LILUtosi Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Mam do adopcji dwa szczeniaczki 3,5 miesięczne, odrobaczone, zaszczepione, zdrowe. Mama piesków to piękna Onka, tatuś Husky. Pieski mają łagodne charaktery, nadają się do dzieci, chowane z innymi psami, a także z kotami. Szczeniaczki nie nadają się raczej do mieszkania. Poszukuje dla nich właścicieli którzy posiadają dom z ogrodem, lub lubiących sportowy tryb życia. Oczywiście nie oddam ich na łańcuch!!!! Do adopcji jest jeden samiec i jedna suczka. Zainteresowanych proszę o kontakt: tel. 608 603 130 mail: [email protected] O TO SAMIEC: A TO SUCZKA: Quote
mgie Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Szczeniaki są prześliczne,szczególnie samiec:lol: Na pewno znajdą szybko dobre domy. Quote
GameBoy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 piękne maluchy, podobne do 2 suczek, które wydawałam do adopcji kilka m-cy temu, tam zestaw rodzicow byl identyczny Quote
maciaszek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 LILUtosi, czy to są szczeniaki po Twoich psach :crazyeye:? Quote
maciaszek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Koniecznie dopilnuj, żeby szczeniorki też zostały ciachnięte (jak dorosną oczywiście ;)), a zwłaszcza suczka, żeby... Wiadomo. Są piękne. Powinny szybko znaleźć domki. Mają jakieś ogłoszenia? Allegro itp. Quote
LILUtosi Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Tak, niestety nie upilnowałam :shake:. Nawet nie wiem kiedy to zrobiły, musiały w trakcie przeprowadzki gdzies zbałamucić:mad:. Teraz już są wszystkie wysterylizowane i wykastrowane, niespodzianek nie bedzie.:diabloti: Quote
LILUtosi Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Właśnie nie mają, ja konta nie mam na allegro. Quote
maciaszek Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 LILUtosi napisał(a):Właśnie nie mają, ja konta nie mam na allegro.To napisz tekst do ogłoszenia, a ja wystawię, bo mam konto :). Quote
fioneczka Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 piękne psiaki ... ogłoszenia by się przydały i to duuuużo - ja niestety tego jeszcze robić sie nie nauczyłam :shake: allegro to tez jakieś rozwiązanie na szukanie domku .... powodzenia maluszki przecałuśne Quote
LILUtosi Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Dziekuje wszystkim za "pospolite ruszenie". Asior robi mi już allegro, dlatego Maciaszek-owej bardzo dziekuje za chęć pomocy. Asior dziękuje za Allegro. :loveu: Szczeniorki są dwa, mam nadzieje ze po ogłoszeniach, szybko znajdą dobry dom. Quote
Szarik Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Boskie są :loveu: Sama bym chciała taka mieszankę Onka i Huskacza, dżinias :loveu: Skoro już mamusia 'wpadła', to trzeba znaleźć dobre domki. Mogę ogłosić maluchy na Owczarkach w Potrzebie. Są dwa? Samiec i Samica? Quote
graynew Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Jak Ci sie udalo juz ciachnac swoje wkoncu suka chyba jeszcze niedawno karmila jak jeszcze tego nie robi :-o No ale to bardzo dobre wyjscie ze suke wysterylizowac a psa tez najlepiej "odjajic" szkoda ze sie nie znalazl wet ktory we wczesniej ciazy nie usunal wszystkiego przy sterylizacji. No ale jest jak jest wiec tez trzymam kciuki ze znajda domki i ze wymusisz na przyszlych wlascicielach kastracje i sterylizacje!!!!! Quote
Asior Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 DWA SZCZENIAKI MIX OWCZARKA SŁODZIUTKIE MIŚKI (590310460) - Aukcje internetowe Allegro specjalnie nie pisałam w tytule ogłoszenia, że to mix onka i husky, bo to ludzi odstrasza.. widze to po ogłoszeniach iskry od misieek... Quote
LILUtosi Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 graynew napisał(a):Jak Ci sie udalo juz ciachnac swoje wkoncu suka chyba jeszcze niedawno karmila jak jeszcze tego nie robi :-o No ale to bardzo dobre wyjscie ze suke wysterylizowac a psa tez najlepiej "odjajic" szkoda ze sie nie znalazl wet ktory we wczesniej ciazy nie usunal wszystkiego przy sterylizacji. No ale jest jak jest wiec tez trzymam kciuki ze znajda domki i ze wymusisz na przyszlych wlascicielach kastracje i sterylizacje!!!!! Szczeniaki urodziły się na poczatku grudnia, generalnie już nie karmiła. One mają już ostre ząbki i to ją bolało. A sterylizowałam ją w ten piątek, wiec całkiem niedawno. Bałam się że znowu zechce coś wymońcić, bo wiosna idzie. Co do usuniecia ciąży to długa nie wiedzielismy że zaszła. A i tak pewnie bym nie usuneła, bo to już życie. Quote
LILUtosi Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Asior napisał(a):DWA SZCZENIAKI MIX OWCZARKA SŁODZIUTKIE MIŚKI (590310460) - Aukcje internetowe Allegro specjalnie nie pisałam w tytule ogłoszenia, że to mix onka i husky, bo to ludzi odstrasza.. widze to po ogłoszeniach iskry od misieek... Jak ślicznie :multi:. Dziękuje bardzo, bardzo, bardzo.. Quote
Okamia Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 śliczne :loveu: Dziewczynka przypomina mi mojego wychowanka też miksa on-husky... :loveu: Niestety psiak przepadł dzięki uprzejmości mojego ojczyma :shake: Muszę stwierdzić że taki miks jest boski :loveu: i bardzo bystry:evil_lol: Quote
Peter Beny Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Piękne :razz: Pewnie domku długo szukać nie będą ;) Quote
LILUtosi Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Nikt dzisiaj nie dzwonił w sprawie maluchów :placz: Quote
demi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 kochana, na tozową stronę wrzucę psinki jutro i na nk- my tak ostatnio znaleźliśmy na 7 owczarków maluńkich SUPER domki, moze akurat;) spodziewaj się telefonu ode mnie niebawem :diabloti: Quote
demi Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 POMOCY :placz: z tym, ze on ogon już sobie odgryzł:placz: ONek, 1,5roku, DEPRESJA, odgryzł sobie ogon... POMOCY-> DT na cito! Wrocław Quote
Asior Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 demi napisał(a):POMOCY :placz: z tym, ze on ogon już sobie odgryzł:placz: ONek, 1,5roku, DEPRESJA, odgryzł sobie ogon... POMOCY-> DT na cito! Wrocław mamy to samo u Brytana, tyle, ze on po wyciągnięciu go ze schroniska i umieszczenie w DT zupełnie nie interesuje się ogonem.... a w momencie próby umieszczenia go w kojcu normalnie w ciągu sekundy wpada do budy i wygryza dalej... dlatego w tym przypadku TYLKO człowiek okazuje się wybawieniem.... :( mamy duże szanse na uratowanie ogona... http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-brytan-ek-odgryza-sobie-ogon-blagamy-o-wsparcie-finansowe-131805/ Quote
Recommended Posts