Jolanta08 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Guciątko [*] kochane to już pół roku jak odszedłeś i choć żal ściska za gardło to wspomnienie Twojego roześmianego pysia wywołuje uśmiech na twarzy. Moje oczy Cię nigdy fizycznie ,w rzeczywistości nie widziały ale duszą czuję i widzę Twoją obecność . Przytulam mocno, bardzo mocno 1 1 Quote
Nadziejka Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Guc Gucinku pamietam na zawsze kochany cudny na zawsze przy mnie w sercu 1 Quote
Nesiowata Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 34 minuty temu, Jolanta08 napisał: Guciątko [*] kochane to już pół roku jak odszedłeś i choć żal ściska za gardło to wspomnienie Twojego roześmianego pysia wywołuje uśmiech na twarzy. Moje oczy Cię nigdy fizycznie ,w rzeczywistości nie widziały ale duszą czuję i widzę Twoją obecność . Przytulam mocno, bardzo mocno Mogę tylko dołączyć się do tego. Ten pies jest niezapomniany, często wracam na wątek żeby zobaczyć jego zdjęcia,. 1 Quote
Radek Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Też tu wracam. Strasznie szybko leci czas, już pół roku. 1 Quote
Tola Posted March 16, 2019 Author Posted March 16, 2019 40 minut temu, Jolanta08 napisał: Guciątko [*] kochane to już pół roku jak odszedłeś i choć żal ściska za gardło to wspomnienie Twojego roześmianego pysia wywołuje uśmiech na twarzy. Moje oczy Cię nigdy fizycznie ,w rzeczywistości nie widziały ale duszą czuję i widzę Twoją obecność . Przytulam mocno, bardzo mocno 17 minut temu, Nadziejka napisał: Guc Gucinku pamietam na zawsze kochany cudny na zawsze przy mnie w sercu 5 minut temu, Nesiowata napisał: Mogę tylko dołączyć się do tego. Ten pies jest niezapomniany, często wracam na wątek żeby zobaczyć jego zdjęcia,. Dziękuję za pamięć o tym niezwykłym piesku, dzięki niej Gucio jest wciąż obecny... My z TZ tez nigdy go nie zapomnimy, często wracamy myślami i w rozmowach do tego pierwszego dnia, kiedy go znaleźlismy i do kolejnych. Wielki żal do Losu, ze nie pozwolił mu dłużej cieszyć się życiem, a nam jego radością. Quote
Jolanta08 Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 Tolu, to ja dziękuję bo dzięki Wam poznałam tę cudowną istotę ,żałuję tylko że wirtualnie i nie ważne jak długo Gucio [*] był z nami ,dla mnie ważne jest co pozostawił 1 Quote
guccio Posted March 16, 2019 Posted March 16, 2019 W telefonie pełno zdjęć Gucia,tych z najlepszych dni.Jest nadal z nami.Tyle dobrych,gorszych dni razem.Do dziś na któregoś mojego psa potrafię zawołać Gucio.Miał piękny uśmiech ale i wyjątkowo śliczne ślepka.Często mówiliśmy na Gucia Oczkoś.Do końca wpatrzony we mnie.Guciu,kiedyś się spotkamy... 1 1 Quote
Jolanta08 Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Guciątko [*] kochane, niezapomniane 1 Quote
guccio Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Ma Guciątko towarzysza z ziemskiego życia u nas.Koteczka Gremlinek z którą spędził prawie 5 miesięcy dołączyła do niego.Biegajcie szcęśliwe. Quote
Radek Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Dzisiaj taki dzień, że i tu, na Dogo, trzeba odwiedzić pożegnanych. Quote
Radek Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Odwiedzam Gucia w tym wyjątkowym dniu. Dobrych i spokojnych Świąt. 1 Quote
Nesiowata Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 I ja też jestem. Takich psiaków jak Gucio czy Pelikanek nie sposób zapomnieć. 2 Quote
guccio Posted December 24, 2019 Posted December 24, 2019 Gucio jest w naszych myślach i sercach. 1 Quote
Radek Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Nie mogłem nie zajrzeć do Gucia. Nie miałem okazji poznać osobiście, a i tak zapadł mi w serce. Quote
Nesiowata Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 6 godzin temu, Radek napisał: Nie mogłem nie zajrzeć do Gucia. Nie miałem okazji poznać osobiście, a i tak zapadł mi w serce. To prawda, Guciątko to niezapomniany pies. Jeden z wielu. 1 Quote
Recommended Posts