Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I ja przesyłam słoneczne pozdrowienia :)

Słoneczko świeci ,wiaterek wieje nic tylko na spacerek się wybrać...a nie do pracy ;)

Miłego dnia Fan Klubowi i podczytującym też ;)

Benitko ślicznej urody z  ciebie sunia jest :D

Nie wiem jak to możliwe - to znaczy przypuszczam z wiedzy jaką mam od syna ;) - dlaczego dogo w jednej przeglądarce ma zubożałe meni okienka a np. w innej wszystko jest OK

Okienko wszystko ma, wielkość wpisów widoczna przy 100% prawie na cały ekran i zaraz lepiej się wszystko czyta bez tego pasa z boku :/

Posted
5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witaj Beniutka. Chyba wreszcie mamy wiosnę. Trzymaj łapki za to.

Wszystko na to wskazuje, że Wiosenka przyszła do nas już nieodwracalnie   :)

5 godzin temu, Elisabeta napisał:

Jestem, Beniu. happy.gif

W takie poranki to kocham moje psie spacery przed piątą rano. Cisza, ptaki śpiewają... Noc była cieplutka, pod niebem z księżycem i gwiazdami.

Eliku, dziś Dogo odmawia mi posłuszeństwa chyba jak Tobie w Święta. Zmieniłam przegkądarkę i tu jest wszystko w porządku. To nie jest problem z moim laptopem, bo wszystkie inne strony działają na mojej stałej przeglądarce normalnie.

Dobrego dnia dla Wszystkich. happy.gif 

Witaj :)  Ja też lubię wczesnoporanną porą wyjść z moimi psiurkami na spacer. Wtedy  moja psiarnia jest sama, inne psiaki jeszcze śpią i nie ma sytuacji stresujących :)

Elisabetko, a z jakiej przeglądarki korzystasz teraz ? Ja używam Firefoxa i raz jest ok, a raz mam ograniczone możliwości edycji.

2 godziny temu, anica napisał:

Dzień dobry slonko.gif  słoneczko świeci, ciepło , radośnie się zrobiło, słoneczka wszystkim życzę! tego za oknem i w sercu  :)

Dziń Doberek :)  W kraku też słoneczko pięknie świeci od samego ranka. Radość o poranku  :)

Posted
29 minut temu, b-b napisał:

I ja przesyłam słoneczne pozdrowienia :)

Słoneczko świeci ,wiaterek wieje nic tylko na spacerek się wybrać...a nie do pracy ;)

Miłego dnia Fan Klubowi i podczytującym też ;)

Benitko ślicznej urody z  ciebie sunia jest :D

Nie wiem jak to możliwe - to znaczy przypuszczam z wiedzy jaką mam od syna ;) - dlaczego dogo w jednej przeglądarce ma zubożałe meni okienka a np. w innej wszystko jest OK

Okienko wszystko ma, wielkość wpisów widoczna przy 100% prawie na cały ekran i zaraz lepiej się wszystko czyta bez tego pasa z boku :/

Witaj Boguniu wiosennie  :)

Jaką przeglądarkę radzisz używać ? Ja przyzwyczaiłam się do Firefoxa i pewnie ciężko będzie mi się przyzwyczaić do innej :(

Posted
48 minut temu, elik napisał:

Elisabetko, a z jakiej przeglądarki korzystasz teraz ? Ja używam Firefoxa i raz jest ok, a raz mam ograniczone możliwości edycji.

Moja przeglądarka to Google Chrome, ale od wczoraj korzystam na Dogo z przeglądarki Internet Explorer. Tylko na Dogo, bo też jestem przyzwyczajona do swojej. Mam zainstalowane dwie na stałe. A Firefox też mnie kiedyś ratował w czasie awarii w 2015 r.

EDIT

Przez te problemy techniczne zapomniałam o tym, o czym chciałam napisać. iconwink.gif

Zdjęcie Beni z Pelikanem jest cudne. Kochane psiaczki. wub.gif

Posted
8 minut temu, Elisabeta napisał:

Moja przeglądarka to Google Chrome, ale od wczoraj korzystam na Dogo z przeglądarki Internet Explorer. Tylko na Dogo, bo też jestem przyzwyczajona do swojej. Mam zainstalowane dwie na stałe. A Firefox też mnie kiedyś ratował w czasie awarii w 2015 r.

EDIT

Przez te problemy techniczne zapomniałam o tym, o czym chciałam napisać. iconwink.gif

Zdjęcie Beni z Pelikanem jest cudne. Kochane psiaczki. wub.gif

Korzystając z przeglądarki Internet Explorer masz wszystkie dotychczasowe możliwości edycji tekstu - kolor, wielkość liter, justowanie ? Jeśli tak, to zainstaluję sobie tą przeglądarkę, chociaż nie spełnia ona moich oczekiwań. Korzystałabym z niej tylko na dogo.

