Murka Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Klusiowy rekord został już pobity przez Panterkę. Panterka po 11 dniach hotelikowania znalazła dom ;) Ty to masz rękę Ulka do psiaków :lol: Jeszcze rozliczonko zrobię, aby wiadomo było na czym stoimy: Wpłaty: 112 zł pozostałość po Panterce 289,95 zł pozostałość po Homerze 50 zł Sabina02 50 zł terra 50 zł Sabina02 100 zł domek Marmurka :loveu: Razem: 651,95 zł Koszty: 160 zł hotelowanie (14-29.03) 4,50 zł odrobaczenie 6 zł odpchlenie 35 zł szczepienie wirusówki + wścieklizna Razem: 205,50 zł 651,95 zł - 205,50 zł = 446,45 zł Po hotelowaniu Marmurka pozostało 446,45 zł. Quote
Ulka18 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Po hotelowaniu Marmurka pozostało 446,45 zł. No to mamy pieniazkow na miesiac hotelowania i szczepienie. Murko, kiedy bys mogla przyjac kolejna bide? Bo chyba nie bedziemy czekac miesiac az Loczek pojedzie? Ciekawe jak tam Marmurek spedzil pierwsza noc w nowym domu. Quote
terra Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Marmurek będzie mieszkał w stolicy, Warszawiakiem został :lol: Powodzenia w nowym domu piesku, żyj zdrowo i szczęśliwie :loveu: Quote
agusiazet Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Wyśmienicie, jeden z mieleckich przystojniaków - kudłaczy już w domku!!! Teraz kolej na Saifa:) Quote
Ra_dunia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ależ akcja :multi: Oby więcej takich :multi: Powodzenia w nowym domku Marmurciu i czekamy na relacje... ;) Quote
Ulka18 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Cioteczki, macie jakies psiaki upatrzone na wolne miejsce? Ja myslalam o tej suczce, ktora Halcia ostatnio obfocila, moze by miala szanse na szybką adopcje? Albo o moim wirtualnym Maroko Quote
Murka Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Na razie mam wieści z wczorajszego wieczoru ;) Witam Już od około pół godziny jesteśmy w domu. Byliśmy na pierwszym spacerze. Marmurek Bardzo dobrze zniósł podróż. Na początku wyglądał przez tylną szybę, ale kiedy już mu się znudziło poszedł spać. Pierwszą rzeczą jaka go zainteresowała po wejściu do domu to lustro. Przez kilkanaście minut chodził po całym domu i wszystko dokładnie oglądał. Teraz położył się i śpi. Pozdrawiam Quote
Ulka18 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Czyli jest dobrze, oby tak dalej :kciuki: Marmurek to madry pies, szybko sie przyzwyczai do nowego domu. Quote
terra Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Przeglądnął się w lustrze i sprawdził, czy to ON jest w tym domku:lol: Bardzo się ciesze, że ma swój kochający dom:loveu: Quote
Murka Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 [quote name='Ulka18'] Murko, kiedy bys mogla przyjac kolejna bide? Bo chyba nie bedziemy czekac miesiac az Loczek pojedzie? TZ może jechać w tym tygodniu, tylko doszłyby koszty transportu. Jeszcze pomyślę czy dałoby się to z czymś połączyć. Czy nasze klatki i transportery są w schronisku? Quote
Asterka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witam. Widzę że już moja rodzinka napisała już coś o piesku, ale ja jeszcze coś wtrące bo obiecałam. Piesek mieszka u moich rodziców w bloku, podróż z nim była super ( chociaż dla nas męcząca bo 4 godzinna) - prawie całą przespał. Na miejscu naewt sam wyskoczył z samochodu i poszedła z nową pańcią na malutki spacerek. W domu obszedł wszystkie miejsca. Koniecznie chciał całować mojego synalka, często do niego podchodził. Naprawdę milutki piesek. Noc upłynęła spokojnie, spał sobie grzecznie w pokoju obok (sam sobie wybrał miejscówkę), a rano powitał swoją rodzinkę wesołym merdaniem ogonka.:lol: Jak jesteście ciekawi co będzie dalej, to postaram się co jakiś czas zdać relację. I jeszcze jedno - Murka - zdjęcia na Allegro są suuuper. Pozdrawiam Quote
