agata51 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Ja już nawet nie czytam. Podnoszę swoją wątłą deklarację na 30zł/mies. Goniu, jeszcze nie widzisz, że więcej szkodzisz niż pomagasz? Powtarzam: "Goniu, po co ci to?" Wiesz, bardziej mi smutno niż wściekle. Quote
Sabina02 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Widze, ze moje imie tu pada dosyc czesto, wiec postanowilam sie ostatni raz wypowiedzic na ten temat. Po pierwsze, chce zaznaczyc, ze ja nie zamierzam brac udzialu w sporze o Kladzie i nie zamierzam stawac po zadnej ze zwasnionych stron. Moja deklaracja nie zostala odebrana Kladzi lecz zawieszona do momentu rozwiazania calej tej sprawy - jakkolwiek by to nie bylo, byle by obydwie strony byly zgodne. Jak juz pisalam, ja lubie sprawy jasne. Wierze ze i Morii i Goni i wszystkim innym zalezy na Kladzi i na szybkim rozwiazaniu tego sporu. Jak tylko to nastapi, moja deklaracja zostanie odwieszona i wyslana ze wszystkimi zaleglosciami. Bardzo prosze mnie nie oceniac za moja decyzje. Quote
kamilawa Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Spokojnie, tylko spokój nas uratuje :) Jutro zadzwonię do Morii i spokojnie porozmawiamy, ja się spróbuję uciszyć, przecież nie trzeba się kłócić, Moria - jeśli to czytasz, przepraszam za to jakim tonem do Ciebie mówiłam, nie powinnam. Czekam na Twoją umowę hotelową, mój mail: [email][email protected][/email] Zapytam się o finanse i weta, będę pamiętać. Jutro lub pojutrze również zadzwoni kierowniczka schroniska - Kamila. By wszystko dogadać i w końcu umowę jak i zrzeczenie podpisać. Quote
gonia66 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='agata51']Ja już nawet nie czytam. Podnoszę swoją wątłą deklarację na 30zł/mies. Goniu, jeszcze nie widzisz, że więcej szkodzisz niż pomagasz? Powtarzam: "Goniu, po co ci to?" Wiesz, bardziej mi smutno niż wściekle.[/QUOTE] SZkoda, ze nie czytasz...powinnas, jeśli chcesz sie wypowiadac...gdybys wczytala sie i starala zrozumiec, co pisze, to moze byś nie napisala nic, albo napisala inaczej...Jesli Cie to pocieszy, to napiszę,że mnie tez jest bardziej smutno niz wściekle...złosc juz dawno mi przeszła...teraz jest tylko z dnia na dzien coraz wieksze zdziwienie i smutek...TAk to juz jest... JA podobnie, jak Sabina proszę- nie oceniaj mnie ani nikogo, bo nie wiesz conajmniej połowy...moze kiedyś się dowiesz... Quote
gonia66 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='kamilawa']Spokojnie, tylko spokój nas uratuje :) Jutro zadzwonię do Morii i spokojnie porozmawiamy, ja się spróbuję uciszyć, przecież nie trzeba się kłócić, Moria - jeśli to czytasz, przepraszam za to jakim tonem do Ciebie mówiłam, nie powinnam. Czekam na Twoją umowę hotelową, mój mail: [email][email protected][/email] Zapytam się o finanse i weta, będę pamiętać. Jutro lub pojutrze również zadzwoni kierowniczka schroniska - Kamila. By wszystko dogadać i w końcu umowę jak i zrzeczenie podpisać.[/QUOTE]KAmilko..czekamy w takim razie..."spkojnie";);) Mam nadzieje, ze wkrótce wszystko bedzie uregulowane i wróci do normy...nie ma chyba zreszta innego wyjścia... Quote
