Agnieszka(Visenna) Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Koperku, proponuję skontaktować Ci się z niemiecką fundacją TSV NEUSS, Eva mówi po polsku.Poszukaj w googlach strony, tam jest kontakt.Prosiłam ich niedawno o pomoc dla Zojki, w przeciągu jednego dnia znalazł się tymczas, ale psinka znalazła dom we Wrocławiu.Dzięki tej fundacji domy znalazły nasze pieski przeznaczone do uśpienia - Dinuś a'la border collier i bury Bruno (nie wiem, czy jeszcze pamietasz chlopcow).Fundacja jest bardzo otwarta,a myślę że takiego małego mumina gdzieś wepchną bez problemu Quote
bros Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 - Kajtusiu kochany ciocia da Ci buziaczka - gdzie mi z tym pyskiem się tu pchasz ???? :evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images50.fotosik.pl/157/6247a3f9cb90c11dmed.jpg[/IMG][/URL] Kajtuś jest cudowny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
GoskaGoska Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 a ja bym napisala w tytule, ze prosisz o ogloszenia :diabloti: - ja tam wiem, ze nie masz czasu - tylko ze jak by go dobrze oglosic pewnie by sié domek znalazl -a bez ogloszen to sie domek nie znajdzie. Ja niestety narazie z ogloszeniam odpadam, bo sié szykujé do wyjazdu itd , ale moze inni sié za to wezná Quote
Koperek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [B]bros[/B]- o materdyju- jaka fotka!!!:loveu: hahaha Dzięki! [quote name='GoskaGoska']a ja bym napisala w tytule, ze prosisz o ogloszenia :diabloti: - ja tam wiem, ze nie masz czasu - tylko ze jak by go dobrze oglosic pewnie by sié domek znalazl[/quote] Fakt Gosiu:oops:- Ty mnie zawsze do parteru sprowadzisz:diabloti: DZIĘKI CI ZA TO!:calus: Quote
graynew Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 No to my ciotce Koperek tez fotke wkleimy :) [IMG]http://img12.imageshack.us/img12/2483/dsc0038ijk.jpg[/IMG] Quote
Koperek Posted July 6, 2009 Author Posted July 6, 2009 [quote name='graynew']No to my ciotce Koperek tez fotke wkleimy :)[/quote] Ojej, PODZIĘKOWAŃ MOC PRZESYŁAM!!!:Rose::buzi: Quote
bros Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 no to jeszcze dwa do pelnego kompletu :loveu: [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/153/93f30eb4f3d8cd5dmed.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images38.fotosik.pl/153/59ed362816d79556med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Koperek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 [quote name='kikou']czy ogłosic malego w niemczech?[/quote] [B]kikou[/B], jeśli tylko masz taką możliwość :modla::modla::modla: [I][SIZE=1]Tylko u niego to jest maleńki problem z podsikiwaniem ścian- już się nauczył, żeby załatwiać potrzeby na dworze, a w dodatku po kastracji powinno zaniknąć całkiem, ale się zdarza jeszcze...[/SIZE][/I] [I][SIZE=1][/SIZE][/I] [I][SIZE=1][/SIZE][/I] [SIZE=1][B]bros[/B], dzięki wielkie za focie- super! :)[/SIZE] Quote
Koperek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 - ale.gratka - eofery - gieldaogloszen - kupsprzedaj - kupiepsa - mojpupil - psy - przygarnijzwierzaka - spacerek - przygarnij - nasipupile - dwukropek - anonse - bono-polska - ojej - pajeczyna - pineska - ... [I][SIZE=1]...wieczorkiem dorobię więcej[/SIZE][/I] ;) Quote
Koperek Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 Oj, wyszłam z wprawy...:shake: Tyle ogłoszeń na dzisiaj wystarczy- jutro dorobię. Quote
GoskaGoska Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 ja juz przestałam leciec hurtowo - bo na niektórych portalach oglądalność jest minimalna - czlowiek się narobi a pozniej tylko parę osób odwiedzi ogloszenie :mad: ale pewnie nigdy nie wiadomo, kiedy i gdzie ten ktoś zajrzy Quote
