Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziś dostałam informację o nowych wyczynach Figi. Kojec, w którym przebywa został nieco zdemolowany:mad:. Figa "zmodernizowała" drewnianą podłogę. Aż strach pomyśleć co by było, gdyby zamieszkała razem z Berą.

• 2 weeks later...
Posted

Piszę tutaj dopiero teraz, ponieważ szczerze mówiąc, dopiero teraz znalazłam ten wątek.
Figa ostatnie tygodnie spędziła u nas w Jędrzejowie, nieelegancko podrzucona nam przez kielecki TOZ, co z przykrością stwierdzam, ale dosyć o tym.

Szczęśliwie tydzień temu udało mi się znaleźć dla niej dom. Bardzo dobry, na wsi, u starszych, uświadomionych ludzi, którzy od zawsze mieli psy. Leczyli je u naszego weta i za jego namową, po śmierci swojego ostatniego psa (na niewydolność serca) trafili do nas.

Figa będzie mieszkać w budzie, biega luzem po posesji, poza tym właściciele spędzają z nią cały czas.

Oczywiście już zdążyła przekopać ogródek i przesadzić azalie, ale pani jakoś to zdzierżyła.
W obejściu nie ma kotów, więc Figa nie zaprezentuje jak je tłamsi :evil_lol:.

Jeśli ktoś chce do państwa namiar, to zapraszali na kontrole.

Niestety na kontroli poadopcyjnej z Figi kiepska modelka, najlepiej prezentowała się z tyłu.

Posted

Potter ja również chciałam Wam podziękować za opiekę nad psicą. Całym sercem życzę Fidze aby umiała docenić serce nowych Państwa:evil_lol:. Może już choć trochę dojrzała. Mam nieco obaw o jej samodzielny pobyt w ogrodzie. Oby było dobrze, oby cierpliwość nowych właścicieli nie była nadwyrężona;).