gonia66 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='kamilawa']Spokojnie, tylko spokój nas uratuje :) Jutro zadzwonię do Morii i spokojnie porozmawiamy, ja się spróbuję uciszyć, przecież nie trzeba się kłócić, Moria - jeśli to czytasz, przepraszam za to jakim tonem do Ciebie mówiłam, nie powinnam. Czekam na Twoją umowę hotelową, mój mail: [email][email protected][/email] Zapytam się o finanse i weta, będę pamiętać. Jutro lub pojutrze również zadzwoni kierowniczka schroniska - Kamila. By wszystko dogadać i w końcu umowę jak i zrzeczenie podpisać.[/QUOTE]Kamilko...czekamy na wieści....napisz prosze, czy udało Ci sie porozmawiac z Moria, ja wet dla Kladki i jak jej finanse? CZy kierowniczka schroniska juz rozmawila w kwestiach zrzeczenia się Kladzi przez Morie? Czekamy tu niecierpliwie na konkretne, obiecane wieści... Quote
agata51 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 O, widzę, że wątek Kładki też już przejęty! Piromanko, gdzie jesteś? Rozliczenia pora zaktualizować! Quote
kamilawa Posted November 5, 2010 Author Posted November 5, 2010 Kładka zdrowa. Została zaczszepiona i odrobaczona. Z uszkami wszystko w porządku, dziewczynie nic nie dolega. Na dzień dzisiejszy pozostaje 400 PLN z Niemieckich pieniążków. Quote
gonia66 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='kamilawa']Kładka zdrowa. Została zaczszepiona i odrobaczona. Z uszkami wszystko w porządku, dziewczynie nic nie dolega. Na dzień dzisiejszy pozostaje 400 PLN z Niemieckich pieniążków.[/QUOTE]Bardzo się cieszę, ze Kladzia była w końcu u weta,ze jest zdrowa i wreszcie odrobaczona. Prosze tylko Kamilko o wklejenie skanu fakturki od lekarza z opisem wykonanych badań. Nie wiemy tez, czy morfologia i biochemia były zrobione, a to bardzo wazne.JAK będziesz Kamilko dzwoniła, to zapytaj o te badania i o ewentualne wyniki. Prosze też bardzo o dokładne rozliczenie kwoty, jaka wpłynęla do Morii, zeby juz było wszystko "czarno na białym". No i teraz czekamy na formalności "bytowe" Kladzi- a więc na zrzeczenie się wszelkich praw Morii do Kladeczki. MAm nadzieję, że jak najszybciej sparwa będzie załatwiona, bo termin opłaty hotelowej sie zbliża wielkimi krokami. MAm nadzieję,że jak to już się wszystko załatwi i "wyprostuje", Kladzia nie bedzie włąsnościa Morii a psem bezdomnym, wszystko wróci do normy i bedzie się toczyło "swoim torem". Quote
agata51 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Goniu, mam pytanie: tutaj też zamierzasz rządzić? Quote
marysia55 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='agata51']Goniu, mam pytanie: tutaj też zamierzasz rządzić?[/QUOTE] trudno nazwać 'rządzeniem' konkretne pytania na temat zdrowia i stanu finansowego Kładki. Ja osobiście mam do siebie pretensje, że nie zadałam je dużo wcześniej pomimo, że miałam wątpliwości. Dzisiaj już wiem, że nie była to dobra decyzja, ale czasu nie odwrócę. Mam nadzieje, że na pytania Gonii66 szybko usłyszymy odpowiedź. Quote
gonia66 Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 [quote name='marysia55']trudno nazwać 'rządzeniem' konkretne pytania na temat zdrowia i stanu finansowego Kładki. Ja osobiście mam do siebie pretensje, że nie zadałam je dużo wcześniej pomimo, że miałam wątpliwości. Dzisiaj już wiem, że nie była to dobra decyzja, ale czasu nie odwrócę. Mam nadzieje, że na pytania Gonii66 szybko usłyszymy odpowiedź.[/QUOTE] JA też mam taka nadzieje...że otrzymam odpowiedzi na pytania.... Agatko....będe niestety teraz juz taka "grzeczna" jak TY....dotad starałam się ze stoickim spokojem i szcunkiem odpowiadac na Twoje zaczepki...ale mam juz ich dośc- i chyba o to CI chodziło...wiec gratuluje- dopięłas swego... nie zamierzam sie rzadzić ani tu ani nigdzie...moje pytania, to "normalna procedura"na "normalnych watkach"....ale nie na watkach psów, ktore sa u Morii...jesli Ci sie pytania nie podobają i uznajesz je za bezsensowne, nie czytaj ich a nam pozwól troszczyć sie o Kladzie...zatroszcz sie o "swojego" Kamysia...sory... Quote
