Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Adda Ty jej jeszcze na żywo nie widziałaś :lol:

Ale przedpiersie ma piękne.

Wszystko to dlatego, że kiedyś jej spacerki trwały po 8 - 9 godz.
Ja lubie dużo chodzić, a ja zawsze brałam ze sobą.
Ja mieszkam przy lotnisku. Na spacerek szłysmy sobie np. na Pola, tam bawiłyśmy się piłeczką, później Brena ganiała się z chartem, następnie kąpała się w stawie (bo wodę KOCHA) i wracałyśmy do domu, po drodze wstępując do mamusi na obiadek. :wink:

I nikt jej nie daje 9 lat. 8)

Wniosek - psy przywiązane do drzewa, skrajnie wychudzone żyją długo, pięknie i są zawsze młode :D

• 3 weeks later...
Posted

my mamy jeszcze sniegu po pachiiiiii :D dziś rano dopadało ,było tak pięknie biało ,ale coś się zaczyna topić .auuuuuu ,pies się załamie jak to zobaczy

• 2 weeks later...
Posted

Wstawiam fotki z dzisiejszego dnia. Właśnie niańczę goldena bo jego Pańcia ma dziś urodzinki i baluje.

Oto 2 diabełki:

Tu z głupią miną:

Tu w końcu idą spać:

Posted

No to i ja wrzucą fotkę mojej sforki na zimowym spacerze :)

A tu mój "dalmatyńczyk niemiecki" zapatrzony w dal....

Posted

oj brunet pięnie rośnie :D a reszta towarzystwa tez niczego sobie ,Oj jak ja chciałabym mieć taką sforkę .Niestety muszę poprzestac na jednym futrze :D Ale kto wie co będzie kiedyś

Posted

a tu klarowy ostatni wizerunek

a tu klarka pędząca wraz z Belką ,naszą zaprzyjaźnioną Onką , do której jeździmy z wizytą raz w tygodniuaby umilić jej troszke smutne i monotonne życie

Posted

doddy bardzo dziękuję za wklejenie zdjęć:D
To w wersalce jest rzeczywiście fajne.Korzystam z tego jak jest zmeczony po zabawie albo śpi i wtedy robię zdjęcia bo jak jest rześki i wyspany to marne szanse-kawałek ogona się uchwyci albo ucha :D .Ma chłopak przyspieszenie :wink: Jego ulubiona zabawa to "spójrz mam w pysku twojego buta,goń mnie" :lol: i zwiewa az sie nie zmeczy :wink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...