Danusia - Lusia Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 piszę ze szkolnego komputera. U mnie poszła matryca, laptop już u informatyka, czekam na tel. ile mam szykować i na kiedy będę miała. Zdjęcia już mam zapisane:) i nawet wiem jak:) tak jak pisała kinga, dziewczyny od razu się odezwały jak dotarły na miejsce:) Czekam na tel. jak wet. oceni Nutką o godz. 14.00 wizyta. Quote
Danusia - Lusia Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Zosia :) kochana wnusia załatwiła babci Danusi komputer na ok. 400 - 450 ,- zł. właśnie dzwonił informatyk, że będzie zamawiał nową matrycę, bo takie jak ma nie pasują do mojego! czas oczekiwania ok. 2 dni i robota:) proszę o cierpliwość ! Quote
Danusia - Lusia Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 halooooooo!!! co znaczą znajomości :) już odebrałam komputer i zrzuciłam zdjęcia na pulpit :) A teraz o Nutce:) dziewczyny były u bardzo fajnej p. weterynarz, zdjęła Nutce fartuszek, przemyła ranę i założyła kołnierz:) Nutka była bardzo grzeczna. Dalej bierze te zastrzyki , więc codziennie będą chodziły do gabinetu, żeby wetka monitorowała ranę, w czwartek Ela odbierze wynik wymazu i dopasują dalsze leczenie. Ela jest bardzo zachwycona dziewuszką, jest bardzo grzeczna, choć szukała maluszków:( spała z mężem Eli w Łóżku:) dzisiaj będzie problem , bo jest kołnierz. Mam również zdjęcia z dzisiaj komputerowca i też rozmawiałam z domkiem, rozrabia, podryza, drapnie :) apetyt dopisuje i przesypia całą noc:) Nena z kolei lepiej nie mogła trafić! ma kochającą pańcię, która zachwyca się Nią przy każdej rozmowie:) Quote
Danusia - Lusia Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 NODUŚ z soboty https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/qnb87PrSqjs1GUQttMG5C3_V9HZ1JY https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/N9bVlLp28vq49rF1m5bKBUkqXGb4~7 https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/xHYC0o0X9UVdUNHtaVoFbuntJKDZ0k NUTKA po przyjeździe:) https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/LjyeB1MdlNX3uitZgUBHX6hm3vX0_n NODUŚ z dzisiaj :) https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/eJV346gNtPMyVtsf215n2KB5sOPXm~ https://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/uEUbLTgTRUv7b19~8SNgQ5RiEHxit1 nie wiem czy dobrze wstawiłam? czekam na instrukcje! gdzie jest kierowniczka? Quote
kinga_kinga7 Posted November 5, 2018 Author Posted November 5, 2018 A ja wstawiam Nenkę :) Spała na łóżku z Dominiką - Pańcią :) Dziewczny bardzo się polubiły :) Quote
Danusia - Lusia Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 cała rodzinka już w nowych domach , bardzo się cieszę, że udało się znależć wspaniałe domy! Bardzo dziękuję Wam za obecność, pomoc finansową, Havance za ogłoszenia:) Dalej możemy śledzić wątek:) , bo Nutka będzie dalej leczona, maluchy też będziemy wstawiać, nowe wieści z domów :) Kinga zrobiła rozliczenie. Mamy paragony z lecznic, badania Nutki, ale jak ktoś zechce to wstawimy:) Quote
Danusia - Lusia Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 1 godzinę temu, andegawenka napisał: To one już nie nasze :( ? . ;) One nasze zawsze będą :)!!! , to dzięki temu wątkowi mogliśmy śledzić ich losy ze stodoły, sianka :( do spania w pościeli :) Wszystkie mieszkają w domach:) Nutka już nie jest godna i nie musi martwić się o dzieci ! Wspaniałe zakończenie !!! 1 Quote
