elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 Benia wita swoje Fanki i wyglądając wiosny razem z Pelikanem, serdecznie pozdrawia :) 1 Quote
b-b Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 I ja przesyłam słoneczne pozdrowienia :) Słoneczko świeci ,wiaterek wieje nic tylko na spacerek się wybrać...a nie do pracy ;) Miłego dnia Fan Klubowi i podczytującym też ;) Benitko ślicznej urody z ciebie sunia jest :D Nie wiem jak to możliwe - to znaczy przypuszczam z wiedzy jaką mam od syna ;) - dlaczego dogo w jednej przeglądarce ma zubożałe meni okienka a np. w innej wszystko jest OK Okienko wszystko ma, wielkość wpisów widoczna przy 100% prawie na cały ekran i zaraz lepiej się wszystko czyta bez tego pasa z boku :/ Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Witaj Beniutka. Chyba wreszcie mamy wiosnę. Trzymaj łapki za to. Wszystko na to wskazuje, że Wiosenka przyszła do nas już nieodwracalnie :) 5 godzin temu, Elisabeta napisał: Jestem, Beniu. W takie poranki to kocham moje psie spacery przed piątą rano. Cisza, ptaki śpiewają... Noc była cieplutka, pod niebem z księżycem i gwiazdami. Eliku, dziś Dogo odmawia mi posłuszeństwa chyba jak Tobie w Święta. Zmieniłam przegkądarkę i tu jest wszystko w porządku. To nie jest problem z moim laptopem, bo wszystkie inne strony działają na mojej stałej przeglądarce normalnie. Dobrego dnia dla Wszystkich. Witaj :) Ja też lubię wczesnoporanną porą wyjść z moimi psiurkami na spacer. Wtedy moja psiarnia jest sama, inne psiaki jeszcze śpią i nie ma sytuacji stresujących :) Elisabetko, a z jakiej przeglądarki korzystasz teraz ? Ja używam Firefoxa i raz jest ok, a raz mam ograniczone możliwości edycji. 2 godziny temu, anica napisał: Dzień dobry słoneczko świeci, ciepło , radośnie się zrobiło, słoneczka wszystkim życzę! tego za oknem i w sercu :) Dziń Doberek :) W kraku też słoneczko pięknie świeci od samego ranka. Radość o poranku :) Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Jakie piękne pozdrowienia Nadziejko :) Dziękuję Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 29 minut temu, b-b napisał: I ja przesyłam słoneczne pozdrowienia :) Słoneczko świeci ,wiaterek wieje nic tylko na spacerek się wybrać...a nie do pracy ;) Miłego dnia Fan Klubowi i podczytującym też ;) Benitko ślicznej urody z ciebie sunia jest :D Nie wiem jak to możliwe - to znaczy przypuszczam z wiedzy jaką mam od syna ;) - dlaczego dogo w jednej przeglądarce ma zubożałe meni okienka a np. w innej wszystko jest OK Okienko wszystko ma, wielkość wpisów widoczna przy 100% prawie na cały ekran i zaraz lepiej się wszystko czyta bez tego pasa z boku :/ Witaj Boguniu wiosennie :) Jaką przeglądarkę radzisz używać ? Ja przyzwyczaiłam się do Firefoxa i pewnie ciężko będzie mi się przyzwyczaić do innej :( Quote
Elisabeta Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 48 minut temu, elik napisał: Elisabetko, a z jakiej przeglądarki korzystasz teraz ? Ja używam Firefoxa i raz jest ok, a raz mam ograniczone możliwości edycji. Moja przeglądarka to Google Chrome, ale od wczoraj korzystam na Dogo z przeglądarki Internet Explorer. Tylko na Dogo, bo też jestem przyzwyczajona do swojej. Mam zainstalowane dwie na stałe. A Firefox też mnie kiedyś ratował w czasie awarii w 2015 r. EDIT Przez te problemy techniczne zapomniałam o tym, o czym chciałam napisać. Zdjęcie Beni z Pelikanem jest cudne. Kochane psiaczki. Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 8 minut temu, Elisabeta napisał: Moja przeglądarka to Google Chrome, ale od wczoraj korzystam na Dogo z przeglądarki Internet Explorer. Tylko na Dogo, bo też jestem przyzwyczajona do swojej. Mam zainstalowane dwie na stałe. A Firefox też mnie kiedyś ratował w czasie awarii w 2015 r. EDIT Przez te problemy techniczne zapomniałam o tym, o czym chciałam napisać. Zdjęcie Beni z Pelikanem jest cudne. Kochane psiaczki. Korzystając z przeglądarki Internet Explorer masz wszystkie dotychczasowe możliwości edycji tekstu - kolor, wielkość liter, justowanie ? Jeśli tak, to zainstaluję sobie tą przeglądarkę, chociaż nie spełnia ona moich oczekiwań. Korzystałabym z niej tylko na dogo. Wczoraj miałam zapytanie o Benię. Pani stwierdziła, że jeszcze musi uzgodnić z mężem i dopiero oddzwoni. Nie oddzwoniła. Jej strata. Quote
Nesiowata Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Wczoraj miałam zapytanie o Benię. Pani stwierdziła, że jeszcze musi uzgodnić z mężem i dopiero oddzwoni. Nie oddzwoniła. Jej strata. Nie wiedziała co traci. Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 2 minuty temu, Nesiowata napisał: Nie wiedziała co traci. Najwyraźniej :) Quote
