tatankas Posted November 3, 2018 Author Posted November 3, 2018 Zaraz wysyłam pw do wszystkich,nie zobowiązuje to d natychmiastowej zapłaty-spokojnie ;) Quote
tatankas Posted November 4, 2018 Author Posted November 4, 2018 1 godzinę temu, _Aga_ napisał: Nr 38 - 3 sztuki poproszę :) 1 godzinę temu, _Aga_ napisał: 144, 145, 147 jeszcze poproszę :) 1 godzinę temu, _Aga_ napisał: 142 również :) Dziękuję pięknie :) Quote
Kajutek Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Podnoszę bazarrrooo wysoko.... Zapraszam, polecam, namawiam !!! Równocześnie informuję, że przelew juz w drodze, jeszcze dziś forsa pojawi się na koncie. Proszę o przesyłke zwykłą a nadwyżkę o przeznaczenie na potrzeby sierściaków. Pozdrawiam serdecznie Kajutek 1 Quote
tatankas Posted November 5, 2018 Author Posted November 5, 2018 Dziś wysłane paczuszki do Kajutek,Gabi79,dzodzo i sunia2000 :) Przelewy doszły,wszystko w rozliczeniu ;) Quote
Kajutek Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Hop....wysoko, żeby nikt nie przegapił... 1 Quote
Gabi79 Posted November 8, 2018 Posted November 8, 2018 Super ciuszki już u mnie, bardzo dziękuję, pozdrawiam serdecznie 1 Quote
tatankas Posted November 8, 2018 Author Posted November 8, 2018 35 minut temu, Gabi79 napisał: Super ciuszki już u mnie, bardzo dziękuję, pozdrawiam serdecznie Cieszę się,dziękuję za potwierdzenie :) Quote
Sisi44 Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Przybywam z zaproszenia, ciociu wieczorkiem na spokojnie z córcią obejrzę:) 1 Quote
Kajutek Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Dotarła paka. Cudna pachnaca, idealna ! Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość. Pozdrawiam Kajutek Quote
beataczl Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 dziekuje za zaproszenie-dopiero w poniedzialek moge sie porozgladac... Quote
Kamila Proc Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 1 godzinę temu, Kajutek napisał: Dotarła paka. Cudna pachnaca, idealna ! Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość. Pozdrawiam Kajutek w pierwszej chwili odczytalam, ze dotarla cuchnaca Quote
Kajutek Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 1 minutę temu, Kamila Proc napisał: w pierwszej chwili odczytalam, ze dotarla cuchnaca O matko, serce mi zamarło z myślą, że slownik telefonu zrobił cuchnącego psikusa... Absolutnie pachnąca i cudna !!! Quote
tatankas Posted November 9, 2018 Author Posted November 9, 2018 2 godziny temu, Kajutek napisał: Dotarła paka. Cudna pachnaca, idealna ! Bardzo dziękuję i polecam się na przyszłość. Pozdrawiam Kajutek Dziękuję cioteczko za potwierdzenie,cieszę się,że się zakupy udały :) Zawsze się martwię,że zakłaczone trochę ciuszki,bo te igiełki boksiowe wszędzie się wbijają i ciężko wytrzepać :( 1 godzinę temu, Olena84 napisał: zapisuje z zaproszenia, obejrzę w domu 48 minut temu, beataczl napisał: dziekuje za zaproszenie-dopiero w poniedzialek moge sie porozgladac... Dziękuję cioteczki za odwiedzinki,oczywiście wpadajcie,rozglądajcie się kiedy dusza zapragnie :) 24 minuty temu, Kamila Proc napisał: w pierwszej chwili odczytalam, ze dotarla cuchnaca 20 minut temu, Kajutek napisał: O matko, serce mi zamarło z myślą, że slownik telefonu zrobił cuchnącego psikusa... Absolutnie pachnąca i cudna !!! hahaha ale się uśmiałam ;) Quote
iwna5702 Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Dobry wieczór :) Poproszę poz 27 46 61 i 111 Quote
Recommended Posts