izulkabu Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 czytam wątek i jestem bardzo szczęśliwa, że niunia ma szanse na domek. Trzymam kciuki :loveu: Quote
aska64 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 I co z tym domkiem dla Diany są jakieś wieści czy się udało. Quote
wanda szostek Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 aska64 napisał(a):I co z tym domkiem dla Diany są jakieś wieści czy się udało. Dom czeka na więcej informacji o suni. Nie jest zalogowany, ale ma link do wątku i tutaj zagląda. Dopytuje również o stan zdrowia suni. Coś za długo nie ma żadnych wieści. Quote
Sally (od Koanka) Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 wanda szostek napisał(a):Dom czeka na więcej informacji o suni. Nie jest zalogowany, ale ma link do wątku i tutaj zagląda. Dopytuje również o stan zdrowia suni. Coś za długo nie ma żadnych wieści. Wybaczcie, że nie ma żadnych wieści, ale w CK teraz strasznie dużo nowych bid przybyło... O jakie dokładnie informacje chodzi? Ja bywam tylko w weekendy, ale mogę się dopytać... EDIT: Jak byłam w schronisku w zeszłą sobotę, to widziałam maleńką - trzyma się dzielnie, bardzo tęskni za człowiekiem, jest spragniona dotyku... Quote
Ana_Zbyska Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 wanda szostek napisał(a):Dom czeka na więcej informacji o suni. Nie jest zalogowany, ale ma link do wątku i tutaj zagląda. Dopytuje również o stan zdrowia suni. Coś za długo nie ma żadnych wieści. W schronisku sajgon, po schronisku wyjazdy do weta..Ostatnio bardzo dużo się dzieje, nie na wszytsko jest czas..:/ Diana jest ratlerką na wysokich łapkach, ma 38 w kłębie. Jest już bardzo wesołą i żywiołową suczką, aczkolwiek czasami jak coś trzaśnie w schronisku, to się kuli. Ciągle zwraca na siebie uwagę..to skacze, to szczeknie.. Po 2 tyg pobytu u nas wygląda dużo lepiej-przede wszystkim ładnie przytyła. W pierwszym poście jest błąd-Diana ma 2 lata, muszę zmienić. Jest zdrowa. Wczoraj została powtórnie zaszczepiona, teraz czeka ją tylko sterylizacja. Przyszły właściciel musi być świadomy, że być może czeka go nauka czystości Diany. Proszę pytać jeśli czegoś nie napisałam;) Quote
Ana_Zbyska Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='wanda szostek']Dom czeka na więcej informacji o suni. Nie jest zalogowany, ale ma link do wątku i tutaj zagląda. Dopytuje również o stan zdrowia suni. Coś za długo nie ma żadnych wieści. Teraz to my czekamy na jakieś wieści... Quote
wanda szostek Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ana_Zbyska napisał(a):Teraz to my czekamy na jakieś wieści... Możliwe, że dom uznał, że jednak sunia jest za duża dla ich potrzeb. Do mnie też się nie odezwał. A ja mam teraz młyn w domu (pies chory) i nie mam głowy do niczego. Quote
Sally (od Koanka) Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 wanda szostek napisał(a):Możliwe, że dom uznał, że jednak sunia jest za duża dla ich potrzeb. Do mnie też się nie odezwał. A ja mam teraz młyn w domu (pies chory) i nie mam głowy do niczego. Za duża??? No nic to, wezmę się w takim razie za ogłoszenia :roll: Quote
Sally (od Koanka) Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Ja się poddaje - chciałam wam wkleić, gdzie dodałam ogłoszenia (kilka, bo kilka, ale zawsze coś) ale dogo się uparło i za zadne skarby nie chce Czy ktoś poza tym moze mi podać link do wątku z stronami, na których ogłasza się psy? Quote
Ana_Zbyska Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 allegro, adopcje.org, gumitree (chyba tak to się pisze), ale gratka. Jutro Dianusia ma zaplanowaną sterylkę, więc już oficjalnie będzie do adopcji. Quote
wanda szostek Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 I jak po sterylce? Jak sunia ją zniosła? Quote
Ana_Zbyska Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 Diana po sterylce, czuje się bardzo dobrze, dzielna z niej dziewczyna;) Oficjalnie Diana jest już do adopcji. Quote
OlaLola Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 To najważniejsze, że już po sterylce :) Oby ta piękność szybko znalazła dom :P:) Quote
Ana_Zbyska Posted April 13, 2009 Author Posted April 13, 2009 Diana mieszka w kojcu z Kumplem, świetnie się dogadują. Spokojnie w nowym domu Diany mogą być inne psy:) Quote
Ana_Zbyska Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Dalej czeka..na szczęście już nei jest taka smutna, chętnie biega, bawi się.. zapomina powoli o koszmarze, który ją spotkał.. Quote
iwona213 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 takie maleństwo a tak długo czeka na domek :( Quote
Ana_Zbyska Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 Można prosić o jakieś ogloszenia?? Quote
Recommended Posts