b-b Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 6 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał: Proszę o adres pod który możemy wysłać wózeczek spacerowy dla Tobiego.Oczywiście dedykowany pieskom.Bez pytania za co przepraszam ( zawsze tak robię ;) ) poprosiłam o pomoc na mojej gr na FB Skarpeta Plaskatych,liczyłam,że ktoś odda stary,ale padła propozycja ,że Ula Ś. prześle nam pieniądze na zakup :) https://www.aosom.pl/akcesoria-dla-zwierzat/pawhut-wozek-dla-psa-spacerowy-czerwony.html?utm_source=google_shopping&gclid=Cj0KCQjw-o_bBRCOARIsAM5NbIMxyM4Cy4Z4nk09QK4yhNfexWb7oXg_x4hsmRiGeqZ2zCrka9BRKIEaArTUEALw_wcB Bożenko jesteście WSPANIAŁE!!! Quote
Bgra Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 1 minutę temu, b-b napisał: Bożenko jesteście WSPANIAŁE!!! Bogda nasi darczyńcy potrafią zaskakiwać :) czekam na adres.Wiem co to noszenie malucha,Ali teraz Zytka,sama też mam wózeczek na dalsze spacery,do weta,bez byłoby mi trudno. Quote
b-b Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 https://www.olx.pl/oferta/tofficzek-szuka-domu-CID103-IDv7Pm6.html Powodzenia chłopaku! Quote
Bgra Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 46 minut temu, b-b napisał: https://www.olx.pl/oferta/tofficzek-szuka-domu-CID103-IDv7Pm6.html Powodzenia chłopaku! Tobi ,Toffiś,też mi się plączą te imiona :) Dziękuję Bogda! Quote
Kejciu Posted August 3, 2018 Author Posted August 3, 2018 7 godzin temu, Bgra 605 989 789 napisał: Proszę o adres pod który możemy wysłać wózeczek spacerowy dla Tobiego.Oczywiście dedykowany pieskom.Bez pytania za co przepraszam ( zawsze tak robię ;) ) poprosiłam o pomoc na mojej gr na FB Skarpeta Plaskatych,liczyłam,że ktoś odda stary,ale padła propozycja ,że Ula Ś. prześle nam pieniądze na zakup :) https://www.aosom.pl/akcesoria-dla-zwierzat/pawhut-wozek-dla-psa-spacerowy-czerwony.html?utm_source=google_shopping&gclid=Cj0KCQjw-o_bBRCOARIsAM5NbIMxyM4Cy4Z4nk09QK4yhNfexWb7oXg_x4hsmRiGeqZ2zCrka9BRKIEaArTUEALw_wcB Bgra - wielkie dzięki! wysyłam PW w tej sprawie :) 1 Quote
Bgra Posted August 3, 2018 Posted August 3, 2018 1 godzinę temu, Kejciu napisał: Bgra - wielkie dzięki! wysyłam PW w tej sprawie :) Łap odpowiedź :) Quote
b-b Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 11 godzin temu, b-b napisał: https://www.olx.pl/oferta/tofficzek-szuka-domu-CID103-IDv7Pm6.html Powodzenia chłopaku! Oczywiście dałam link nie tu gdzie miałam :/ Tak to jest jak się po nocach robi ;) Quote
moyogi Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Misio wczoraj u groomera. Zobaczcie, jak nam zarosl futrem. Niestety zdjec "po" nie mam bo akurat koniec wizyty zbiegl sie z burza i trzeba bylo sie szybko ewakuowac. Za groomera zaplacilismy 120 zl. Jest srodek sezonu, wolnych terminow brak i nie bylo nawet sensu prosic o darmowe strzyzenie dla bezdomniaka, bo pewnie termin bylby wrzesniowy, a misio by sie nam gotowal. 1 2 Quote
uxmal Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Czy on był trymowany, bo taki puszek ma na tułowiu. Quote
moyogi Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 40 minut temu, uxmal napisał: Czy on był trymowany, bo taki puszek ma na tułowiu. Kompletnie sie na tym nie znam i nie bylo mnie na miejscu ale Tobi ma dosc gruby podszerstek, wiec pewnie tak. Quote
uxmal Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 2 godziny temu, moyogi napisał: Kompletnie sie na tym nie znam i nie bylo mnie na miejscu ale Tobi ma dosc gruby podszerstek, wiec pewnie tak. niesamowite :) baardzo dobry fryzjer. Teraz Tobisiowi będzie troszkę lżej. Quote
b-b Posted August 4, 2018 Posted August 4, 2018 Wycałować proszę pyszczek naszego Misiaczka :) 2 Quote
Nesiowata Posted August 5, 2018 Posted August 5, 2018 Witaj piękny modelu, musisz pokazać się wszystkim w nowym wydaniu - świat czeka. Quote
Nesiowata Posted August 6, 2018 Posted August 6, 2018 Przywitamy się jeszcze w chłodny poniedziałkowy poranek. Na dworze całkiem przyjemnie, pozbyłeś się nadmiaru owłosienia wię chyba będzie Ci łatwiej spacerować. Quote
Kejciu Posted August 6, 2018 Author Posted August 6, 2018 Dopisuję do rozliczenia Cartrophen - 64zł + 120 zł groomer SALDO na dzień 06.08.2018 - 1075,26zł Quote
Kejciu Posted August 6, 2018 Author Posted August 6, 2018 Dziękujemy za wpłatę Nesiowata - 20zł :* jutro dopiszę w rozliczeniu Quote
Nesiowata Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 Witaj pluszakowy Tobi znów upał. Ale Ty masz teraz znacznie lżej, a przy tym jesteś walecznym psiakiem, który pokonuje wszystko złe. Quote
Bgra Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 2 godziny temu, Nesiowata napisał: Witaj pluszakowy Tobi znów upał. Ale Ty masz teraz znacznie lżej, a przy tym jesteś walecznym psiakiem, który pokonuje wszystko złe. Dzień dobry,nie cierpię lata,mam uczulenie na słońce i m.in na swój pot,chwała Panie cudem nie pocę się pod pachami,jakiś feler ;) Drugi tydzień siedzę w domu i wychodzę tylko o 5 rano i po 23 bo tak nie wysypało,Nie śpię już wcale,Lecę do lekarza,jak wrócę powrzucam na grupy na fb nowe ogłoszenia.. Quote
Recommended Posts