Nadziejka Posted June 8, 2021 Posted June 8, 2021 28 minut temu, sue napisał: Biedny Misio, ale dzielnie się trzyma, pyszczek się śmieje na zdjęciu kochany modlimy z calej duszy za wszystko Quote
DORA1020 Posted July 2, 2021 Author Posted July 2, 2021 Muszę to w końcu napisać:( ale tak mi ciężko na sercu,że nawet nie mogłam wejść na ten wątek 29.06 Pani Jola wysłała mi sms-a : Wczoraj o godzinie 14.15 pękło mi serce:( Takie miał wspaniałe życie ,był bardzo kochany i kochał człowieka bezgranicznie,Pani Jola była dla niego wszystkim oczywiście wspaniałe życie po adopcji, wcześniejsze życie było dla niego koszmarem przeganiany,rzucano w niego petardami,spał w śniegu ,błocie,a wcześniej musiał go podły człowiek wyrzucić na bruk, dbałam o to,żeby chociaż nie głodował, i bardzo,bardzo żałuję,że wcześniej nie udało się pomóc:( to był bardzo kochany psiak,i tak bardzo mi przykro,że jego wspaniałe życie trwało tak krótko:( za dużo dla mnie......mój rudy Niki[*] , Pluto [*] ,rudo-biały kotek [*] Misio [*] Bardzo współczuję Pani Joli , żegnaj Misiaczku [*]:( Quote
Poker Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Bardzo przykro. Dobre to , że Misio ostatnie lata żył w raju i umierając to tylko pamiętał. Quote
bakusiowa Posted July 2, 2021 Posted July 2, 2021 Misio teraz bryka z kolegami za tęczowym mostkiem Quote
Tyśka) Posted July 5, 2021 Posted July 5, 2021 Bardzo smutne wieści... najważniejsze, że był Czyimś Oczkiem w głowie. :( Quote
Recommended Posts