Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

mocznica inaczej niewydolnosc nerek to jak zycie na bombie zegarowej...raz jest dobrze a za pare dni moze byc kaplica...wazna jest dieta nerkowa, leki i badania kontrolne krwi i moczu...czesto plukanie przez kroplowki....

Posted

tak przyszly, dziekujemy:) juz dawno przyszly ale zapomnialam napisac:)
wczoraj Skarbus byl konsultowany u Pani Nefrolog. Z powodu utraty bialka z moczem Skarbus ma coraz gorsze miesnie, przewraca sie co chwila az zal na niego patrzec, mamy podawac bialka jajek do karmy i ser bialy chudy....
koszt konsultacji 60 zł.

Posted

jak bjuta wysle 20 zł od Basi to jestesmy na zero. Skarbus z dnia na dzien robi sie słaby, dziwny, smutny....chodzi w koleczko....patrzy w sciane...przewraca sie...jakby jego tylnie nozki nie byly jego...
w lutym wydatki to: badanie moczu 40 zł, lotensin - 37 zł no i jakies puszki by sie przydaly...mam nadzieje ze nic wiecej nie wyniknie...

Posted

[quote name='Kinia1984']jak bjuta wysle 20 zł od Basi to jestesmy na zero. Skarbus z dnia na dzien robi sie słaby, dziwny, smutny....chodzi w koleczko....patrzy w sciane...przewraca sie...jakby jego tylnie nozki nie byly jego...
w lutym wydatki to: badanie moczu 40 zł, lotensin - 37 zł no i jakies puszki by sie przydaly...mam nadzieje ze nic wiecej nie wyniknie...[/QUOTE]

No to wysyłam.

Posted

[quote name='mala_czarna']Jeny, czy to po prostu starość, czy jakieś inne problemy zdrowotne? :([/QUOTE]
w sumie badania wychodza calkiem niezle, oprocz moczu...narzadu sa w miare ok tez...kupie mu jeszcze glukozamine na stawy...gotujemy mu jajka i wolowine...moze sie wzmocni...żal na niego patrzeć...naprawde...on strasznie chyba nie radzi sobie ze ślepotą...