agata51 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='agata51']Goniu, mam pytanie: tutaj też zamierzasz rządzić?[/QUOTE] Marysiu, zadałam bardzo konkretne pytanie. Wróciłam na 1 stronę, sprawdziłam - wątek założyła kamilawa, deklaracje zbiera Piromanka. I z nimi mam ochotę rozmawiać na temat bytowania Kładki. Może jeszcze z ihabe, która też była księgową Kładki, a na dodatek odwiedziła hotel Morii i widziała to, czego żadna z nas nie widziała. Alarmu nie wszczęła. Goniu, o "mojego" Kamysia troszczę się, jak mogę. Z pomocą osób niezaczadzonych jakoś daję radę. A Kamyk ma się tak, jak pies w hotelu mieć się może. Quote
marysia55 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='agata51'][B]Marysiu, zadałam bardzo konkretne pytanie. [/B] Wróciłam na 1 stronę, sprawdziłam - wątek założyła kamilawa, deklaracje zbiera Piromanka. I z nimi mam ochotę rozmawiać na temat bytowania Kładki. Może jeszcze z ihabe, która też była księgową Kładki, a na dodatek odwiedziła hotel Morii i widziała to, czego żadna z nas nie widziała. Alarmu nie wszczęła. Goniu, o "mojego" Kamysia troszczę się, jak mogę. Z pomocą osób niezaczadzonych jakoś daję radę. A Kamyk ma się tak, jak pies w hotelu mieć się może.[/QUOTE] [B]Agatko i ja Ci na nie odpowiedziałam[/B], nie o to chodzi kto założył wątek, kto prowadzi finanse .... chodzi o to, że w odpowiednim czasie nikt się nie odezwał ( ja tez) gdy na wątku zabrakło konkretnych informacji odnośnie stanu zdrowia i finansów Kładki. Proszę nie myl stanu 'spokojnego wątku' ze stanem faktycznym psa. Jeżeli nie zaniepokoił Cię stan Kamyka na Twoim wątku w odpowiednim momencie ( chodzi mi o czas kiedy dziewczyny że schroniska podważały stan psa w hotelu u Morii- wskazując zdjęcia z przed przekazania Kamyka do niej) to już sprawa Twojego sumienia. Jeżeli uważasz, że Kamyk ma u Morii dobrze tylko dlatego, że jest poza schroniskiem ... ja tez to uszanuję( jest to na pewno ważny argument). Faktem jednak jest, że psy u Morii 'dziwnie' tracą na wadze, brak jest informacji o jakichkolwiek badaniach weterynaryjnych, brak wyników tych badań, faktury jeżeli w ogóle są wklejane mają zamazane dane weterynarzy jak by to była tajemnica. Informacje od Morii są zdawkowe i tak na prawdę nic nie wnoszą nowego, brak zdjęć ( bo córka morii ma ciekawsze zajęcia niż ich wklejanie na wątek). Jeżeli Ty to wszystko rozgrzeszasz to Twoja sprawa. Mnie się to coraz mniej podoba. Nie podoba mi się, że Moria ignoruje wątki psów, które sa u niej w hotelu, nie podoba mi się , że Moria nie rozlicza się uczciwie z finansów psów, nie podoba mi się, że na bieżąco nie informuje nas o ich stanie zdrowotnym ... nie robi nam łaski ... każdy hotel ma obowiązek zdawać relację z pobytu u nich 'naszego psa' ..... i tego oczekuję. Skoro nie ma tych podstawowych informacji mam prawo mieć wątpliwości, a jeżeli na wątek wkradają się wątpliwości to niestety ale też wątpliwością staje się 'renoma' hotelu. Zazdroszczę Ci tej 'nie ugiętej wiary w Morię i jej opieki nad psami' ... mnie na nią niestety nie stać. Widać każdy z nas jest inny i ma inne priorytety w życiu i inną hierarchie własnych wartości. Quote