Reno2001 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Asterka']Witam. Widzę że już moja rodzinka napisała już coś o piesku, ale ja jeszcze coś wtrące bo obiecałam. Piesek mieszka u moich rodziców w bloku, podróż z nim była super ( chociaż dla nas męcząca bo 4 godzinna) - prawie całą przespał. Na miejscu naewt sam wyskoczył z samochodu i poszedła z nową pańcią na malutki spacerek. W domu obszedł wszystkie miejsca. Koniecznie chciał całować mojego synalka, często do niego podchodził. Naprawdę milutki piesek. Noc upłynęła spokojnie, spał sobie grzecznie w pokoju obok (sam sobie wybrał miejscówkę), a rano powitał swoją rodzinkę wesołym merdaniem ogonka.:lol: Jak jesteście ciekawi co będzie dalej, to postaram się co jakiś czas zdać relację. I jeszcze jedno - Murka - zdjęcia na Allegro są suuuper. Pozdrawiam Witam opiekunów Marmurcia na forum. Oczywiście, ze będziemy czekac na wieści. To nasze ulbione zajęcie tutaj ;). Piszcie, co u Was słychac. Mile widziane tez foteczki :cool3:. Aga-dawaj Maroko na hotelik :diabloti: Quote
Ulka18 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Asterko, witamy na dogomanii i dziekujemy za adopcje Marmurka :Rose: Cieszymy sie jego i Waszym szczesciem, bo nie ma nic fajniejszego niz wlasny, kochany pies. Wobec tego, ze Marmurcio ma domek sciagam go z allegro. Quote
Ulka18 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Murka']TZ może jechać w tym tygodniu, tylko doszłyby koszty transportu. Jeszcze pomyślę czy dałoby się to z czymś połączyć. Czy nasze klatki i transportery są w schronisku? Murko, wszystkie klatki i transporterki sa w schronisku. Tylko czy Mariusz pozna, ktore sa Wasze? Mam nadzieje. Aga-dawaj Maroko na hotelik W takim razie bierzemy Maroko jako nastepce Marmurka. Jest na tą sama literkę i z tej samej rodziny, jak to mówi kierownik 'kolowatych'. Quote
Asterka Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Tak naprawdę to podziękowania należą się moim rodzicom i bratu, bo to oni dali mu nowy domek. Ja go tylko wypatrzyłam w necie - dzięki Wam Dogomaniacy.:multi: No może jeszcze wykonałam dwa telefony do Murki.:p Quote
Reno2001 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 W schronisku jest jeszcze jedna moja czarna, średnia klatka. Pojechała przypadkowo :cool3:. Czekamy teraz zatem na przyjazd Maroko :multi:. Quote
Ra_dunia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witamy Asterko na dogo :multi: Super, że zechcieliście dać domek Marmurkowi! Maroko fajny :) ale chyba troszkę większy niż Marmurek...? Quote
ewatr Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ale tempo adopcji :lol: nie nadarzam za Wami :eviltong: i tak trzymac ! Quote
Reno2001 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='Ra_dunia']Witamy Asterko na dogo :multi: Super, że zechcieliście dać domek Marmurkowi! Maroko fajny :) ale chyba troszkę większy niż Marmurek...? Jeśli nawet to minimalnie. A słodziak z niego straszny. Dośc się juz nasiedział w schronie, czas na zmiany! Quote
Michalik Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Witam To między innymi ze mną teraz mieszka Marmurek. Dziś rano pieskowi bardzo spodobało się wygladanie przez drzwi balkonowe, a szczególnie obserwowanie ptaków siadajacyh na balustradzie. Przez większosć dnia śpi. Wybrał sobie takie miejsce z którego może obserwować wszystko co się dzieje w domu. Pozdrawiam wszystkich Quote
Ulka18 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Michalik, witamy, witamy :hand: Cieszymy sie z adopcji Marmurka, ze ma dobra Rodzinke, ktora po niego jechala taki szmat drogi nie zwazajac na pogode. Quote
Reno2001 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Widzę, że nowa rodzinka Marmurcia prawie w komplecie na forum :loveu:. Witamy serdecznie! Quote
halcia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Wzruszajace!Cieszcie sie Marmurkiem a Marmurek Wami!Cieszę sie tez ,ze jestes z nami na dogo.A Ile psich "osób" ma Rudaszek przed soba?? Quote
halcia Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Reno,wielkie dzieki i przepraszam za zawracanie głowy,w biurokracji nigdy nie byłam mocna,wole z psem wejsć do budy:diabloti:Masz za to dedykowane zdjecie psiego kierownictwa:eviltong: Quote
Reno2001 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 [quote name='halcia']Wzruszajace!Cieszcie sie Marmurkiem a Marmurek Wami!Cieszę sie tez ,ze jestes z nami na dogo.A Ile psich "osób" ma Rudaszek przed soba?? Niestety jest ich trochę: LISTA OGÓLNA: - MAŁA SUCZKA z Zamościa (wstrzymane do odwołania) - SUNIA z Lublina - LINDA z Lublina - SARA z okolic Pruszkowa - SUNIA z Lublina od Marinki - RUDY z Mielca PSIAKI MIELECKIE (czekają aż Saif znajdzie dom): - ERA - SYLWUNIA - AMIGO - RUDY Z 38 Chyba, ze ugada się kogoś z osób mających swoje stałe miejsce jak Filipki czy Ulka18 Quote
Recommended Posts