ewab Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Kto mnie zabierze na wiosenne spacery? Zmieniłam tytuł wątku, może bardziej przyciągnie:mad: Quote
Linssi Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Ewa ja zagladam... ale nic nie pisze... trzymam kciuki za Fige caly czas! Quote
ewab Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Dziś dostałam informację o nowych wyczynach Figi. Kojec, w którym przebywa został nieco zdemolowany:mad:. Figa "zmodernizowała" drewnianą podłogę. Aż strach pomyśleć co by było, gdyby zamieszkała razem z Berą. Quote
betel Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Zaglądam i podnoszę- mam Figę cały czas na allegro Figa młoda wysterylizowana ładna sympatyczna (606554237) - Aukcje internetowe Allegro Quote
ewab Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Nietety nikt się nnie odzywa. Mam nadzieję, że znajdzie swojego człowieka podobnie jak Bera:eviltong:. Quote
mag.da Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 A co to za cisza u Figuni? Nikt nie szuka żywego srebra? :loveu: Quote
ewab Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 mag.da napisał(a):A co to za cisza u Figuni? Nikt nie szuka żywego srebra? :loveu: Wygląda na to to, że nikt:-(. Quote
Potter Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Piszę tutaj dopiero teraz, ponieważ szczerze mówiąc, dopiero teraz znalazłam ten wątek. Figa ostatnie tygodnie spędziła u nas w Jędrzejowie, nieelegancko podrzucona nam przez kielecki TOZ, co z przykrością stwierdzam, ale dosyć o tym. Szczęśliwie tydzień temu udało mi się znaleźć dla niej dom. Bardzo dobry, na wsi, u starszych, uświadomionych ludzi, którzy od zawsze mieli psy. Leczyli je u naszego weta i za jego namową, po śmierci swojego ostatniego psa (na niewydolność serca) trafili do nas. Figa będzie mieszkać w budzie, biega luzem po posesji, poza tym właściciele spędzają z nią cały czas. Oczywiście już zdążyła przekopać ogródek i przesadzić azalie, ale pani jakoś to zdzierżyła. W obejściu nie ma kotów, więc Figa nie zaprezentuje jak je tłamsi :evil_lol:. Jeśli ktoś chce do państwa namiar, to zapraszali na kontrole. Niestety na kontroli poadopcyjnej z Figi kiepska modelka, najlepiej prezentowała się z tyłu. Quote
Linssi Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 wow, Potter, to fantastyczne wiadomosci!!! dzieki ze Figa mogla u was byc... w takim razie zdejme ogloszenia, bo wiekszosc wlasnie odnowilam :lol: Quote
ewab Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Potter ja również chciałam Wam podziękować za opiekę nad psicą. Całym sercem życzę Fidze aby umiała docenić serce nowych Państwa:evil_lol:. Może już choć trochę dojrzała. Mam nieco obaw o jej samodzielny pobyt w ogrodzie. Oby było dobrze, oby cierpliwość nowych właścicieli nie była nadwyrężona;). Quote
andzia69 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 bardzo się cieszę!:multi::multi::multi: oby to był już ostatni domek!:p Quote
Recommended Posts