agata51 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Marysiu, nie ma we mnie nieugiętej wiary w Morię - jest we mnie nieugięty sprzeciw wobec bezpodstawnego oskarżania, oczerniania, szkalowania, itd. Nie ma faktów, Marysiu - są niczym nie uzasadnione wizje chorych umysłów. Ale nawet nie próbuję cię przekonać. [COLOR=red][I]Kładka zdrowa. Została zaczszepiona i odrobaczona. Z uszkami wszystko w porządku, dziewczynie nic nie dolega. Na dzień dzisiejszy pozostaje 400 PLN z Niemieckich pieniążków. [/I][/COLOR] Quote
gonia66 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 [quote name='agata51']Marysiu, zadałam bardzo konkretne pytanie. Wróciłam na 1 stronę, sprawdziłam - wątek założyła kamilawa, deklaracje zbiera Piromanka. I z nimi mam ochotę rozmawiać na temat bytowania Kładki. Może jeszcze z ihabe, która też była księgową Kładki, a na dodatek odwiedziła hotel Morii i widziała to, czego żadna z nas nie widziała. Alarmu nie wszczęła. Goniu, o "mojego" Kamysia troszczę się, jak mogę. Z pomocą osób niezaczadzonych jakoś daję radę. A Kamyk ma się tak, jak pies w hotelu mieć się może.[/QUOTE]Ja dokładnie tez mam ochotę rozmawiac na ten temat z kamilawa, co własnie robie, zadając pytania, więc proszę Cię agatko- oszczędź sobie rozmowy ze mną na tym wątku i rozmawiaj z osobami z którymi masz taką przyjemnosc...A skoro nie masz zastrzeżen co do opieki nad |Kamysiem i uwazasz, ze zastrzeżenia do Morii są bezpodstawne- to gratuluje...podpowiem, z dobrego serca, abyś sprawdziłą, kiedy był odrobaczany(może juz był, bo i Kladzia się doczekałą po monitach) i szczepiony, kiedy zabezpieczany na kleszcze i kiedy kąpany ostatnio...ale to tak tylko, na marginesie... [quote name='marysia55'][B]Agatko i ja Ci na nie odpowiedziałam[/B], nie o to chodzi kto założył wątek, kto prowadzi finanse .... chodzi o to, że w odpowiednim czasie nikt się nie odezwał ( ja tez) gdy na wątku zabrakło konkretnych informacji odnośnie stanu zdrowia i finansów Kładki. Proszę nie myl stanu 'spokojnego wątku' ze stanem faktycznym psa. Jeżeli nie zaniepokoił Cię stan Kamyka na Twoim wątku w odpowiednim momencie ( chodzi mi o czas kiedy dziewczyny że schroniska podważały stan psa w hotelu u Morii- wskazując zdjęcia z przed przekazania Kamyka do niej) to już sprawa Twojego sumienia. Jeżeli uważasz, że Kamyk ma u Morii dobrze tylko dlatego, że jest poza schroniskiem ... ja tez to uszanuję( jest to na pewno ważny argument). Faktem jednak jest, że psy u Morii 'dziwnie' tracą na wadze, brak jest informacji o jakichkolwiek badaniach weterynaryjnych, brak wyników tych badań, faktury jeżeli w ogóle są wklejane mają zamazane dane weterynarzy jak by to była tajemnica. Informacje od Morii są zdawkowe i tak na prawdę nic nie wnoszą nowego, brak zdjęć ( bo córka morii ma ciekawsze zajęcia niż ich wklejanie na wątek). Jeżeli Ty to wszystko rozgrzeszasz to Twoja sprawa. Mnie się to coraz mniej podoba. Nie podoba mi się, że Moria ignoruje wątki psów, które sa u niej w hotelu, nie podoba mi się , że Moria nie rozlicza się uczciwie z finansów psów, nie podoba mi się, że na bieżąco nie informuje nas o ich stanie zdrowotnym ... nie robi nam łaski ... każdy hotel ma obowiązek zdawać relację z pobytu u nich 'naszego psa' ..... i tego oczekuję. Skoro nie ma tych podstawowych informacji mam prawo mieć wątpliwości, a jeżeli na wątek wkradają się wątpliwości to niestety ale też wątpliwością staje się 'renoma' hotelu. Zazdroszczę Ci tej 'nie ugiętej wiary w Morię i jej opieki nad psami' ... mnie na nią niestety nie stać. Widać każdy z nas jest inny i ma inne priorytety w życiu i inną hierarchie własnych wartości.[/QUOTE] Dzięki Maryś za tan post- podpisuję się pod nim:) I czekam ciągle na odpowiedzi na zadane pytania.... Quote
