Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 411
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dt kolo warki jest u milosniczki zwierzat ale nie kolekcjonerki ktora ma swoje 40 sztuk i sama je utrzymuje -nie jest to prosta kobieta ,sensownie prowadzi prytulisko,chce platnym dt dorobic na utrzymanie gromadki,dt jest w domu,jej suczki nieduze akceptuja inne.

Posted

a z tym domem tymczasowym u mnie to dluuuga historia.
a tymczas Linki ktoś powinien opłacić, 300 zl miesięcznie to za duzo na 1 osobę.

Posted

Zmysł napisał(a):
podtrzymuję swoją deklarację 50 zł miesięcznie. więcej nie dam rady

Małogosiu - a gdyby ten płatny tymczas był u Ciebie ? Odpadłyby koszty transportu . Gdybyś sie zdecydowała to podaj kwotę . Ja deklaruję 30zł miesięcznie + dopłata do sterylki .

Posted

Juz wyjaśniem-nie bardzo sunia moze zostać u mnie tymczasowo, bo po 1. umowa z rodziną, ze 1 tymczas i wystarczy, po 2. po sterylizacji musi był w domu przynajmniej te 6 dni, a nie upchnę jej jako 6 suki w domu (plus umowa z rodziną :shake:).
Dopóki Mucha nie znajdzie domu, nie moge brać kolejnego psa.
Dostałam propozycję od jednej z zaprzyjaźnionych osób, ze trafi do tymczasowego kojca koło Warszawy. Ale trzeba opłacić.

To kto co deklaruje?
Zmysł - 50 zł co miesiąc
ja 100 na dziś plus 50 zł co miesiac
Emilia od kwietnia - 50 zł
Maszaberla - 10 zl co miesiac
Jo37 - 30 zł co miesiąc

trochę brakuje na poczatek :shake:

do sterylizacji: Jo37
Beam6 20 zł

Posted

w drugiej polowie kwietnia chyba bede mogla wplacac 50 zl /mies.
czy te kojce to w okolicach piaseczna-jesli te kolo mnie to tam nikt z psem nie wyjdzie,kojce nieduze ,tanio ale podaja tylko jedzenie i nic poza tym,tyle ze blisko warszawy i moze latwiej o adopcje,jak pies maly to w tym kojcu wytrzyma ale duze to sie mecza.oplaty byly 300zl plus karma

Posted

[quote name='malagos']Juz wyjaśniem-nie bardzo sunia moze zostać u mnie tymczasowo, bo po 1. umowa z rodziną, ze 1 tymczas i wystarczy, po 2. po sterylizacji musi był w domu przynajmniej te 6 dni, a nie upchnę jej jako 6 suki w domu (plus umowa z rodziną :shake:).
Dopóki Mucha nie znajdzie domu, nie moge brać kolejnego psa.
Dostałam propozycję od jednej z zaprzyjaźnionych osób, ze trafi do tymczasowego kojca koło Warszawy. Ale trzeba opłacić.

To kto co deklaruje?
Zmysł - 50 zł co miesiąc
ja 100 na dziś plus 50 zł co miesiac
Emilia od kwietnia - 50 zł
Maszaberla - 10 zl co miesiac
Jo37 - 30 zł co miesiąc

trochę brakuje na poczatek :shake:

do sterylizacji: Jo37
Beam6 20 zł

Brakuje to fakt ale nie okreslamy jasno co mamy robic?
Skupiamy sie na zmasowanej akcji szukania na razie DT? (U Malagos tymczasowo a co potem?)
Sunia da sie zlapac?

Posted

Przyznam, ze nie bardzo wiem, gdzie te kojce :oops:
Najpilniejsza jest sterylizacja. U mnie w Ostrołęce (no, 70 km w obie strony) kosztuje 150 zł, ale trzeba ją by trzymac w domu. Wiec moze uda sie przeprowadzić zabieg w Warszawie, z opieka pooperacyjną, ale to 350 zl.

Posted

malagos napisał(a):
Przyznam, ze nie bardzo wiem, gdzie te kojce :oops:
Najpilniejsza jest sterylizacja. U mnie w Ostrołęce (no, 70 km w obie strony) kosztuje 150 zł, ale trzeba ją by trzymac w domu. Wiec moze uda sie przeprowadzić zabieg w Warszawie, z opieka pooperacyjną, ale to 350 zl.

I wszystko rozbija sie cholera o pieniadze, dosyc sporo potrzeba:shake:

Posted

To bardzo wiele, Fiziu :roll:
Napisałam do Pati, moze ma wolne miejsce u siebie, to domowy tymczas, a cena tez 300 za miesiac za małego pieska.

Kiedyś ludzie chetnie brali psy do dt za darmo, u mnie tyle sie przewinęło, teraz za pieniadze nie ma komu :cool1:

Posted

Ja kiedyś szukałam domu tymczasowego dla niewielkiej suni i napsiała do mnie Mortikia

Pisała, że co do ceny, trzeba się dogadać z Mamą - mam numer telefonu

Tylko 15 zł to sporo...

Witam serdecznie, znalazłam pani ogłoszenie o domku tymczasowym dla młodej suczki. Mogę jej taki płatny dt zaoferować (z reguł biorę 20 zł, w tym wypadku - 15zł/dzień). Pracuję w hotelu dla psów. Mam doświadczenie w pracy ze zwierzętami i kilka własnych czworonogów ;-) Jestem z Warszawy. Jeśli będzie pani zainteresowana, proszę o kontakt.

Hotelik wygląda tak: http://www.alaskanmalamut.pl/hotel/h.../hotel_001.jpg
Są to te trzy duże kojce z lewej strony. Do połowy zadaszone, trawiaste, z ciepłymi budami."

Posted

malagos napisał(a):

Mysle, ze w takim razie trzeba zrobic sterylizacje w Ostrolece, nie zbierzemy calej kwoty.
Dorzuce grosz, jeszcze nie wiem w tej chwili ile ale dorzuce