Lucyna Posted February 15, 2010 Posted February 15, 2010 Wkleję jeszcze kilka zdjęć mojego Kwiatuszka wyleguje się na Pańciu na kanapie (Pańcio śpi) z misiaczkiem czasem wygrzewa się na parapecie nad grzejnikiem na zdjęciu razem z Lucy Quote
Lucyna Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Ulubione zajęcie mojego Kwiatuszka ... :loveu::loveu::loveu: Quote
Szami Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Lucynko cudownie jest oglądać zdjęcia szczęśliwego psa. Ja nadal opiekuję się ośmioma psiakami z jej rodzinki . Nie mają tak dobrze jak Twoja sunieczka , ale nie jest im źle. Pozdrowienia z Nowego Sącza. Quote
Lucyna Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Właśnie napalił małż w kominku i Frezja znów tam wysiaduje, a jakie miny przy tym stroi, jaka dumna, że ho ho ... :roll: Fotel miał być mój, jeszcze nie udało mi się posiedzieć tam samej :cry: a we dwie ledwie się mieścimy ... :-D więc ja rezygnuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Szami, to znaczy, że osiem zostało tam na działce? Frezja szczęśliwa, a my również w jej towarzystwie, jest mega grzeczna, a przy tym taki mały wariatuńcio :razz: dziękuję niebiosom i Wam wszystkim, że do nas trafiła:Rose: Quote
Lucyna Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 (edited) Edited November 30, 2012 by Lucyna Quote
Poker Posted December 18, 2012 Author Posted December 18, 2012 Fajnie wyglądają, jak siostry . Frezja jest dużo mniejsza, teraz to dobrze widać. JAk jej idzie oglądanie Szarika z pańciem? Quote
Lucyna Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 dzięki Poker, że zajrzałaś ... uczyłam się wklejać zdjęcia a Frezja z pańciem troszkę zmienili repertuar, ze mną czasami ogląda animal planet :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Poker Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 Ciekawe czego Frezja sie nauczy? Jak poszła nauka wstawiania zdjęć? Quote
Lucyna Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Nauka zdjęć wyszła doskonale według instrukcji, zrobiłam nawet bazarek z rzeczami od Ingrid, już się zakończył. Quote
Poker Posted December 22, 2012 Author Posted December 22, 2012 [quote name='Lucyna']Nauka zdjęć wyszła doskonale według instrukcji, zrobiłam nawet bazarek z rzeczami od Ingrid, już się zakończył.[/QUOTE] kiedy? nawet nie zauważyłam. Quote
Lucyna Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Frezja w "piernatach" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts