Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witamy na forum kolejną chętną. ;)

Jeszcze tego nie było, żeby pies nieogłoszony miał tylu chętnych :lol: Konkurs na dom dla Sabci zrobimy bo tylu chętnych o nią pisze.

Kori85, cieszę się ze umówiłaś się z Sylwią.

Saba ma jedną przypadłość w hotelu - potrafi się załatwić w boksie.
Od jej byłych tymczasowych opiekunek dowiedziałam się, że w domu się to nie zdarzyło i ze sunia piszczała jak chciała na dwór. Pisze to jednak, aby ktoś brał poprawkę na ewentualne załatwianie się. ;)

No to czekamy na relacje po spotkaniu.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

generalnie to Sylwia obiecała, że narazie nie będzie jej nikomu pokazywać, bardzo nam na niej zależy i wydaje mi się, że warunki będzie miała dobre, jutro jesteśmy umówione na telefon w sprawie spotkania. Jejku szczerze mówiąc to dzisiaj miałam jechać na spotkanie z Sabą, ale niestety nie z mojej winy nie doszło ono do skutku

Posted

Doddy - w Krakowie kolejna młoda plus 3 na kwarantannie

Doszłam do wniosku, że idę na urlop na razie.
Myślałam o zabraniu do fundacji Zafiry z Łodzi, Jawy albo suk z Legnicy. Ale na razie odpuszczam. Zajmę się ogłaszaniem ich tylko. Urlop mi się przyda.

Posted

Sabcia jest w hoteliku na wylotówce z Łodzi na Brzeziny.
Oby zabieg obył się bez komplikacji! Gdyby nie brak szczepień to po sterylce od razu mogłaby zamieszkać w normalnym domu. A tak musimy ją zaszczepić na wściekliznę minimum by mogła się przeprowadzać.

Posted

doddy mam blisko, choć na dzisiejsze spotkanie miałam przejechać całe miasto, ale to nie ważne, tak naprawdę nie wiem gdzie jest Sabcia, w którym miejscu jest hotelik? Jutro będę cały czas o niej myślała, żeby sterylka poszła szybko, sprawnie i bez komplikacji:multi::lol:

Posted

doddy napisał(a):
(...) Jeszcze tego nie było, żeby pies nieogłoszony miał tylu chętnych :lol: (...).

Bardzo dobrze to wróży...Dziś Sabeńko kciuki zaciśnięte za Ciebie na max!

Posted

Droga Fundacjo Medor - naprawdę nie mamy problemów ze wzrokiem.

Jeśli osoba ta jest zainteresowana, telefon widnieje powyżej. Jeżeli jest to pani Dorota z Biłgoraju to odpowiedź została jej udzielona drogą mailową.

Posted

rufusowa napisał(a):
zakochałam się :loveu: jeśli on ma wątek, to poproszę chyba ze masz teraz 9 psow :evil_lol:

rufusowa nie mam 9 tylko zatachałam haszczaka do hotelu. Jednak z uwagi na to iz zajełam kojec rezydentki a ona musiała isc do budynku to nie miałam sumienia i dzis musze go przewiezc gdzies indziej.
Nie mam dla niego DT z kojcem. :shake:
Myslalam ze bedzie go ktos szukał , dałam ogłoszenie do gazety , schronu i ....guzik

Posted

tyle tych psow ucieka..gubi je uroda..ludzie biorą, potem nie dają tyle ruchu ile trzeba i psy przy najbliższej okazji uciekają...

ja tez nie mam pomysłu na dt z kojcem :shake:

Posted

Witam...
mam pytanko czy są jakieś wieści o Sabci? Stracznie mocno trzymałam kciuki jak miała sterylkę, bardzo nam na niej zależy i mam nadzieję, że wizyta przedadopcyjna odbędzie się w miarę szybko i z korzyścią dla nas.

Posted

kori85 napisał(a):
Witam...
mam pytanko czy są jakieś wieści o Sabci? Stracznie mocno trzymałam kciuki jak miała sterylkę, bardzo nam na niej zależy i mam nadzieję, że wizyta przedadopcyjna odbędzie się w miarę szybko i z korzyścią dla nas.

Nic niepokojacego się nie dzieje. Wczoraj jeszcze wieczorem zrobiłam jej zastrzyk. Bardziej mysle, ze jest nieszczęsliwa z powodu talerza na głowie niz z samego zabiegu. Zjadła normalnie więc chyba nie ma się czym martwic.
Jesli chodzi o wizyte to tak jak wspomniałam będę po niedzieli.
Pozostaje sie tylko modlic aby jakies nowe sieroty nie pojawiły się na mojej drodze:p

HUSKY " BORYS" WRÓCIŁ DO DOMU;)