Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moje serducho zatańczyło obertasa najpierw na widok przecudnych zdjęć, a potem oglądając filmik! Murko dziękuję! Widzę, że i Twoje serce Saif zawojował ;) To jest naprawdę wyjątkowy pies! Ktokolwiek go przygarnie nie pożałuje. Psy schroniskowe potrafią docenić ludzkie serce :loveu: I nie mówię tego tylko dlatego, że jestem jego wirtualną Pańcią :eviltong:, ale dlatego ,że poznałam Go osobiście w schronisku, odwiedzając parę razy. Ten pies przeszedł bardzo długa drogę do tego by takim być. Wiele osób pracowało na ten sukces...

P.S. Bardzo Wam Wszystkim dziękuję... :loveu:

Posted

HANKA-74,
wszyscy mamy z tego ogromna satysfakcje, ze schroniskowe psiaki wychodza na prosta u Murki, socjalizuja sie, a potem znajduja domy.
Niektore piesy, piekne, niezwykle, sa zbyt niesmiale, zeby je ktos zauwazyl w tak duzym schronisku. Ratunkiem dla nich jest hotelik.

Posted

Saifek się cudownie rozbrykał; biega, podskakuje, domaga głasków i uwagi. Jest też super grzeczny: sam wchodzi do kojca, nawet żadnej komendy nie trzeba :razz:

Dwa dni temu dzwonili do nas bardzo mili ludzie z Janowa Lubelskiego którzy stracili niedawno przyjaciela... Mieszkają w bloku więc szukają niewielkiego spokojnego psiaka. Mają nas odwiedzić po świętach.
Myślę o tym, aby zaproponować im m.in. Saifa :cool3:

Posted

[quote name='Murka']Dwa dni temu dzwonili do nas bardzo mili ludzie z Janowa Lubelskiego którzy stracili niedawno przyjaciela... Mieszkają w bloku więc szukają niewielkiego spokojnego psiaka. Mają nas odwiedzić po świętach.
Myślę o tym, aby zaproponować im m.in. Saifa :cool3:[/QUOTE]
Dobra mysl :fadein: Moze akurat Saifik sie spodoba :kciuki:
To taki grzeczny psiak i podobny do Fafika, ktory tak sie swietnie zaaklimatyzowal.