Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 546
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jutro spotkanie z kolejnym chętnym na Małpkę i sprawdzenie domku dla Pieguski. Zaden telefon w sprawie Małpki nie powalił mnie na kolana, sprawdzam, żeby mieć czyste sumienie, że nie przgapiłam dobrego domku.

Posted

[quote name='tamb']Przeniesione na jutro. Małpka z Grallem była na trzygodzinnym spacerze i .... zrobiła pierwszą poza boksem kupę.[/QUOTE]
Super. Pochwaliłaś Małpiszona? ;)

Posted

A dzisiaj na spacerku Małpka zrobiła i siku i kupkę. Cieszę się, że ją mogłam poznać, jest słodka, przymilna i bardzo łagodna. Robi postępy, więc domek na pewno tuż tuż:lol:

Posted

[quote name='Lucyna']Hop, ale my chcemy trzymać kciuki :loveu::loveu::loveu:
tak więc trzymamy ... kciukasy[/QUOTE]

[quote name='li1']Dobrze, ze sie wygadala, to trzymamy kciuki.[/QUOTE]
Wygląda na to, że trzymanie kciuków pomogło, ale jeszcze za wcześnie, żeby się cieszyć. Nadal trzymajmy kciuki. ;)

Posted

[quote name='tamb']Ludzie kochający zwierzęta, mili, towarzystwo psa i kotów, domek dobrze ogrodzony. Będzie adopcja.[/QUOTE]

Tamb, znowu Twoja magia zadziałała.:lol: Super! Bardzo się cieszę:loveu:

Posted

[quote name='tamb']Zadziałało ogłoszenie hop! i urok osobisty Małpki.[/QUOTE]

To na pewno, ale ja zauważyłam, że Ty masz wyjątkowy dar przyciągania tych dobrych domów, bo do do Ciebie właśnie te wymarzone domy dzwonią, no i masz intuicję, który telefon brać pod uwagę, do kogo jechać z wizytą przedadopcyjną, a kim nie zawracać sobie głowy;)