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Rozumiem Twoje oburzenie ale czy napisałeś/napisałaś tą uwage do wystawiającego do tego hodowcy.:roll:
Silky Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Właśnie zaraz to zrobię. Pewnie ktoś z Was też mu pokaże mój post. Martwi mnie taka bezmyślnośc hodowców.
sylrwia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A co ma do tego post?? Wystarczy odwołać sie do hasła reklamowego i tyle:roll:
Silky Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='sylrwia']A co ma do tego post?? Wystarczy odwołać sie do hasła reklamowego i tyle:roll:[/quote] Nie zrozumiałam.
Goshka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Oj, Silky, rozumiem twoje oburzenie, ale co my tu mamy z tym wspólnego?Ja to odebrałam w ten sposob, że wszyscy właściciele i hodowcy wyżłów maja cos z "kopułą"...Adres hodowcy był? Był. Nie możemy ponosić winy za czyjeś nieetyczne (?) zachowanie. A że niestety, psy hodować może każdy i każdy może psa kupić...Niestety, wyżłów również to dotyczy,zwłaszcza weimarów, gdzie hodowli wyrasta jak grzybów po deszczu...A coś kiepsko "kiełkują" świadomi rasy, którą posiadają- właściciele...
Silky Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 [quote name='Goshka']Oj, Silky, rozumiem twoje oburzenie, ale co my tu mamy z tym wspólnego?Ja to odebrałam w ten sposob, że wszyscy właściciele i hodowcy wyżłów maja cos z "kopułą"...Adres hodowcy był? Był. Nie możemy ponosić winy za czyjeś nieetyczne (?) zachowanie. A że niestety, psy hodować może każdy i każdy może psa kupić...Niestety, wyżłów również to dotyczy,zwłaszcza weimarów, gdzie hodowli wyrasta jak grzybów po deszczu...A coś kiepsko "kiełkują" świadomi rasy, którą posiadają- właściciele...[/quote] Nie zamieściłam tego na Waszeym topiku po to aby kogoś urazić, ale po to ,iż właściciele wyżłów mają lepszą orientację kto to może być. Liczyłam trochę na to, że osoba która go zna zadzwoni może i w delikatny sposób wytłumaczy mu błąd w sformułowaniu. I tylko tyle.Oczywiście że napisałam do tego hodowcy iż popełnia błąd.
Recommended Posts