Danusia - Lusia Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 zdjęcia Leosia - rudaska, który zamieszkał w Białej też mamy, ale kinga nie ma kabla, postaramy się wstawić jak śpi rozciągnięty na kanapie :) Quote
Radek Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 1 godzinę temu, danka488 napisał: Wszystkie mieszkają w domach:) Super wiadomość:) Quote
Danusia - Lusia Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 3 minuty temu, Radek napisał: Super wiadomość:) tak:) moje zwierzaki jeszcze nie wierzą, że już ich nie ma! kot dalej wchodzi do domu za którymś podejściem lub wnoszę ją, psiaki nie wchodzą do pokoju, gdzie mieszkała kocia rodzina. A my mamy cichutko, nikt nie biega, skacze ... :( 1 Quote
Danusia - Lusia Posted November 5, 2018 Posted November 5, 2018 Kociaki polubiły komputery i znajomych z dogo :) zresztą dużo im zawdzięczają i na pewno będą tu zaglądały :) Quote
kinga_kinga7 Posted November 6, 2018 Author Posted November 6, 2018 Rozmawiałam dzisiaj z Panią Anetą, Pańcią Leona, który jako pierwszy nas opuścił. Ma się super ! Leoś ma w domu towarzystwo drugiego kota - Szarusia/Szarego, jest już starszy, dogadują się świetnie, ganiają się, ale jak trzeba to Leon dostanie po głowie :). Dzisiaj jadły razem surową wołowinę, niestety do dzisiaj nie chce jeść suchej karmy ! Pięknie przesypia noce, ale nie na łóżku, na łóżku śpi Szary :) A rano Leoś wstaje wyspany i głodny :) 1 Quote
Havanka Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 Aż miło popatrzeć na całą, kocią rodzinkę ! Wszyscy szczęśliwi w nowych domach a Nodi wciąż jest fanem komputerów... 1 Quote
Danusia - Lusia Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 24 minuty temu, Havanka napisał: Aż miło popatrzeć na całą, kocią rodzinkę ! Wszyscy szczęśliwi w nowych domach a Nodi wciąż jest fanem komputerów... :) one wszystkie lubiły dreptać po komputerze:) HAVANKO !:) kochana moja:) szczęśliwą rękę masz :) bardzo dziękuję , domek Nodusia odezwał się po Twoim ogłoszeniu:) 1 Quote
Radek Posted November 6, 2018 Posted November 6, 2018 3 godziny temu, danka488 napisał: :) one wszystkie lubiły dreptać po komputerze:) Komputerowe koty:) Quote
Danusia - Lusia Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 8 godzin temu, Radek napisał: Komputerowe koty:) oj tak:) cieszę się, że mają odmienione życie :) życie domowe a nie w stodole ! a szkołę informatyczną przeszły jeszcze u mnie:), przynajmniej podstawy :):) Quote
Danusia - Lusia Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 1 godzinę temu, kinga_kinga7 napisał: Leoś :) mój rozrabiaka:) ! Quote
Radek Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 2 godziny temu, kinga_kinga7 napisał: Fajnie rozciągnięty. Quote
Bębenek Posted November 7, 2018 Posted November 7, 2018 Dnia 6.11.2018 o 16:11, kinga_kinga7 napisał: Rozmawiałam dzisiaj z Panią Anetą, Pańcią Leona, który jako pierwszy nas opuścił. Ma się super ! Leoś ma w domu towarzystwo drugiego kota - Szarusia/Szarego, jest już starszy, dogadują się świetnie, ganiają się, ale jak trzeba to Leon dostanie po głowie :). Dzisiaj jadły razem surową wołowinę, niestety do dzisiaj nie chce jeść suchej karmy ! Pięknie przesypia noce, ale nie na łóżku, na łóżku śpi Szary :) A rano Leoś wstaje wyspany i głodny :) Hehe, a kto by jadł chipsy, skoro tatara podają ;) Chłopaki się pewnie szybko łóżkiem podzielą, skoro tak ekspresowo się dogadały :) Quote
Recommended Posts