Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie ma możliwośćc, żeby przeczytać 10 strony wątku, ale z statnich stron wynikają same kłopoty.
Nistety nic nie da się utalić, dopóki nie zostanie wyszczególnione aktualne rozliczenie wplat i wydatków.
Wtedy, za zgodą ogółu, mogłabym się podjąć prowadzenia finansów Kładki. Ale tylko i wyłącznie wtedy, jak pojawi się rozliczenie i będzie wiadomo na czym stoimy, za jaki czas jest opłacony hotel i ile jest długu.

Posted

Pomóc finansowo niestety nie mogę, ale chociaż podniosę sunię.
Na początku wątku było zdjęcie dwóch piesków, jeśli to była ta para to szkoda że nie udało się ich razem uratować.
Mam nadzieję że Kładka znajdzie domek.
A gdzie ona ma już zrobione ogłoszenia ?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Dzieki za link. Poczytam wieczorkiem.
Cioctki, cos znowu z dogo, jakies zmiany graficzne? czy u mnie szalenstwo?[/QUOTE]

Nie Edi, wszyscy tak mają... Znowu zmiana jakaś była...

[quote name='xmartix']mogę zrobić parę ogłoszeń, text z 1 postu?[/QUOTE]
Tak, tekst z pierwszego postu. Dziękuję.

Posted

Kładeczko na pierwszą :) Próbowałam ogarnąc cały wątek ale nie dałam rady... przejrzałam pierwsze 30 str. a pozniej tak co 3, bo ciezko ogarnac tyle postow... Nie doczytałam jednak w jakiej miejscowości obecnie przebywa Kładka? W Iławie? Przydałoby się też jakieś zestawienie stron, na których Kładka ma ogłoszenia, chyba że jest a nie zauważyłam, jesli tak z góry przepraszam.

Posted

[quote name='adkaaaaa5']Kładeczko na pierwszą :) Próbowałam ogarnąc cały wątek ale nie dałam rady... przejrzałam pierwsze 30 str. a pozniej tak co 3, bo ciezko ogarnac tyle postow...[B] Nie doczytałam jednak w jakiej miejscowości obecnie przebywa Kładka?[/B] W Iławie? Przydałoby się też jakieś zestawienie stron, na których Kładka ma ogłoszenia, chyba że jest a nie zauważyłam, jesli tak z góry przepraszam.[/QUOTE]
Kładka jest w hoteliku u Morii w Elblągu

Posted

Znalazlam aktualne deklaracje - Kamilawa, te, ktore wkleilas byly wczesniejsze. Oto one - trzeba sprawdzic, kto nie placi, ale tylk Ihabe moze to zrobic.

[B]Ihabe- 50 zł
Renata5- 15 zł
Sonikowa- 10 zł
Gonia66- 5 zł
[/B] [B]SAbinka02- 100 zł (od lipca)
KAmilawa- 20 zł
Sonia1- 20 zł[/B]
[B]MArysia55- 20 zł[/B]
[B]Agata51- 20 zł
Bjuta - 5 zł
zdwrdwd - 15 zł
[/B]
w sumie 28o zł. Do tego dochodzi co miesiąc wpłata od ciotek z Niemiec (2 przyjaciólki, każda po 10 euro) czyli 20 euro, zaleznie od kursu to ok. 90 zł, bezpośrednio na konto hotelu.

CZYLI 280 zl + 90 zł = [B]370 ZŁ.[/B]

Posted

[quote name='sonikowa']Znalazlam aktualne deklaracje - Kamilawa, te, ktore wkleilas byly wczesniejsze. Oto one - trzeba sprawdzic, kto nie placi, ale tylk Ihabe moze to zrobic.

[B]Ihabe- 50 zł
Renata5- 15 zł
Sonikowa- 10 zł
Gonia66- 5 zł
[/B] [B]SAbinka02- 100 zł (od lipca)
KAmilawa- 20 zł
Sonia1- 20 zł[/B]
[B]MArysia55- 20 zł[/B]
[B]Agata51- 20 zł
Bjuta - 5 zł
zdwrdwd - 15 zł
[/B]
w sumie 28o zł. Do tego dochodzi co miesiąc wpłata od ciotek z Niemiec (2 przyjaciólki, każda po 10 euro) czyli 20 euro, zaleznie od kursu to ok. 90 zł, bezpośrednio na konto hotelu.

CZYLI 280 zl + 90 zł = [B]370 ZŁ.[/B][/QUOTE]
Teraz trzeba odszukać osoby,które nie płacą.A szkoda,że się wykruszyły,bo z tego wynika,że Kładzia ma co miesiąc nadwyżkę 70zł

Posted

[quote name='xmartix']a są gdzieś ładniejsze zdjęcia?
[url]http://www.allegro.pl/item1000736163_ta_sunia_przyniesie_ci_sama_radosc.html[/url][/QUOTE]

Ładne zdjecia sa tutaj, dzięki za allegro.
[url]http://www.dogomania.pl/threads/133585-K%C5%82adka-zn%C3%B3w-w-tarapatach!-B%C5%82agamy-pomocy!/page78[/url]

Posted

no piękne zdjęcia te ze strony 78
napiszcie w 1 poscie że zdjęcia ładniejsze są dalej na str 78
już zmieniam w allegro
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1000736163[/URL]
i jeszcze:
- morusek.pl
- przygarnijzwierzaka.pl
- adopcje.org
- kupiepsa.pl
- ale.gratka.pl

Posted

Kładeczko, rozesłałam twój wątek wielu cioteczkom... Pewnie dużo z nich nie może pomóc, bo nie zajrzała... Ale nie poddamy się i będziemy walczyć o kaskę dla Ciebie, dziś też porozsyłam link do wątku. Niedługo nikt nie będzie odbierał ode mnie wiadomości ;)