Elisabeta Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 27 minut temu, elik napisał: Korzystając z przeglądarki Internet Explorer masz wszystkie dotychczasowe możliwości edycji tekstu - kolor, wielkość liter, justowanie ? Jeśli tak, to zainstaluję sobie tą przeglądarkę, chociaż nie spełnia ona moich oczekiwań. Korzystałabym z niej tylko na dogo. Wczoraj miałam zapytanie o Benię. Pani stwierdziła, że jeszcze musi uzgodnić z mężem i dopiero oddzwoni. Nie oddzwoniła. Jej strata. Mam, Eliczku. Ale ten pas z ogłoszeniami, o którym pisała b-b, mam nadal. Ne przeszkadza mi. Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 2 minuty temu, Elisabeta napisał: Mam, Eliczku. Ale ten pas z ogłoszeniami, o którym pisała b-b, mam nadal. Ne przeszkadza mi. Widzę, widzę :) :) Ten pas mamy chyba wszyscy :( przy czym raz jest to wąski pas wzdłuż całego monitora, a innym razem, najczęściej, dość szeroki i wtedy okno dialogowe jest malutkie i nie ma połowy opcji edycji. Utrudnia to robienie notatek w postach rozliczeniowych, gdzie opisanie wydatków wymaga czasem długiego opisu i wówczas nie mieści się on w jednej linijce. Spróbuję zainstalować Internet Explorer. Quote
Elisabeta Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 8 minut temu, elik napisał: Widzę, widzę :) :) Spróbuję zainstalować Internet Explorer. Eliczku, teraz sprawdziłam... Pisać mogę ze wszystkimi możliwościami, ale edytować już z ograniczonymi. Bedziesz rozczarowana... Ech... Ale na Chrome to dziś bym nic nie napisała pewnie, więc i tak się cieszę. Quote
Tyśka) Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ja mam Chrome'a i i Firefoxa. Liska kiedyś bardzo lubiłam, ale teraz korzystam z Chrome'a :) Wszystko działa bez zarzutu. Jaka śliczna Benitka. A wyobraźcie sobei, że moja druga połowa uświadomiła mi, że marzy od dziecka o JRT - miałam mu podesłać Benię, mówiąc że pasowałaby do nas:))) ale jednak jeszcze za wcześnie na naszego wspólnego psiaka. Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 3 minuty temu, Elisabeta napisał: Eliczku, teraz sprawdziłam... Pisać mogę ze wszystkimi możliwościami, ale edytować już z ograniczonymi. Bedziesz rozczarowana... Ech... Czyli jak piszesz post, to masz wszystkie możliwości, a jak go potem chcesz poprawić, to już nie ? Kurtka na wacie, to dokładnie odwrotnie niż ja mam teraz. Czasem właśnie jak edytuję jakiś post, to pojawiają się wszystkie możliwości. To już sama nie wiem co mam robić :( Czemu oni tak nam utrudniają ? Quote
Elisabeta Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 A żeby było śmieszniej, to teraz na Google Chrome już pisać mogę i piszę. To nie na mój rozum. Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 5 minut temu, Tyś(ka) napisał: Ja mam Chrome'a i i Firefoxa. Liska kiedyś bardzo lubiłam, ale teraz korzystam z Chrome'a :) Wszystko działa bez zarzutu. Jaka śliczna Benitka. A wyobraźcie sobei, że moja druga połowa uświadomiła mi, że marzy od dziecka o JRT - miałam mu podesłać Benię, mówiąc że pasowałaby do nas:))) ale jednak jeszcze za wcześnie na naszego wspólnego psiaka. Elisabetka korzysta właśnie z Google Chrome i żeby mieć wszystkie możliwości zainstalowała sobie Internet Explorer. Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 Przed chwilą, Elisabeta napisał: A żeby było śmieszniej, to teraz na Google Chrome już pisać mogę i piszę. To nie na mój rozum. No to ładne kwiatki! Może więc i ja się doczekam, że na Firefoksie też wszystko wróci do poprzedniego stanu ? Quote
Tyśka) Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Tak, jak pisałam wyżej: na Chrome działa mi bez zarzutu. Wydaje mi się, że ciągle dogo jest poprawiane, stąd rozbieżności w tym, że jednemu na przeglądarce działa jak powinno, a drugiemu nie - bo ciągle to się zmienia. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość :) Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Tak, jak pisałam wyżej: na Chrome działa mi bez zarzutu. Wydaje mi się, że ciągle dogo jest poprawiane, stąd rozbieżności w tym, że jednemu na przeglądarce działa jak powinno, a drugiemu nie - bo ciągle to się zmienia. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość :) Tak Tysiaczku, tylko to już dość długo trwa :( No cóż i tak nic na to nie poradzimy. Quote
Tyśka) Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 1 minutę temu, elik napisał: Tak Tysiaczku, tylko to już dość długo trwa :( No cóż i tak nic na to nie poradzimy. Administratorzy (albo jeden administrator) też ma życie prywatne i pewnie sporo zobowiązań. Kiedyś prowadziłam forum i mimo że administratorów było kilku, do tego zaufaniu moderatorzy to pracy było w bród.... a forum było mniejsze niż dogomania. Ważne, że dogomania działa. Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Administratorzy (albo jeden administrator) też ma życie prywatne i pewnie sporo zobowiązań. Kiedyś prowadziłam forum i mimo że administratorów było kilku, do tego zaufaniu moderatorzy to pracy było w bród.... a forum było mniejsze niż dogomania. Ważne, że dogomania działa. O tak, dobrze, że działa :) I tego się trzymajmy! Quote
elik Posted April 5, 2018 Author Posted April 5, 2018 2 godziny temu, teresaa118 napisał: Poszla stala na kwiecien Ogromnie dziękuję Powiadomię,jak tylko kasiorka zamelduje się na koncie Beni :) Quote
Nadziejka Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 zagladam po powrocie umeczona ale ale pozdrowionka znow przesylam dla lapeczek i Cioci oczywista oczywistosci o bo gdziez by lepiej nizli u Cioci Quote
Recommended Posts