Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Nie wiem czy pamiętacie ale... Rok temu w listopadzie adoptowano Bohuna. Psa w typie sznupa lub teriera. Czarno- brązowego. Dzisiaj sie okazało, ze moja koleżanka go adoptowała :) Psiak ma sie swietnie i jest rozpuszczany sakramencko :) Takie nieduze psisko wielkości sznupa mini z brodą :)[/QUOTE]

Kto by nie pamiętał Bohunka :D
Co jakiś czas widujemy jego cudne zdjęcia :D

Posted

Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!!

Posted

Cze
Na Środuli w Sosnowcu mniej więcej od miesiąca mieszka pies. Bąka się pod blokiem. Bardzo nie ufny dla facetów z kobietami lepiej. Zrobił ktoś prowizoryczną budę i jest karmiony.Myślę jednak,że przy takiej pogodzie raczej długo nie pociągnie :(.
Wiem,że w tym okresie to troszkę kiepskie pytanie,ale nie macie jakiegoś domku tymczasowego?
Co z nim począć? Zgłosić na interwencję do schroniska?
Pomocy......

Posted

Chcielibyśmy na te zimne, wietrzne dni zabezpieczyć boksy banerami. Banery (tak, jak w poprzednim roku) zawiesimy na dolnej części każdego boksu dzięki czemu wiatr nie będzie aż tak hulał, będzie nieco ciszej i cieplej.

Przyjmiemy każde banery, używane, dłuższe, krótsze.
Można , tak jak pozostałe dary, przywozić do schroniska w godzinach od 8 do 17 oraz w weekendy od 9 do 13.

W razie pytań można kontaktować się z kierownikiem schroniska :

32 293 -75- 56

lub z wolontariuszem : 721-035-215

Posted

[quote name='Kisiaraf']Cze
Na Środuli w Sosnowcu mniej więcej od miesiąca mieszka pies. Bąka się pod blokiem. Bardzo nie ufny dla facetów z kobietami lepiej. Zrobił ktoś prowizoryczną budę i jest karmiony.Myślę jednak,że przy takiej pogodzie raczej długo nie pociągnie :(.
Wiem,że w tym okresie to troszkę kiepskie pytanie,ale nie macie jakiegoś domku tymczasowego?
Co z nim począć? Zgłosić na interwencję do schroniska?
Pomocy......[/QUOTE]

A macie jakieś jego zdjęcia??
Może mu założyć wątek na dogo i szukać DT.

Posted

Witajcie;)
Dzisiaj otworzyłam sklep zoologiczny, zaraz przy wejściu zamontowaliśmy tablicę korkową z przeznaczeniem na ogłoszenia psów i kotów do adopcji ze schronisk. W tej chwili tablica świeci pustkami więc jakby ktoś miał czas i chęci to śmiało z ogłoszeniami może przyjechać;) Możemy też jeśli tylko schronisko wyrazi chęć zrobić zbiórkę karmy, kocy itp. Adres to Katowice ul. Karpacka 3

Posted

Dziewczynki no i mamy kolejną znajdę. Pod naszą opieką jest chłopczyk :) york :) cudny chłopak :) wykastrowany ...zadbany ..mega sympatyczny i uroczy. Znaleziony zamknięty w kotłowni w Sosnowcu - Zagórzu na osiedlu niedaleko Macro i Castorramy!!!!!! Dziewczynki mam nadzieję że ktoś go szuka!!! Przejrzałam na szybko internet ale nic nie znalazłam :( proszę pomóżcie !!!!!!

piesek znalazł juz dom ?

Posted

[quote name='Gisic87']Witajcie;)
Dzisiaj otworzyłam sklep zoologiczny, zaraz przy wejściu zamontowaliśmy tablicę korkową z przeznaczeniem na ogłoszenia psów i kotów do adopcji ze schronisk. W tej chwili tablica świeci pustkami więc jakby ktoś miał czas i chęci to śmiało z ogłoszeniami może przyjechać;) Możemy też jeśli tylko schronisko wyrazi chęć zrobić zbiórkę karmy, kocy itp. Adres to Katowice ul. Karpacka 3[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy :)
Na pewno skorzystamy :)

Posted

[quote name='Emiś']A co tutaj robi Figo/Banan? On już sto lat temu został adoptowany?[/QUOTE]

A u nas w końcu został przeniesiony do działu adopcji :)