ewatr Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 zapominaja ludzie powoli o Szokusiu ...a on tez chce miec dobry dom ... Quote
agata51 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Nie zapominam o tobie, Szoku, tylko zapomniałam zapisać. Domeczku ci życzę, piesku. Oby ten rok był twoim rokiem. Quote
gosiulaa Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Szokulu... faktycznie trza się o jakieś foty postarać! Quote
ewatr Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 Trza jak najbardziej ... bo zabyt długo trwa szukanie szociowego domu... Quote
agata51 Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 Szokulu, może wreszcie ktoś cię wypatrzył i pokochał? Quote
ewatr Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Jakos cisza w temacie domu dla Szoka ...teraz czekamy byle do wiosny bo ziiiiimno okropnie :-( psiaki chca juz wiosny ... Quote
gosiulaa Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Nie tylko psiaki :( wiosno przybywaj... Quote
agata51 Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 A ja bardzo lubię zimę :eviltong: Tylko te psiaki... :-( Quote
gosiulaa Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Zimą jest pięknie... ale ten mróz! Dla mnie i tak nic nie równa się z pięknem zielonej trawki i złocistego, ciepłego słońca w środku lata :loveu: Hop Szok! Quote
ewatr Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 gosiulaa napisał(a):Zimą jest pięknie... ale ten mróz! Dla mnie i tak nic nie równa się z pięknem zielonej trawki i złocistego, ciepłego słońca w środku lata :loveu: oj to to Wnuczus :loveu: masz to po babci;) Quote
ewatr Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Przychodze z szokująca :eviltong: wiadomoscia :multi::multi::multi: :cunao:SZOK MA DOM !!!!:cunao::cunao: I TO SUPER DOM , cała rodzina po niego przyjechała , trafił do domu z ogrodzonym sadem , bedzie i w domu i na polu gdzie mu sie zywnie spodoba ...panstwo znali jego historie od poczatku i za łzazmi w oczach go ponoc obcałowali zaraz na wejsciu ...:evil_lol: Szociu był w lekim szoku ;) ale zachował sie dzielnie i ani okiem nie zamrugał na ta poufałosc ... powodzenia psiaku ! Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 łaaaaa :laola: brawo Szokulcu wkoncu sie doczekales !!! :multi: wszystkiego NAJ Quote
gosiulaa Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Faktycznie jestem w szoku Szoku!:crazyeye: Super że i tobie się udało piesku! :multi::multi::multi: Szczęścia życzę :loveu: Quote
Panca Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 nareszcie!!!!!!cudowna,radosna nowina...Szoku doczekales sie swych ludzi !!!hip hip hurraaa!!!! Quote
Kaya93 Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Nareście!! :loveu: Super :multi::multi: Quote
kaskadaffik Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 Podczytuje od początku i naprawdę jestem w Szoku, że tak nagle, znikąd się domek miśkowi znalazł, to teraz tylko kciukasy żeby się współpraca układała jak najlepiej :) z nowym domkiem , SUPERRRRRRRRrrr :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 To dopiero jest szok, Szoku :ghost_2::ghost_2::Cool!::Cool!: Quote
agata51 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jak dobrze zniknąć z wątku na 2 tygodnie, wrócić i "posiąść taką wiedzę" (jak mawia coraz więcej osób w naszym obszarze językowym)! Tak bardzo, bardzo się cieszę! Quote
ewatr Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Koniec radości ...... Szok wrócił do schroniska :-( Mam taka lakoniczną wiadomosc ze wrocił i szuka domu ... podobno był bardzo łapczywy - cokowiek to oznacza - i nie dąło rady tego w domu wytrzymać ... Nie był wogole agresywny czy cos w tym stylu , nie broni jedzenia ale na kazdy szelest reagował ...jak tego nie wiem i chyba sie nie dowiem ... Po takiej prawie smierci głodowej :-( pies moze sie zachowywać juz do konca swoich dni łapczywie i z tym sie potencjalny dom musi liczyc ... Quote
kaskadaffik Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 O nieeeeee, ale ludzie sa beznadziejnie głupi :( :( nie ma słów co musi czuć biedna odrzucona Psina, Szoku tak mi przykro, a Pań stwo tak niby historię biedaka znali :( to faktycznie przyczymili sie do jeszcze większego nieszczęścia Psiny .................. Quote
gosiulaa Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 coooo!? i to był powód........ mmm bardzo mądrzy właściciele... bardzo odpowiedzialni... to jest jakaś głupota!! Szoku długo się nie pocieszyłeś... ale skoro miałeś być ciężarem dla tej rodziny z tak błahych powodów to może lepiej że wróciłeś i znajdziemy Ci lepszą oooo!! :(:(:(:(:( Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 ehm nawet nie wiem co powiedziec :angryy: :(:( biedny Szokulec z domku trafic znowu do mokrego boksu :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Też nie wiem, co powiedzieć, biedactwo, Szokuś, szkoda psiaka, tak się pewnie cieszył, że jest w domu :-(. Brak empatii i elementarnej odpowiedzialności :angryy:. Przecież wiedzieli, że pies był głodzony.... :shake: Quote
Recommended Posts