Jump to content
Dogomania

Misio odszedł[*]:( ....W DS:).Misio,malutki psiaczek przez kilka lat bezdomny,teraz ma tylko Was.Pomózmy odzyskac Misiowi zdrowie i wiare w ludzi.

Recommended Posts

Posted
28 minut temu, sue napisał:

Biedny Misio, ale dzielnie się trzyma, pyszczek się śmieje na zdjęciu

6134096232b83a3a187e0ca44e815274.png

image.jpeg.906ab9efe962962f5a5b7f649af36b43.jpeg

kochany modlimy z calej duszy za wszystko

• DORA1020 changed the title to Misio odszedł[*]:( ....W DS:).Misio,malutki psiaczek przez kilka lat bezdomny,teraz ma tylko Was.Pomózmy odzyskac Misiowi zdrowie i wiare w ludzi.
Posted

Muszę to w końcu napisać:(

ale tak mi ciężko na sercu,że nawet nie mogłam wejść na ten wątek

29.06  Pani Jola wysłała mi sms-a : Wczoraj o godzinie 14.15 pękło mi serce:(

Takie miał wspaniałe życie ,był bardzo kochany i kochał człowieka bezgranicznie,Pani Jola była dla niego wszystkim

oczywiście wspaniałe życie po adopcji, wcześniejsze życie było dla niego koszmarem

przeganiany,rzucano w niego petardami,spał w śniegu ,błocie,a wcześniej musiał go podły człowiek wyrzucić na bruk, dbałam o to,żeby chociaż nie głodował, i bardzo,bardzo żałuję,że wcześniej nie udało się pomóc:(

to był bardzo kochany psiak,i tak bardzo mi przykro,że jego wspaniałe życie trwało tak krótko:(

za dużo dla mnie......mój rudy Niki[*] , Pluto [*] ,rudo-biały kotek [*] Misio [*]

Bardzo współczuję Pani Joli , żegnaj Misiaczku [*]:(