Jump to content
Dogomania

[CK]ratlerka DIANA-SAME KOŚCI !!Człowiek-czy to brzmi dumnie??MA DOM!!!:)))

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aska64 napisał(a):
I co z tym domkiem dla Diany są jakieś wieści czy się udało.

Dom czeka na więcej informacji o suni. Nie jest zalogowany, ale ma link do wątku i tutaj zagląda. Dopytuje również o stan zdrowia suni. Coś za długo nie ma żadnych wieści.

Posted

wanda szostek napisał(a):
Dom czeka na więcej informacji o suni. Nie jest zalogowany, ale ma link do wątku i tutaj zagląda. Dopytuje również o stan zdrowia suni. Coś za długo nie ma żadnych wieści.

Wybaczcie, że nie ma żadnych wieści, ale w CK teraz strasznie dużo nowych bid przybyło...
O jakie dokładnie informacje chodzi? Ja bywam tylko w weekendy, ale mogę się dopytać...

EDIT: Jak byłam w schronisku w zeszłą sobotę, to widziałam maleńką - trzyma się dzielnie, bardzo tęskni za człowiekiem, jest spragniona dotyku...

Posted

W schronisku sajgon, po schronisku wyjazdy do weta..Ostatnio bardzo dużo się dzieje, nie na wszytsko jest czas..:/
Diana jest ratlerką na wysokich łapkach, ma 38 w kłębie. Jest już bardzo wesołą i żywiołową suczką, aczkolwiek czasami jak coś trzaśnie w schronisku, to się kuli. Ciągle zwraca na siebie uwagę..to skacze, to szczeknie..
Po 2 tyg pobytu u nas wygląda dużo lepiej-przede wszystkim ładnie przytyła. W pierwszym poście jest błąd-Diana ma 2 lata, muszę zmienić.
Jest zdrowa. Wczoraj została powtórnie zaszczepiona, teraz czeka ją tylko sterylizacja. Przyszły właściciel musi być świadomy, że być może czeka go nauka czystości Diany.
Proszę pytać jeśli czegoś nie napisałam;)

Posted

[quote name='wanda szostek']Dom czeka na więcej informacji o suni. Nie jest zalogowany, ale ma link do wątku i tutaj zagląda. Dopytuje również o stan zdrowia suni. Coś za długo nie ma żadnych wieści.

Teraz to my czekamy na jakieś wieści...

Posted

Ana_Zbyska napisał(a):
Teraz to my czekamy na jakieś wieści...

Możliwe, że dom uznał, że jednak sunia jest za duża dla ich potrzeb. Do mnie też się nie odezwał. A ja mam teraz młyn w domu (pies chory) i nie mam głowy do niczego.

Posted

Możliwe, że dom uznał, że jednak sunia jest za duża dla ich potrzeb. Do mnie też się nie odezwał. A ja mam teraz młyn w domu (pies chory) i nie mam głowy do niczego.

Za duża???
No nic to, wezmę się w takim razie za ogłoszenia :roll:

• 2 weeks later...