Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Karma się przejechała do stolicy i wróciła... Nie było szans... A tak chciałam Skarbulca poprzytuać! Pójdzie pocztą...

Dziękujemy Gosiapak za wpłatę na 3 miesiące i i BasiD za listopad :lol: W sumie wpłynęło 60 zł. Do Martynki wysyłam 50. (Bo reszta leżakuje na następny miesiąc).

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Doszedl enarenal od Piromanki:) serdecznie dziękujemy:)
dzis jedziemy na kolejna wizyte u okulisty, z oczka leci Skarbulcowi troche krwi mam nadzieje ze to dobrze...

Trzymam kciuki!!!!

Kinia napisz prosze jak finanse:)

Posted

Wiec skarbek dorobil oczko bo chyba jak nikt nie widzial to oko rozdrapal i wdal sie amly stan zapalny...ale pani doktor powiedzial ze mu sie nie dziwi bo to go cholernie szczypie jak sie goi...
Dostalysmy recepte na kolejne krople z antybiotykiem i zwykly antybiotyk doustny i ...kolnierz....
W lecznicy za antybiotyk w tabletkach i kolnierz zaplacilysmy 77 zł a za krople z antybiotykiem w aptece zaplacilysmy 35 zł.
Tak wiec na dzien dzisiejszy od poczatku listopada wydalysmy 112 zł, od bjuty przyszlo 100 zł wiec mamy -12 zł.

Posted

Dziewczyny, ja ostatnio nie mam czasu na dogomanię. Jakby było coś potrzebne dla Skarbusia proszę o informację mailem. Baaaardzo proszę również o przypomnienie o płatności, jeżeli zdarzyłoby mi się zapomnieć :(:(:(:(

Pozdrawiam

Aga

Posted

Ukradłam z wątku Kluska filmik, bo Skarbuś też się załapał! ): (A w roli głównej, oprócz Kluska, oczywiście Benek)

[video=youtube;hDveyJNInww]http://www.youtube.com/watch?v=hDveyJNInww&feature=player_embedded[/video]