Danusia - Lusia Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 15 minut temu, beataczl napisał: oj:( czy cos juz wiadomo,byla wetka i co powiedziala? tak, przed chwilą poszła. Nutka dostała zastrzyk przeciwzapalny i przez 5 dni jeszcze ma mieć podany antybiotyk. Ma zdjęty fartuszek, cycuszki , którymi karmiła maluszki są gorące, napuchnięte :( ma zapalenie :(. Jest dalej obolała. Troszkę zjadła, napiła się i nie wie jak ma się położyć :( Dzisiaj rano sama wskoczyła na łóżko, 5.30 zrobiła boba, zjadła i poszła spać. Quote
Danusia - Lusia Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 dzisiaj rano było dużo lepiej, Nutka zjadła, popiła i nawet bawiła się z maluszkami:) Boże! ile ja mam stresu przez nią : ( Teraz jak nie ma fartuszka rudy chłopczyk chce wrócić do cyca ! 2 Quote
Aldrumka Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 dobrze, że lepiej ; Nutka chyba poradzi sobie z rudzielcem Quote
Danusia - Lusia Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 Nutka już znowu jest ubrana w fartuszek:( jest bardzo niezadowolona, ale wylizuje sobie szew, nawet zaczęło się coś sączyć. Wczoraj wetka oglądała i było suchutko. Spryciura jedna:) dzisiaj jest o niebo lepiej:) od rana bawi się z maluszkami, więcej je :) nie jest obolała to widać :) oby tak było. Za wczorajsze zastrzyki zapłaciłam 40,0 zł. Quote
kinga_kinga7 Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 2 minuty temu, danka488 napisał: Nutka już znowu jest ubrana w fartuszek:( jest bardzo niezadowolona, ale wylizuje sobie szew, nawet zaczęło się coś sączyć. Dzisiaj jest już o niebo lepiej :) Brzuch ją bardzo interesuje i wylizuje go, ale cycuszki wyglądają super, opuchlizna zeszła, zaczerwienienie też :) Quote
kinga_kinga7 Posted October 27, 2018 Author Posted October 27, 2018 Na dwóch ostatnich zdjęciach widać, że lubią prace komputerowe :) Quote
Danusia - Lusia Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 5 minut temu, kinga_kinga7 napisał: i kto chciałby przygarnąć do pomocy informatyka :) zna się na wszystkim :) to ten chłopaczek jeszcze szuka domu. Był tel. z Lublina, może w czwartek będzie wizyta p/a. Nawet nie wiem kto ją zrobi :) kinga znalazła kogoś . PROSIMY O KCIUKI :) Quote
Radek Posted October 27, 2018 Posted October 27, 2018 6 godzin temu, kinga_kinga7 napisał: Kot informatyk:) Quote
Danusia - Lusia Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 8 godzin temu, Radek napisał: Kot informatyk:) Radku! nie wiem , czy on nie chciał wejść na Twój profil, bo w powiększeniach na ekranie jest RADEK :) Dziewczyna, która miała zrobić wizytę nie może dodzwonić się do chłopaka:( czekamy ! na telefon od odpowiedzialnej osoby ! poprosiłam Havankę o zrobienie ogłoszeń, kinga też robiła. Spokojnie czekamy! Dzisiaj jadę z mamą do weta, jeszcze nie dzwoniłam, ale ciągle liże ranę, zaczęło się sączyć. Nawet przez fartuszek:( 1 Quote
Danusia - Lusia Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 już jestem po rozmowie z wetką, zajrzy do nas ok. 12.00 i zdecyduje co dalej :( ogólnie Nutka dobrze się zachowuje, nie jest obolała, pilnuje dzieciaczków, je. Pierwszy raz zdarzyła mi się tak problemowa sterylka:( Proszę o zaciśnięcie i trzymanie kciuków. Odezwę się po wizycie. Quote
Radek Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 3 godziny temu, danka488 napisał: Radku! nie wiem , czy on nie chciał wejść na Twój profil, bo w powiększeniach na ekranie jest RADEK :) A to łobuz mały;) 1 godzinę temu, danka488 napisał: Proszę o zaciśnięcie i trzymanie kciuków. Trzymam i nie puszczam. Quote
Danusia - Lusia Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 6 minut temu, Radek napisał: A to łobuz mały;) Trzymam i nie puszczam. a ja czekam i bardzo się boję ! :( Quote
Danusia - Lusia Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 już po wizycie! Nutka zrobiła ujście ropie:( i wetka stwierdziła, że bardzo dobrze. Dała sobie wymasować , kaftanik ma uprany, bo jest brudny, dostała antybiotyk i witaminę w zastrzyku. Zaraz znowu będę ją masowała ja. Za dzisiejszą wizytę zapłaciłam 20,- zł. Jestem dobrej myśli:) 1,11,br. mam dzwonić i powiedzieć jak Nutka się czuje. Quote
Danusia - Lusia Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 28 minut temu, Radek napisał: Czyli wieści pozytywne:) myślę, że nie jest źle. Jest lepiej jak było poprzednio, daje masować się po brzuszku. Quote
Danusia - Lusia Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Noddi , nadal szuka domu . Do wizyty p/a nie doszło, więc to nie jest ten domek. On zasługuje na taki SUPER ! Havanka i konga zrobiły mu ogłoszenia i cierpliwie czekamy :) dziękuję dziewczyny :) Quote
Havanka Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 Witam się na wątku Nutki i jej maluszków. Dzielna mama, myślę, ze wkrótce nabierze sił i wróci do pełni zdrowia. Noddiemu zaś zrobiłam ogłoszenie na OLX (Lublin): https://www.olx.pl/oferta/gdy-urosne-bede-rudym-tygrysem-CID103-IDxfsJH.html Danusiu, jeżeli coś trzeba uzupełnić lub zmienić, napisz. Quote
Danusia - Lusia Posted October 28, 2018 Posted October 28, 2018 24 minuty temu, Havanka napisał: Witam się na wątku Nutki i jej maluszków. Dzielna mama, myślę, ze wkrótce nabierze sił i wróci do pełni zdrowia. Noddiemu zaś zrobiłam ogłoszenie na OLX (Lublin): https://www.olx.pl/oferta/gdy-urosne-bede-rudym-tygrysem-CID103-IDxfsJH.html Danusiu, jeżeli coś trzeba uzupełnić lub zmienić, napisz. bardzo dziękuję :) nic dodać . nic ująć :) Quote
Danusia - Lusia Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 noc Nutce minęła dobrze:) w pokoju pobojowisko:( wszystko ze stolika zrzucone, zasłony, które podwijałam , bo się wspinały wyżej opuszczone. Robią co chcą :) a Nutka leży na środku pokoju i obserwuje! Quote
Aldrumka Posted October 29, 2018 Posted October 29, 2018 Kociaki szaleją :) ale najważniejsze, ze u Nutki już dobrze Quote
Recommended Posts