Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 429
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misia została dziś zaszczepiona na wirusówki.

Wet oglądał uszka i stwierdził, że to wygląda jak grzybek lub uczulenie. Imaverol działa na obie te sprawy. Więc jak zadziałał w przypadku Kasi to mam go stosować również w przypadku Misi ;)
Podobno jeszcze lepsza jest chlorheksydyna, bo działa na grzybka i bakterie. Także jak nie będzie poprawy w ciągu najbliższych kilku dni to sięgniemy po ten specyfik (mamy go też na składzie, tylko mniejsze ilości niż imaverol).

Posted

A ja mam mam głupie pytanie: czy psom linieją uszy??

Murko, na zewnatrz i koncowki ? Moje dziewczyny maja wlosy w srodku ucha, ktore musze wycinac. Na zewnatrz uszy maja super mięciutkie futerka. Mojej cioci stary jamnik ma wyliniale uszy na koncach. Mial je przemrożone w schronisku.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Murko, na zewnatrz i koncowki ? Moje dziewczyny maja wlosy w srodku ucha, ktore musze wycinac. Na zewnatrz uszy maja super mięciutkie futerka. Mojej cioci stary jamnik ma wyliniale uszy na koncach. Mial je przemrożone w schronisku.

Na zewnątrz: zaczyna się od końcówek, ale wypadanie włosów idzie na całe ucho. Nie wiem czy to nie jest jakaś reakacje na obrózkę przeciwpchelną :razz:

Posted

Normalnie niezrozumiale, ze nikt sie nie zglasza po Misie :shake: Ale moze bedzie jak z Saifem, tyle go wystawialam na wyroznionym i dopiero teraz załapał :wink: