Jump to content
Dogomania

ROXI (*) ZASNĘŁA... DO ZOBACZENIA, MALEŃKA. :( Zdradziłeś mnie, człowieku: ale przez 3 lata miałam prawdziwe życie i byłam kochana u Moli.

Recommended Posts

Posted
Dnia 11.09.2019 o 17:39, Aldrumka napisał:

22.08. 2019  stan konta 717,98 zł

wpłaty: seramarias 20 zł

GosiaB 60 zł

shoto 20 zł

elficzkowa (VIII, IX) 40 zł

anica 20 zł

Istar19 10 zł

b-b 20 zł

janka@ 20 zł

Aldrumka 20 zł razem 230 zł

wydatek:

hotelik + pipeta przeciwkleszczowa 263,48 zł

11.09. 2019  stan konta 684,50 zł

Dnia 17.09.2019 o 21:58, Aldrumka napisał:

11.09. 2019  stan konta 684,50 zł

wpłata

Dulska 20 zł

12.09. 2019  stan konta 704,50 zł

Serdecznie dziękuję wszystkim Darczyńcom za wytrwałe wspieranie Roksi :) 
Powoli nadrabiam wrześniowe zaległości, dzisiaj naniosłam aktualizację na posty rozliczeniowe. Przepraszam za poślizg czasowy. Jestem wdzięczna, że skarbnikiem Roxi jest Aldrumka, sama kompletnie nie dałabym rady - Aldrumko, dziękuję. 0vishenka_33.gif

Dziękuję też, ża zaglądacie na wątek - Roksi ma niezłe grono fanów, które nie zawodzi, gdy ja nie mam jak zajrzeć :) Lubię oglądać uszatkowe zdjęcia, jest taka szczęśliwa...
Ogłoszenia aktualizuję na bieżąco: dodaję nowe zdjęcia, nieco zmieniam opis, przenoszę na inne miasto... ale w gruncie rzeczy cieszę się, że nikt nie dzwoni, bo byłoby ciężko znaleźć dom lepszy niż Moli@. Ja wiem, że może to paskudne, co piszę, ale mam zasadę taką, że nie wydaję w warunki gorsze niż pies ma obecnie. A Roxi jak się obecnie ma to każdy widzi :)

• Like 1
Posted
Dnia 30.09.2019 o 15:31, Tyś(ka) napisał:

Serdecznie dziękuję wszystkim Darczyńcom za wytrwałe wspieranie Roksi :) 
Powoli nadrabiam wrześniowe zaległości, dzisiaj naniosłam aktualizację na posty rozliczeniowe. Przepraszam za poślizg czasowy. Jestem wdzięczna, że skarbnikiem Roxi jest Aldrumka, sama kompletnie nie dałabym rady - Aldrumko, dziękuję. 0vishenka_33.gif

Dziękuję też, ża zaglądacie na wątek - Roksi ma niezłe grono fanów, które nie zawodzi, gdy ja nie mam jak zajrzeć :) Lubię oglądać uszatkowe zdjęcia, jest taka szczęśliwa...
Ogłoszenia aktualizuję na bieżąco: dodaję nowe zdjęcia, nieco zmieniam opis, przenoszę na inne miasto... ale w gruncie rzeczy cieszę się, że nikt nie dzwoni, bo byłoby ciężko znaleźć dom lepszy niż Moli@. Ja wiem, że może to paskudne, co piszę, ale mam zasadę taką, że nie wydaję w warunki gorsze niż pies ma obecnie. A Roxi jak się obecnie ma to każdy widzi :)

No! i nic więcej ,nie trzeba dodawaćokok.gif  Serdeczności zostawiam :)))

Posted
36 minut temu, Moli@ napisał:

Chcemy zamówić dla naszych psów adresówki (metalowe czerwone serduszka)

- imię

- numer telefonu

- "Zgubiłem się - pomóż"

https://allegro.pl/oferta/identyfikator-adresowka-metalowa-dla-psa-serce-7936222395?fromVariant=7936138387

Może zamówić Roxi?

Proszę, zamów - to bardzo dobry pomysł.

Jeżeli mogę się wypowiedzieć to ja adresówki od lat kupuję od sprzedawcy Edeil5 i nigdy się nie zawiodłam. Wybór jest ogromny: morze kolorów i wzorów, można zamówić albo z laminatu, albo że szkła akrylowego - mnie najbardziej przypasował do gustu laminat (ładnie prezentuje się w kolorze zielonym z białym grawerem). Niektórzy wolą szkło, ale u mnie szybko (w przeciągu ok. roku)  rysował się i stawał brzydki, z laminatem nie ma tego problemu. Ja zamawiam zazwyczaj hurtowo (dla bezdomniaków i swojego psa na wszystkie szelki i obróżki, które ma), służą długo :) Obecne adresówki nosi od 3lat (jedna przynitowana do obroży, reszta na szelkach) i laminat wygląda niemal jak nówka, szkło niestety się porysowało przez ten czas, więc podmieniłam na nowe, które miałam  w zapasie. Przy tej ofercie:

https://allegro.pl/oferta/identyfikator-adresowka-kup-2-otrzyma-1gratis-w21-6766489566

dostaje się gratisową jedną - trzy lata temu jak zamawiałam 6 z tej oferty (dla 3 różnych psow) to dostałam 3 w gratisie (dla każdego psa po jednej dodatkowej). Pozytywnie się zaskoczyłam wtedy :)

Nie narzucam oczywiście wyboru, ale pomyślałam że napiszę  przy okazji skoro to sprawdzony sprzedawca. I na adresówkę za 5zł to każdego stać :) Jednak jak masz sprawdzone źródło i chcesz metalowe to kup tam, ja tak tylko przy okazji :)

Posted
3 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Proszę, zamów - to bardzo dobry pomysł.

