Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 496
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

gosiulaa napisał(a):
Zimą jest pięknie... ale ten mróz! Dla mnie i tak nic nie równa się z pięknem zielonej trawki i złocistego, ciepłego słońca w środku lata :loveu:

oj to to Wnuczus :loveu: masz to po babci;)

Posted

Przychodze z szokująca :eviltong: wiadomoscia :multi::multi::multi:

:cunao:SZOK MA DOM !!!!:cunao::cunao:

I TO SUPER DOM , cała rodzina po niego przyjechała , trafił do domu z ogrodzonym sadem , bedzie i w domu i na polu gdzie mu sie zywnie spodoba ...panstwo znali jego historie od poczatku i za łzazmi w oczach go ponoc obcałowali zaraz na wejsciu ...:evil_lol: Szociu był w lekim szoku ;) ale zachował sie dzielnie i ani okiem nie zamrugał na ta poufałosc ...

powodzenia psiaku !

Posted

Podczytuje od początku i naprawdę jestem w Szoku, że tak nagle, znikąd się domek miśkowi znalazł, to teraz tylko kciukasy żeby się współpraca układała jak najlepiej :) z nowym domkiem , SUPERRRRRRRRrrr :)

Posted

Jak dobrze zniknąć z wątku na 2 tygodnie, wrócić i "posiąść taką wiedzę" (jak mawia coraz więcej osób w naszym obszarze językowym)! Tak bardzo, bardzo się cieszę!

Posted

Koniec radości ......

Szok wrócił do schroniska :-(

Mam taka lakoniczną wiadomosc ze wrocił i szuka domu ... podobno był bardzo łapczywy - cokowiek to oznacza - i nie dąło rady tego w domu wytrzymać ...
Nie był wogole agresywny czy cos w tym stylu , nie broni jedzenia ale na kazdy szelest reagował ...jak tego nie wiem i chyba sie nie dowiem ...

Po takiej prawie smierci głodowej :-( pies moze sie zachowywać juz do konca swoich dni łapczywie i z tym sie potencjalny dom musi liczyc ...

Posted

O nieeeeee, ale ludzie sa beznadziejnie głupi :( :( nie ma słów co musi czuć biedna odrzucona Psina, Szoku tak mi przykro, a Pań stwo tak niby historię biedaka znali :( to faktycznie przyczymili sie do jeszcze większego nieszczęścia Psiny ..................

Posted

coooo!?

i to był powód........ mmm bardzo mądrzy właściciele... bardzo odpowiedzialni... to jest jakaś głupota!!

Szoku długo się nie pocieszyłeś... ale skoro miałeś być ciężarem dla tej rodziny z tak błahych powodów to może lepiej że wróciłeś i znajdziemy Ci lepszą oooo!!

:(:(:(:(:(