agata51 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Przyjmuję do wiadomości wszystko, co powyżej. Pioromanka się nie pokazuje, rozliczeń nie ma, a ja chciałabym wiedzieć, czy moje wpłaty trafiły do Morii. Od listopada będę przelewać bezpośrednio do Morii. Quote
Piromanka Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT] [INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][LEFT] [B][COLOR=#800080][U][COLOR=Teal]AKTUALIZACJA:[/COLOR][/U][/COLOR][/B] [B][COLOR=#800080] Wpływy na konto Kładki:[/COLOR][/B] [COLOR=#9932cc]Gonia13 - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] ZDWRDWD - 15 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Agata51 - 40 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Renata5 - 15 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] ewa gonzales - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Bjuta - 10zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] marysia55 - 30 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] gonia66 - 10 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] AgusiaP - 30 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] SONIA1 - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] SABINA02 - 200 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] sonikowa - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Ihabe - 25 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] spadek po Brutusie - 25 zł[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]ZDWRDWD - 30 zł (V + VI)[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Renata5 - 15 zł (V)[/COLOR] [COLOR=#9932cc] kamilawa - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Bjuta - 10 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Agata51 - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] SONIA1 - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] marysia55 - 20 zł (VI) czerda - 40 zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Ihabe - 25 zl (V)[/COLOR] [COLOR=#9932cc] renias - 30 zl[/COLOR] [COLOR=#9932cc] kamilawa - 20 zl (VI)[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Bjuta - 10 zl (dodatkowo)[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Renata5 - 15[/COLOR] [COLOR=#9932cc] gonia66 - 10 zł (VII i VIII)[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Ihabe - 25 zł (VII)[/COLOR] [COLOR=#9932cc] avii - 80 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Bjuta - 10 zł SONIA1 - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] SABINA02 - 200 zł kamilawa - 20 zł (VI) marysia55 - 20 zł (VII)[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Agata51 - 40 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] czerda - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc]Bjuta - 10 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] SONIA1 - 20 zł[/COLOR] [COLOR=#9932cc] Ihabe - 25 zł (VIII)[/COLOR] [COLOR=#9932cc] marysia55 - 20 zł (VIII)[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]renata5 - 30 zł (VII i VIII) kamilawa - 20 zł (VIII)[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]AGATA51 - 20 zł Bjuta - 10 zł gonia66 - 5 zł (IX) SONIA1 - 20 zł (IX) SABINA02 - 200 zł Ihabe - 25 zł (IX) sonikowa - 30 zł (3 miesiące) marysia55 - 20 zł (IX) kamilawa - 20 zł (IX)[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]renata5 - 15 zł (IX) Bjuta - 10 zł SONIA1 - 20 zł (X)[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid]czerda - 60 zł gonia66 - 5 zł (XI) Ihabe - 25 zł (X) Agata51 - 50 zł Renata5 - 15 zł (XI)[/COLOR] [COLOR=DarkOrchid][B]GONIA13 - 30 zł AgusiaP - 20 zł Bjuta - 10 zł SONIA1 - 20 zł (XI)[/B][/COLOR] [B]RAZEM: 1945 zł [/B] [B][COLOR=#ff0000]Opłata za hotel do 20 maja - 110 zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000] Opłata za hotel do 20 czerwca - 300 zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Opłata za hotel do 20 lipca - 300 zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Opłata za hotel do 20 sierpnia - 300 zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Opłata za hotel do 20 września - 300 zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Opłata za hotel do 20 października - 300 zł[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Opłata za hotel do 20 listopada - 200 zł[/COLOR][/B] [B][SIZE=4][COLOR=#006400]ZOSTAJE: 135 zł[/COLOR][/SIZE][/B][/LEFT] [/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] [/INDENT] Quote
gonia66 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Co u Kładzi??JAk się czuje dziewczynka i co tam u niej słychać?? JAk sie maja sprawy "prawno- bytowe" kamilawo?? Niebawem zbliża sie termin opłaty, więc czekamy na zrzeczenie Morii wszelkich praw do Kladzi oraz na rozliczenie finansów. Prosze tez o fakturę od weta, wyszczególnienie, jakie miała Kładzia robione badania konkretne i o opis wyników Kladzi:):) Quote
marysia55 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='gonia66']Co u Kładzi??JAk się czuje dziewczynka i co tam u niej słychać?? JAk sie maja sprawy "prawno- bytowe" kamilawo?? Niebawem zbliża sie termin opłaty, więc [B]czekamy na zrzeczenie Morii wszelkich praw do Kladzi oraz na rozliczenie finansów. Prosze tez o fakturę od weta, wyszczególnienie, jakie miała Kładzia robione badania konkretne i o opis wyników Kladzi[/B]:):)[/QUOTE] czekam na to samo, ale najbardziej oczywiście interesuje mnie stan zdrowia naszej Kładzi :) bo to najważniejsze dla psiaka w jej wieku ... cos o tym wiem , bo sama mam weterana. Quote
xmartix Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='kamilawa']Kładka zdrowa. Została zaczszepiona i odrobaczona. Z uszkami wszystko w porządku, dziewczynie nic nie dolega. Na dzień dzisiejszy pozostaje 400 PLN z Niemieckich pieniążków.[/QUOTE] no to super! dzieki Kamilawa za informacje :) Kładziu pozdrawiam, pamietaj że zaglądam cały czas! Quote
kamilawa Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 Jutro Kierowniczka zadzwoni do Morii, czego się dowiem na temat Kładki napiszę. Przepraszam, że jestem teraz rzadziej, mam problemy z Internetem, niedługo wrócę. :) Quote
gonia66 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='kamilawa']Jutro Kierowniczka zadzwoni do Morii, czego się dowiem na temat Kładki napiszę. Przepraszam, że jestem teraz rzadziej, mam problemy z Internetem, niedługo wrócę. :)[/QUOTE]Super, dzięki kamilko za wiadomośc. Tak więc czekamy:) A odnośnie rozliczenia i faktury za weta oraz wyników badan, tez bedzie pani kierownik rozmawiala, czy Ty?? Quote
Sabina02 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Ja rowniez czekam na informacje, bo przyznam ze nie jest mi ani miło ani wesoło z powodu wtrzymania mojej deklaracji. Chciałabym kontunuowac moja skromna pomoc dla Kładzi, ale cały czas czekam na wyjasniene całej tej sprawy. Quote
Recommended Posts