halcia Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Miska cudo,przylepa,a ozdobiona kwiatuszkem......dama!:loveu: Quote
Murka Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Misia została dziś zaszczepiona na wirusówki. Wet oglądał uszka i stwierdził, że to wygląda jak grzybek lub uczulenie. Imaverol działa na obie te sprawy. Więc jak zadziałał w przypadku Kasi to mam go stosować również w przypadku Misi ;) Podobno jeszcze lepsza jest chlorheksydyna, bo działa na grzybka i bakterie. Także jak nie będzie poprawy w ciągu najbliższych kilku dni to sięgniemy po ten specyfik (mamy go też na składzie, tylko mniejsze ilości niż imaverol). Quote
Ulka18 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 A ja mam mam głupie pytanie: czy psom linieją uszy?? Murko, na zewnatrz i koncowki ? Moje dziewczyny maja wlosy w srodku ucha, ktore musze wycinac. Na zewnatrz uszy maja super mięciutkie futerka. Mojej cioci stary jamnik ma wyliniale uszy na koncach. Mial je przemrożone w schronisku. Quote
Aarionne Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 A jednak zdjęcie pionowe poszło :lol: Misieńka wyszła bardzo ładnie, Monka zresztą też, mam nadzieję, że znajdą domek maleństwa... Quote
Murka Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Ulka18 napisał(a):Murko, na zewnatrz i koncowki ? Moje dziewczyny maja wlosy w srodku ucha, ktore musze wycinac. Na zewnatrz uszy maja super mięciutkie futerka. Mojej cioci stary jamnik ma wyliniale uszy na koncach. Mial je przemrożone w schronisku. Na zewnątrz: zaczyna się od końcówek, ale wypadanie włosów idzie na całe ucho. Nie wiem czy to nie jest jakaś reakacje na obrózkę przeciwpchelną :razz: Quote
Reno2001 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 U Misi obserwator. Oby w końcu coś się ruszyło :roll:. Quote
Murka Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Też jestem ciekawa :razz: Tymczasem uszka już lepiej, włoski przestały wypadać i chyba powoli odrastają ;) Quote
Ulka18 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Cioteczki, kto ma Misie na allegro? Po 20.5. ma byc w PP, ciekawe czy bedzie odzew :kciuki: Quote
Ulka18 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Normalnie niezrozumiale, ze nikt sie nie zglasza po Misie :shake: Ale moze bedzie jak z Saifem, tyle go wystawialam na wyroznionym i dopiero teraz załapał :wink: Quote
Recommended Posts