Norkowa Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Przed chwilą, Gusiaczek napisał: Trzymam kciuki za Maliznę życząc szybkiego powrotu do zdrowia i radości z bycia dzieckiem <3 Norkowa, po świętach zrobię bazarek dla Małej, można by też pomyśleć o imiennym ;) Zaraz zamówię banerek na bazarku Pozdrawiam Oooo dziękuję pięknie <3 kurczak ale ona już ma imię :D ale jakby co to będę wdzięczna i chętna też do pomocy :D Pozdrawiam <3 Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Przed chwilą, Norkowa napisał: Oooo dziękuję pięknie <3 kurczak ale ona już ma imię :D ale jakby co to będę wdzięczna i chętna też do pomocy :D Pozdrawiam <3 Pewnie, że ma, ale ja dzisiaj zakręcona jestem, jak słoik ;) Zaraz zamawiam banerek :) Quote
Norkowa Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Przed chwilą, Gusiaczek napisał: Pewnie, że ma, ale ja dzisiaj zakręcona jestem, jak słoik ;) Zaraz zamawiam banerek :) Ciociu wszystko rozumiem :D ja też zakręcona bo już nie ogarniam psiaków z przytuliska :D mam 3 różne rozliczenia i już mi się miesza :D Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Przed chwilą, Norkowa napisał: Ciociu wszystko rozumiem :D ja też zakręcona bo już nie ogarniam psiaków z przytuliska :D mam 3 różne rozliczenia i już mi się miesza :D O, finanse to moja piętaA. ;) Powodzenia, nie jesteś sama, to najważniejsze :) Quote
Norkowa Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 18 minut temu, Gusiaczek napisał: O, finanse to moja piętaA. ;) Powodzenia, nie jesteś sama, to najważniejsze :) Nie dziękuję co bym się nie pomyliła :D póki co jeszcze mi się nie zdarzyło ale wszystko przede mną :) to najważniejsze że nie jestem sama i z Wami mogę duuużo więcej <3 dziękuję <3 1 Quote
Norkowa Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Kochani mnie zawsze zbiera na refleksje i myśli. Zawsze jak widzę cierpiącego zwierzaka to nie wiem czemu wyobrażam sobie bycie nim, bycie w jego skórze co czuł, o czym myślał... bardzo tego nie lubię a przychodzi samo... W przypadku Lejdi mam ten plus że moje myśli krążą już tylko wokół tego jak musi być szczęśliwa, że jest wreszcie w cieple i wreszcie najedzona! Że ma obok siebie wspaniałych ludzi <3 i że ma też tylu przyjaciół którzy ślą jej dobre myśli <3 tak się cieszę że to się udało <3 że Lejdi jest z nami uratowana... a z drugiej strony myślę o tym że idą święta i ktoś z czystym sumieniem ją wypuścił z posesji czy porzucił, wyrzucił z samochodu... że w taką zimną niedzielę późno wieczorem po ciemku leżała sama na drodze i czekała na śmierć... serce mi pęka jak wyobrażam sobie co czuła leżąc i drżąc o swoje życie ;( Quote
Radek Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 1 godzinę temu, Gusiaczek napisał: Norkowa, po świętach zrobię bazarek dla Małej Czy mogę się czuć zaproszony? Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 13 minut temu, Radek napisał: Czy mogę się czuć zaproszony? Też pytanie! a jakżeby inaczej, Radku ? :) 1 Quote
Norkowa Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 18 minut temu, Radek napisał: Czy mogę się czuć zaproszony? Niby nie mój ale pewnie że tak! :D Quote
Norkowa Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 19 minut temu, Radek napisał: Czy mogę się czuć zaproszony? Niby nie mój ale pewnie że tak! :D Lejdi zaprasza :D 1 Quote
Norkowa Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 Kochani po cichutku się dowiedziałam, że pewien bardzo fajny domek przygląda się naszej Lejdi i na 99% Państwo chcieliby ją adoptować :) niestety póki co musimy poczekać na RTG łapetki. Weterynarz poinformował nas że jeżeli łapetka sama się nie pozrasta to operacja taka kosztować nas będzie 1000 zł ;( szok i szał... dlatego trzymajmy mocno kciuki żeby nie była potrzebna <3 A to Lejdi na dziś :) Quote
dwbem Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Melduję się u suni, proszę o konto to poŚwiętach postaram się też przelać jakiś grosz, niedużo bo wspomogłam już parę takich sierotek a jestem starą emerytką z trzema psami. Ale nie mogę nie wspomóc tej biedulki. Quote
Norkowa Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 3 minuty temu, dwbem napisał: Melduję się u suni, proszę o konto to poŚwiętach postaram się też przelać jakiś grosz, niedużo bo wspomogłam już parę takich sierotek a jestem starą emerytką z trzema psami. Ale nie mogę nie wspomóc tej biedulki. Kochana Ciociu baaardzo pięknie dziękuję <3 za każde dobre słowo i każde wsparcie <3 rozumiem Ciociu bo i sama finansowo też nie wiele mogę dlatego działam bardziej ogłoszeniowo i wydarzeniowo :) Quote
Radek Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 3 godziny temu, Gusiaczek napisał: Też pytanie! a jakżeby inaczej, Radku ? :) 3 godziny temu, Norkowa napisał: Niby nie mój ale pewnie że tak! :D To czuję się podwójnie zaproszony. Ale byłoby fajnie, gdyby z domkiem wyszło. Quote
Norkowa Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 10 minut temu, Radek napisał: To czuję się podwójnie zaproszony. Ale byłoby fajnie, gdyby z domkiem wyszło. Oj byłoby bardzo fajnie bo to już sprawdzony domek :D i miałabym 100 % pewności że Lejdi jest w najlepszych rękach <3 Quote
Dusia-Duszka Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 17 godzin temu, Norkowa napisał: Ileż te istoty mają w sobie pokory... Quote
Radek Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Będzie na pewno bardzo szczęśliwa, gdy już będzie miała zdjęty gips. Quote
b-b Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 No to trzymam kciuki za łapkę! No i za domek też :) Quote
Nadziejka Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 malenka iskierenko ile za Toba zlego tak malenka krusia kruszyneczka ...i radosci w nas wszystkich ogromne ze juz tak bezpieczna malunie dzicko dzieciateczko przecie cieszymy bardzo bardzo wiecie kochani ze ja juz nigdy normalna nie bede po str przejsciach zyciowych i po odejsciu moje Pipuni i tez wszytko we mnie cale cierpienia i coraz jego wiecej tego cierpienia ale odzywam przecie odzywam i serce wzleci odzyje jak uwidze kolejna istotke wyratowana dziekuje dziekuje dziekuje sciskam za Was mocnooo mocno i raduje ja widze ile serc dobrych przybylo do malenkiej Quote
Gusiaczek Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Norkowa, Kochana, z propozycji Mistrza ja wybrałam dwa ostatnie banerki, akceptujesz, czy ma poczynić jeszcze inne, czy któryś z pozostałych? Spójrz na bazarkuhttp://www.dogomania.com/forum/topic/340615-bazarek-banerkowy-do-31-grudnia-2017-do-godziny-2359/?page=9 Quote
Radek Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 Dwa ostatnie najlepsze (że się wtrącę;) Quote
Norkowa Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 Kochani witam się i bardzo dziękuję za ogrom dobroci i życzliwości :) przepraszam ale nadal w domu mam problemy z internetem :( i odp z pracy dopiero :( pozdrawiamy wszystkich <3 Quote
Norkowa Posted December 22, 2017 Author Posted December 22, 2017 11 godzin temu, Radek napisał: Dwa ostatnie najlepsze (że się wtrącę;) 13 godzin temu, Gusiaczek napisał: Norkowa, Kochana, z propozycji Mistrza ja wybrałam dwa ostatnie banerki, akceptujesz, czy ma poczynić jeszcze inne, czy któryś z pozostałych? Spójrz na bazarkuhttp://www.dogomania.com/forum/topic/340615-bazarek-banerkowy-do-31-grudnia-2017-do-godziny-2359/?page=9 Też dwa ostatnie a najbardziej ostatni :D dziękuję <3 <3 Quote
milagros19853201 Posted December 22, 2017 Posted December 22, 2017 zapraszam na bazarek gdzie sunia jest jedna z beneficjenow: Quote
Recommended Posts