Jeżeli mogę się wypowiedzieć to ja adresówki od lat kupuję od sprzedawcy Edeil5 i nigdy się nie zawiodłam. Wybór jest ogromny: morze kolorów i wzorów, można zamówić albo z laminatu, albo że szkła akrylowego - mnie najbardziej przypasował do gustu laminat (ładnie prezentuje się w kolorze zielonym z białym grawerem). Niektórzy wolą szkło, ale u mnie szybko (w przeciągu ok. roku)  rysował się i stawał brzydki, z laminatem nie ma tego problemu. Ja zamawiam zazwyczaj hurtowo (dla bezdomniaków i swojego psa na wszystkie szelki i obróżki, które ma), służą długo :) Obecne adresówki nosi od 3lat (jedna przynitowana do obroży, reszta na szelkach) i laminat wygląda niemal jak nówka, szkło niestety się porysowało przez ten czas, więc podmieniłam na nowe, które miałam  w zapasie. Przy tej ofercie:

https://allegro.pl/oferta/identyfikator-adresowka-kup-2-otrzyma-1gratis-w21-6766489566

dostaje się gratisową jedną - trzy lata temu jak zamawiałam 6 z tej oferty (dla 3 różnych psow) to dostałam 3 w gratisie (dla każdego psa po jednej dodatkowej). Pozytywnie się zaskoczyłam wtedy :)

Nie narzucam oczywiście wyboru, ale pomyślałam że napiszę  przy okazji skoro to sprawdzony sprzedawca. I na adresówkę za 5zł to każdego stać :) Jednak jak masz sprawdzone źródło i chcesz metalowe to kup tam, ja tak tylko przy okazji :)

U nas psy nie są "grzeczne" ,) w trakcie zabawy plastikowe, akrylowe potrafią uszkodzić :(

Widzę, że przy 2 jeden gratis..., poproszę gratis dla szałaputów :)

Dzięki za namiar...

Posted
47 minut temu, Moli@ napisał:

U nas psy nie są "grzeczne" ,) w trakcie zabawy plastikowe, akrylowe potrafią uszkodzić :(

Widzę, że przy 2 jeden gratis..., poproszę gratis dla szałaputów :)

Dzięki za namiar...

Oj, to faktycznie może się nie sprawdzić... ale może tak szybko nie zabiją?
Mój faktycznie grzeczny i jedynak to te adresatki się sprawdzają.

8 minut temu, Moli@ napisał:

Dodzwoniłam się do producenta i uzgodniłam gratisy ,)

Tyś(ka)...., numer telefonu Twój na adresatce Roxi?

Świetnie :) 
Jeżeli nie masz nic przeciwko to wydaje mi się, że sensowniej będzie podać namiary do Ciebie. W razie zaginięcia jesteś pod ręką. A jak już Roxi pojechałaby na swoje to adresatka przyda się komuś innemu z Twojej bandy. 
Chyba, że wolisz, aby był mój numer to nie ma problemu, może być mój :) Dla mnie to bez większej różnicy.

Posted
1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

Oj, to faktycznie może się nie sprawdzić... ale może tak szybko nie zabiją?
Mój faktycznie grzeczny i jedynak to te adresatki się sprawdzają.

Świetnie :) 
Jeżeli nie masz nic przeciwko to wydaje mi się, że sensowniej będzie podać namiary do Ciebie. W razie zaginięcia jesteś pod ręką. A jak już Roxi pojechałaby na swoje to adresatka przyda się komuś innemu z Twojej bandy. 
Chyba, że wolisz, aby był mój numer to nie ma problemu, może być mój :) Dla mnie to bez większej różnicy.

OK, z moim numerem telefonu...., dla Promyczka i Bartusia też (uzgodniłam z Wiosną).

Posted
Dnia 2.10.2019 o 23:57, Aldrumka napisał:

12.09. 2019  stan konta 704,50 zł

wpłaty

bakusiowa 30 zł

seramaias 20 zł

shoto 20 zł

2.10. 2019  stan konta 774,50 zł

Dziękuję za wpłaty i rozliczenie - naniosłam do postu na pierwszej stronie. :) Jestem spokojniejsza widząc taki plusik na koncie.

3 godziny temu, Moli@ napisał:

aa5936c21b2cbcd3med.jpg

73aefbeabf30d7abmed.jpg

Roxi, otrzymuje preparat witaminowy Nutribound..., efekty - poprawa wzroku (zdecydowanie pewniej porusza się po zmroku), sierść aksamitna :)

Cóż to za błogi wzrok :)

Świetnie, ja nawet nie wiedziałam o istnieniu takiego preparatu. 

3 godziny temu, rozi napisał:

:D   Chyba nigdzie się nie wybiera póki co.

3 godziny temu, Moli@ napisał:

Chyba nie :)

Chyba nigdzie - nic mi o tym nie wiadomo :)
Cieszy się z emerytury u Moli@.