Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
8 godzin temu, bakusiowa napisał:

Trzeba pogadać z wetem aby dostawał coś na pracę mózgu. Są różne preparaty tak jak i dla ludzi. Trzeba to skonsultować.

On ma 20 lat, to już tak będzie:(

Posted
Znalezione obrazy dla zapytania: gify misie szare
     Tulineczku iskiereczku moj losie 20 latek
 Mnostwo pozdrowien wszystkim lapenkom  i Dobrymduszom 
                             w tym Cudownym dt Olenko
  • Like 1
Posted

Ja mam w domu teraz psa, który prawdopodobnie ma 21 lat :-).

Może podpytajcie lekarza o Karsivan. Mój Fuks naprawdę jakby odmłodniał odkąd go dostaje. Ten lek jest m.in. na rozszerzenie naczyń krwionośnych w mózgu...

Posted
1 godzinę temu, AlfaLS napisał:

Może podpytajcie lekarza o Karsivan. Mój Fuks naprawdę jakby odmłodniał odkąd go dostaje. Ten lek jest m.in. na rozszerzenie naczyń krwionośnych w mózgu...

Popieram i wcześniej napisałam, że trzeba pogadać z wetem o jakimś leku.

Posted
13 godzin temu, AlfaLS napisał:

w przytulisku Chojnice tez jest malutka Pusia 20 lat./do pol lydki..i tez ,,na chodzie". nie wiem czy cos podaja jakie leki ale chyba nie spi ciagle widze zdjecia chodzi sobie.  Dobry pomysl z tym Karsivanem i juz wyprobowany lek u Twojego         Fuksa.  :)

Posted

♡       ♡         ♡       ♡ 

Dnia 26.02.2021 o 21:00, AlfaLS napisał:

♡       ♡         ♡       ♡ 

• Like 1
Posted

Misio bierze karvisan i suplementy;) Ale jest tam dużo staruszków więc bierze te zakupione, ale powiedziałam, że tak nie może być że Misio za siebie nie płaci, więc poproszono o podkłady. Zamówię na allegro, bo Misio już przez sen czasem zrobi siusiu. 

• Like 2
Posted

Udany jest Misio. Odnośnie przesyłek z allegro to wykupiłam pakiet smart na rok za 49,90 i już w pierwszym miesiącu na darmowych przesyłkach z pakietem smart zwróciło się 34 zł.

Posted
34 minuty temu, bakusiowa napisał:

Udany jest Misio. Odnośnie przesyłek z allegro to wykupiłam pakiet smart na rok za 49,90 i już w pierwszym miesiącu na darmowych przesyłkach z pakietem smart zwróciło się 34 zł.

Ja prawie nic nie zamawiam z allegro, więc jak czasem zamówię podkłady z przesyłką za 5,50zł to nie jest źle ;)