Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Moja Sati ;]

http://img249.imageshack.us/img249/8778/tndscn7528an2.jpg

http://img516.imageshack.us/img516/8618/tndscn7543uv9.jpg

http://img126.imageshack.us/img126/9157/tndscn7553jx0.jpg

Mógłby ktoś doświadczony powiedzieć, jaką ona będzie miała sierść jak dorosnie ? długą, krótką czy średnią ?
Mi się wydaje że średnią, ale nie zbyt się na tym znam ;) Rodzice to długowłosy, i krótkowłosa :)

Poniewaz fotki byly za duze, zostaly zmienione na linki. Prosze trzymac sie regulaminu!!

saJo-mod

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

bedzie mialanormalna siersc-nie dluga.
nie ma onkow o sredniej siersci.jest wlos normalny-twardy,przedluzony i dlugi.przedluzony i dlugi sa nieprawidlowe.

Posted

Przepiękne zdjęcia. No ale jakie mają być jak się ma tak piękne obiekty do fotografowania? :loveu:

Wiem, że to oczywiste, ale nie mogę się pohamować: Owczarki niemieckie są absolutnie przepiękne - dostojne, wzbudzające respekt, urwisowate, uchachane, zabawne, słodkie, itd. :loveu::loveu::loveu:

Ja już nie mogę się doczekać następnego poprańca w domu, najpierw jednak muszę odchować Baltowskiego... ;)

Posted

W poscie moze byc max! 5 zdjec, pozostale musza byc albo w oddzielnych postach (w tej sytuacji mozna pisac post jeden po drugim :cool3: )albo jako linki.
mch, zmien swoj post, zebym nie musiala robic tego sama (bo przy okazji moze mi sie przypadkiem kliknac "daj ostrzezenie" albo cos takiego ;) )

saJo-mod

Posted

lisica-paaadlaaam :roflt: :roflt: .rany jaki mlotek:splat: :megagrin: .wraaacaj tu natychmiast ty wredny aporciku!:lmaa: ...gooopi aporcik,gooopi:-x ,czekaj no ja ci pokaze:watpliwy: ...dobra ide po ciebie....o fukk przepasc podwodna:scared:to moze ja z innej strony...:siara: ...przeciez chamowi nie daruje:motz: ....eee w sumie to trzeba panowac nad emocjami nie?no wlasnie.zignoruje gooopi aporcik.jestem duchowym wygranym:B-fly: .

Posted

[quote name='saJo']W poscie moze byc max! 5 zdjec, pozostale musza byc albo w oddzielnych postach (w tej sytuacji mozna pisac post jeden po drugim :cool3: )albo jako linki.
mch, zmien swoj post, zebym nie musiala robic tego sama (bo przy okazji moze mi sie przypadkiem kliknac "daj ostrzezenie" albo cos takiego ;) )

saJo-mod
juz dziele:cool3: .

źaba z piłeczką , to jedna z tych co nam pekają. jedyne razy w życiu gdy burknął na innego psa ba nawet suke ,warknął , nahuczał to przy probach zblizenia do jego pielczki albo do mojej kieszeni gdzie ona byla .jedno huczenie tez bylo przy próbie ,,krycia" :evil_lol: przez labka.

ruda uwielbia hopanie,skakanie

Posted

ruda ma zmniejszone porcje jedzenia ,zeby schuuudłaaaa

maly

to pies w pracy , ma juz 5 m-cy . trafil do nas grubo ponad m-c po smierci baryły . ja juz zupelnie sie nie odzywalam jaki ma byc itd . borysa wybieralam i planowalam ja , skonczylo sie jak skonczylo.

aportuje co sie da .

strasznie molestuje klare mamlakami i ślinieniem

Guest monia3a
Posted

To moje małe szczęście, ma 8 tygodni i już pokazuje charakterek :evil_lol:

Posted

saJo napisał(a):
ayshe
To nie jest offtopik :mad:

Prosze, na zachete :Rose:
:placz: :placz: :placz: :placz: i uochzan dostalam oj ja biedna:cool3: :diabloti: .dzienkujem za kffiatkuski:razz: .

Guest monia3a
Posted

A tu z dobką Herką, a mała ma na imię Kiara :loveu:

Posted

ayshe napisał(a):
lisica-paaadlaaam :roflt: :roflt: .rany jaki mlotek:splat: :megagrin: .wraaacaj tu natychmiast ty wredny aporciku!:lmaa: ...gooopi aporcik,gooopi:-x ,czekaj no ja ci pokaze:watpliwy: ...dobra ide po ciebie....o fukk przepasc podwodna:scared:to moze ja z innej strony...:siara: ...przeciez chamowi nie daruje:motz: ....eee w sumie to trzeba panowac nad emocjami nie?no wlasnie.zignoruje gooopi aporcik.jestem duchowym wygranym:B-fly: .

No przecie on Hammer,czyli młotek:cool3:, w rodowodzie mu Bruno, ale na niemca to on zbyt włoski jest, a poza tym miesiąc żeśmy sie zastanawiali jak mu dać i po dogłębnych obserwacjach rzeczonego osobnika, wyszło nam że on młotkowy, ino po polskiemu głupio by brzmiało:evil_lol:

Posted

lisica napisał(a):
No przecie on Hammer,czyli młotek:cool3:, w rodowodzie mu Bruno, ale na niemca to on zbyt włoski jest, a poza tym miesiąc żeśmy sie zastanawiali jak mu dać i po dogłębnych obserwacjach rzeczonego osobnika, wyszło nam że on młotkowy, ino po polskiemu głupio by brzmiało:evil_lol:

Mój miał byc GRUBY i dlatego DICK .
Ale nie udało sie, chudy jest jak szkapa :lol: :evil_lol:

Posted

dorplant napisał(a):
Mój miał byc GRUBY i dlatego DICK .
Ale nie udało sie, chudy jest jak szkapa :lol: :evil_lol:

U mnie, miałam nadzieję że z młotkowego wyrośnie:roll:, ale mu zostało:placz:

Guest monia3a
Posted

Moja Kiara po spacerze :loveu: dostała jeść i już w trakcie przysynała ale na koniec padła ze zmęczenia :evil_lol:

Posted

boszsz poplakalam sie ze smiechu:lol: :lol: :lol: ...zycie bywa meczace...
ja pamietam taka scenke ze szmata skorzana i dwoma berbeciami tak z 6 tyg.tak sie z nia mocowaly i mocowaly ze w koncu oba zasnely.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: .widok byl po prostu bosssski.:loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...