Koperek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='GoskaGoska']jale pewnie nigdy nie wiadomo, kiedy i gdzie ten ktoś zajrzy[/quote] Więc właśnie! ;) Quote
Koperek Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 - animalia - petworld - warszawa.gumtree - wroclaw.gumtree - adopcjapsa - e-zwierzak - petsy - ... Quote
GoskaGoska Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 a mi na gumtree usuwaja od jakies czasu - jak daje jednego psa do roznych miast - jak ci nie usną to daj znac Quote
bros Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 co u mojego kochasia maleńkiego ???? :loveu: skacz Kajtuś na pierwszą byłam dziś w lumpku szukałam materiału na posłanko iiiii znalazłam cudną podusię dla Kajtusia buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :placz: muszę TŻ w kosmos wysłać , znacie sposoby na nieugiętych ????? :mad: Quote
Koperek Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 [quote name='bros']muszę TŻ w kosmos wysłać [/quote] [SIZE=4]NIE WYSYŁAJ!!!:-o[/SIZE] [SIZE=4][/SIZE] [I][SIZE=1][/SIZE][/I] [I][SIZE=1][/SIZE][/I] [I][SIZE=1][B]Takiego to na całym świecie nie znajdziesz!!!;)[/B][/SIZE][/I] Quote
graynew Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Brosku kochany TŻ jest potrzebny bo wbrew temu co nam sie wydaje to taki nasz zdrowy rozsadek. Przynajmniej u mnie tak jest. Bo inaczej to bym sie we wlasnym domu nie zmiescila bo zawsze jest jakas bida ktorej trzeba pomoc Kajtek do gory po domek!!! Quote
bros Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Kajtek - myślę o Tobie stale :placz: mikroskopine szczęście :loveu: Quote
mari23 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Znalazłam malucha i może mogę pomóc (mam nadzieję) Znam dziewczynę, co chce koniecznie mieszańca ratlerka, tylko koniecznie takiego, jak jej od paru lat nie żyjący Mopsik, czyli czarnego - ale może ten "się nada"... Tylko najważniejsze - tam są dzieci - 4 - 5 - letnie dziewczynki - jedna domowniczka i dwie "cioteczne" małe panieneczki - to dla nich ten piesio (jeszcze nie wiem, czy rudzielca będzie chciała, bo czarny jej się marzy). Czekam na wieści - jeśli piesek lubi dzieci - spróbuję ją zachęcic - to dobrzy ludzie, nie skrzywdzą zwierzaka, Mopsika mieli kilkanaście lat i do dziś im go żal (stąd uparcie nie chcą innego) Quote
terra Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ale się Kajtuś zasiedział u Koperka. Zmykaj mały do domku. Quote
Koperek Posted July 20, 2009 Author Posted July 20, 2009 [quote name='mari23']Znalazłam malucha i może mogę pomóc (mam nadzieję) Znam dziewczynę, co chce koniecznie mieszańca ratlerka, tylko koniecznie takiego, jak jej od paru lat nie żyjący Mopsik, czyli czarnego - ale może ten "się nada"... Tylko najważniejsze - tam są dzieci - 4 - 5 - letnie dziewczynki - jedna domowniczka i dwie "cioteczne" małe panieneczki - to dla nich ten piesio (jeszcze nie wiem, czy rudzielca będzie chciała, bo czarny jej się marzy). Czekam na wieści - jeśli piesek lubi dzieci - spróbuję ją zachęcic - to dobrzy ludzie, nie skrzywdzą zwierzaka, Mopsika mieli kilkanaście lat i do dziś im go żal (stąd uparcie nie chcą innego)[/quote] Czy [B][COLOR=red]KAJTUŚ[/COLOR][/B] lubi dzieci? Hmmm... Powiem szczerze, że on ogólnie do ludzi wszelkiej wielkości i maści jest w porządku i nie kombinuje, ale czy koniecznie całym sobą jest za dziećmi- tego raczej powiedzieć nie mogę. Dla niego dzieci mogą być, bądź też nie i jakoś specjalnie nie robi mu to różnicy, natomiast nie sądzę, by tolerował jakieś niezdarne branie na ręce, łapanie za łapki, bądź ciąganie za uszko.:roll: Quote
Recommended Posts