halcia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Fajnie musiało wygladac ich szukanie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ra_dunia Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Wielkanoc już była, więc Sajfik miał wydmuszki :evil_lol: Quote
anciaahk Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='Ra_dunia']Wielkanoc już była, więc Sajfik miał [B][COLOR=Red]wydmuszki[/COLOR][/B] :evil_lol:[/quote] Ómarłam :mdleje::mdleje::mdleje: :roflt: Quote
Reno2001 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ale fajne wieści :diabloti:. Super, że zęby wyczyszczone. Kiepskie zęby to niestety bolączka wszystkich mielczaków :roll:. Quote
Murka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [B]eloise[/B] wpłaciła na mieleckie psiaki 40 zł, z tego [B]20 przeznaczam na Saifa[/B] (drugie 20 zł na Zoję). Quote
terra Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 [quote name='halcia']Wiatr mu fryzure zmierzwi:eviltong:[/quote] A co tam... Afro pięknisiowi nie zaszkodzi :evil_lol: Quote
Murka Posted May 1, 2009 Author Posted May 1, 2009 [B]Wpłynęło jeszcze 20 zł od Aga76 - z bazarku książkowego agusizet[/B] ;) Mieli do nas wczoraj przyjechać ludzie szukający kudłatego pieska i tak sobie pomyślałam że to szansa dla Saifa... ale nie przyjechali :shake: Jak ja lubię takie zawracanie gitary :angryy: Quote
Ulka18 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Dlaczego mnie to nie dziwi :mad: tacy ludzie sa u nas nieodpowiedzialni i nieslowni, ze az strach. mam nadzieje, ze Saif spodoba sie gdzie trzeba. Quote
terra Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Bo widocznie gdzie indziej jest jego dom. Tylko gdzie? Quote
Reno2001 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Jesli ludzie tacy niesłowni to może lepiej, że nie przyjechali :diabloti:. Ja tak miałam z moim pierwszym i właściwie ostatnim tymczasem, czyli z Maszą. Nie dośc, że z TZ łamaliśmy się, co by sukę sobie zostawic, żołądki odmawiały nam posłuszeństwa na samą myśl, żę mała trafi do obcego domu, to kobita, która sama ustaliła datę i godzinę nie raczyła nawet wysłac SMS, że się nie pojawi :angryy:. Czekalismy pół dnia w nerwach. Ja nie mogłam do niej zadzwonic, bo telefonowała do mnie z zastrzeżonego :mad:. U nas nie było tego złego, bo pomogło nam to podjąc ostateczną i wiążącą decyzję :eviltong:, ale do tej pory numery zastrzeżone są u mnie NIEMILE widziane :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. A Siafik domek znaleźc musi po prostu najlepszy!!! Quote
Hanka-74 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 [quote name='Ulka18']Ale jaja, ze tak napisze :crazyeye: normalnie nie do uwierzenia, ale jesli pamietam, to mogla byc taka opcja, ze opiekunka zaplacila za kastracje i w schronisku ja zrobili. Dobrze, ze udalo sie przy okazji wyczyscic zębiska.[/quote] Opiekunka czyli ja również jest zaskoczona ponieważ nic o kastracji nie wiedziała i za nic nie płaciła. Zatem opcja poprzedni właściciel dbał??? A psina taka zastraszona była że aż niewierygodne. Jeśli ktoś przypilnował kastrowania nie wydaje mi się zeby potem psiaka oddał do schroniska. Jeszcze te traumy mi do tego nie pasują... Hmm... dziwne... Ale cieszę się bardzo, że ząbki czyste i obyło się bez operacji, bo to trochę nieprzyjemne przeżycie. Domku śpiesz się bo psinka coraz ładniejsza ;) P.S Kolejna wpłata bedzie w okolicach 15 maja dopiero Quote
Reno2001 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Przepiękny i przekochany kudłaczek wciąż czeka na dom. To pies po prostu do kochania :loveu:. Mnie się jednak wydaje, że psiak mógł byc wykastraowany w schronisku. Idzie to wtedy z opłat wirtualnej adopcji. Choc z drugiej strony, jesli nikt o zabiego nie prosił ... hmmm ... ciekawe, ciekawe. Quote
Ulka18 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 [quote name='Reno2001']Mnie się jednak wydaje, że psiak mógł byc wykastraowany w schronisku. Idzie to wtedy z opłat wirtualnej adopcji. Choc z drugiej strony, jesli nikt o zabiego nie prosił ... hmmm ... ciekawe, ciekawe.[/QUOTE]Ja prosilam, z wplat wirtualnych, zawsze o to prosze, ale nie zawsze kierownik przychyla sie do mojej prosby. Doktor to albo zrobi wirtualnemu, albo nie. Quote
Ulka18 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Gotowe! Właśnie wystawiłeś przedmiot na sprzedaż. Oto adres strony z Twoim przedmiotem: [url=http://www.allegro.pl/show_item.php?item=626720811]Saif cudny,kudłaty pies jak szpic (626720811) - Aukcje internetowe Allegro[/url] Quote
terra Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Gdzie jest dom Saifa? Taki śliczny pies i tak długo czeka. Quote
Ra_dunia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Saif jest na prawdę uroczym psiakiem i będzie prawdziwym skarbem dla swojego przyszłego właściciela. Tylko gdzie jest ten właściciel? :shake: Quote
Ulka18 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [url]http://img211.imageshack.us/img211/6364/79824103.jpg[/url] Taki super pies, a domu jak nie bylo, tak nie ma :shake: Quote
Recommended Posts