Tyśka) Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: nie miałam szansy przelać dokładnej kwoty bo nie była znana :) Zdaję sobie sprawę, dlatego proszę przy kolejnej wpłacie żebyś nie zapomniała - bardziej zdaję się na Twoją pamięć niż moją :) Quote
Moli@ Posted March 20, 2019 Posted March 20, 2019 13 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Cudniasty uszaty stworek :) I jakie czyste uszka ma, smarujesz jej profilaktycznie? Roxi ma uszka zdrowe, przepłukuję profilaktycznie, przy okazji przyzwyczaiła się do tego zabiegu. https://www.mojszczesliwyzwierzak.pl/produkty/zdrowie/otifree "Otifree, jest tak łagodny jak to tylko możliwe! Otifree posiane neutralne pH. Zawiera mieszaninę swoistych związków oksyetylenowych w neutralnym, niedrażniącym, specyficznym dla uszu podłożu, o silnych właściwościach czyszczących i pielęgnacyjnych." Quote
Tyśka) Posted March 20, 2019 Author Posted March 20, 2019 Słusznie :) Dziękuję za takie ćwiczenia majsterkowania w uszkach i troskę. Mój ma problem z uszami i w sumie tylko ja mogę do nich zaglądać. Quote
Moli@ Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Słoneczka życzymy :) Wczoraj oczki czyste... dziś jedno załzawione. Ten typ tak ma..., wetka nie zalecała wchodzenia z lekami jedynie codzienne mycie. Po miesiącach ilość wydzieliny (wodnej) zdecydowanie mniejsza. Roxi musi mieć przemywane oczy rano i po spacerkach. Quote
Moli@ Posted March 26, 2019 Posted March 26, 2019 Koty jedzonko dostały..., idziemy na spacerek ,) Przed południem wiosna... po południu zima ,) Quote
Moli@ Posted March 27, 2019 Posted March 27, 2019 Roxi pozdrawia... w wiosenno - zimowy poranek :) Quote
rozi Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 Mnie przytkało we wtorek - wychodzę od fryzjera, a tu śnieżyca, wichura i pioruny walą :D Quote
Moli@ Posted March 28, 2019 Posted March 28, 2019 54 minuty temu, rozi napisał: Mnie przytkało we wtorek - wychodzę od fryzjera, a tu śnieżyca, wichura i pioruny walą :D zwariowana pogoda...czekamy na ciepełko :) Quote
Aldrumka Posted March 29, 2019 Posted March 29, 2019 Dnia 28.03.2019 o 08:24, Moli@ napisał: zwariowana pogoda...czekamy na ciepełko :) tak, tak Quote
Tyśka) Posted March 31, 2019 Author Posted March 31, 2019 20 godzin temu, Moli@ napisał: Ten wzrok Quote
rozi Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 A gdzieś Ty tę psinę naszą wywlokła? Na Dianki mostek? ( nie przytyła ona ciut? ) Quote
Moli@ Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 1 godzinę temu, rozi napisał: A gdzieś Ty tę psinę naszą wywlokła? Na Dianki mostek? ( nie przytyła ona ciut? ) Nie tylko na mostek...:) Nie przytyła a schudła po zimie... kilometry w łapkach ,). Wczoraj była piękna słoneczna pogoda, spacerowała z koleżeństwem ale zdjęcia nie wchodzą a nie umiem zmniejszyć :( Quote
rozi Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 10 minut temu, Moli@ napisał: Nie tylko na mostek...:) Nie przytyła a schudła po zimie... kilometry w łapkach ,). Wczoraj była piękna słoneczna pogoda, spacerowała z koleżeństwem ale zdjęcia nie wchodzą a nie umiem zmniejszyć :( Też nie umiem, znaczy nie mam cierpliwości do zmniejszania, ale korzystam z takiego czegoś "zmniejszacz" w googlach. Quote
b-b Posted April 1, 2019 Posted April 1, 2019 Mała może tylko dziękować opaczności ,że trafiła do osoby, która lubi spacery :) A tu bidula wygląda jakby w zagrodzie dla owieczek stała ;) Quote
Moli@ Posted April 2, 2019 Posted April 2, 2019 8 godzin temu, b-b napisał: Mała może tylko dziękować opaczności ,że trafiła do osoby, która lubi spacery :) A tu bidula wygląda jakby w zagrodzie dla owieczek stała ;) A owieczek brak ,) Quote
seramarias Posted April 3, 2019 Posted April 3, 2019 Jakie zadowolone towarzystwo, chyba na śniadanko pędzi ;) Quote
Recommended Posts