Wczoraj miałam zapytanie o Benię.  Pani stwierdziła, że jeszcze musi uzgodnić z mężem i dopiero oddzwoni. Nie oddzwoniła. Jej strata.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Wczoraj miałam zapytanie o Benię.  Pani stwierdziła, że jeszcze musi uzgodnić z mężem i dopiero oddzwoni. Nie oddzwoniła. Jej strata.

Nie wiedziała co traci.

Posted
27 minut temu, elik napisał:

Korzystając z przeglądarki Internet Explorer masz wszystkie dotychczasowe możliwości edycji tekstu - kolor, wielkość liter, justowanie ? Jeśli tak, to zainstaluję sobie tą przeglądarkę, chociaż nie spełnia ona moich oczekiwań. Korzystałabym z niej tylko na dogo.

Mam, Eliczku. happy.gif

Ale ten pas z ogłoszeniami, o którym pisała b-b, mam nadal. Ne przeszkadza mi. iconwink.gif

Posted
2 minuty temu, Elisabeta napisał:

Mam, Eliczku. happy.gif

Ale ten pas z ogłoszeniami, o którym pisała b-b, mam nadal. Ne przeszkadza mi. iconwink.gif

Widzę, widzę :) :)

Ten pas mamy chyba wszyscy :( przy czym raz jest to wąski pas wzdłuż całego monitora, a innym razem, najczęściej, dość szeroki i wtedy okno dialogowe jest malutkie i nie ma połowy opcji edycji.  Utrudnia to robienie notatek w postach rozliczeniowych, gdzie opisanie wydatków wymaga czasem długiego opisu i wówczas nie mieści się on w jednej linijce.

Spróbuję zainstalować Internet Explorer.

Posted
8 minut temu, elik napisał:

Widzę, widzę :) :)

Spróbuję zainstalować Internet Explorer.

Eliczku, teraz sprawdziłam... Pisać mogę ze wszystkimi możliwościami, ale edytować już z ograniczonymi. Bedziesz rozczarowana... Ech... Ale na Chrome to dziś bym nic nie napisała pewnie, więc i tak się cieszę.

Posted

Ja mam Chrome'a i i Firefoxa. Liska kiedyś bardzo lubiłam, ale teraz korzystam z Chrome'a :) Wszystko działa bez zarzutu.

Jaka śliczna Benitka. A wyobraźcie sobei, że moja druga połowa uświadomiła mi, że marzy od dziecka o JRT - miałam mu podesłać Benię, mówiąc że pasowałaby do nas:))) ale jednak jeszcze za wcześnie na naszego wspólnego psiaka.

Posted
3 minuty temu, Elisabeta napisał:

Eliczku, teraz sprawdziłam... Pisać mogę ze wszystkimi możliwościami, ale edytować już z ograniczonymi. Bedziesz rozczarowana... Ech...

Czyli jak piszesz post, to masz wszystkie możliwości, a jak go potem chcesz poprawić, to już nie ?

Kurtka na wacie, to dokładnie odwrotnie niż ja mam teraz. Czasem właśnie jak edytuję jakiś post, to pojawiają się wszystkie możliwości. To już sama nie wiem co mam robić :( Czemu oni tak nam utrudniają ?

Posted
5 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Ja mam Chrome'a i i Firefoxa. Liska kiedyś bardzo lubiłam, ale teraz korzystam z Chrome'a :) Wszystko działa bez zarzutu.

Jaka śliczna Benitka. A wyobraźcie sobei, że moja druga połowa uświadomiła mi, że marzy od dziecka o JRT - miałam mu podesłać Benię, mówiąc że pasowałaby do nas:))) ale jednak jeszcze za wcześnie na naszego wspólnego psiaka.

Elisabetka korzysta właśnie z Google Chrome i żeby mieć wszystkie możliwości zainstalowała sobie Internet Explorer.

Posted
Przed chwilą, Elisabeta napisał:

A żeby było śmieszniej, to teraz na Google Chrome już pisać mogę i piszę. To nie na mój rozum. iconwink.gif 

No to ładne kwiatki! Może więc i ja się doczekam, że na Firefoksie też wszystko wróci do poprzedniego stanu ?

Posted

Tak, jak pisałam wyżej: na Chrome działa mi bez zarzutu.
Wydaje mi się, że ciągle dogo jest poprawiane, stąd rozbieżności w tym, że jednemu na przeglądarce działa jak powinno, a drugiemu nie - bo ciągle to się zmienia. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość :)

Posted
1 minutę temu, Tyś(ka) napisał:

Tak, jak pisałam wyżej: na Chrome działa mi bez zarzutu.
Wydaje mi się, że ciągle dogo jest poprawiane, stąd rozbieżności w tym, że jednemu na przeglądarce działa jak powinno, a drugiemu nie - bo ciągle to się zmienia. Pozostaje uzbroić się w cierpliwość :)

Tak Tysiaczku, tylko to już dość długo trwa :(  No cóż i tak nic na to nie poradzimy.

Posted
1 minutę temu, elik napisał:

Tak Tysiaczku, tylko to już dość długo trwa :(  No cóż i tak nic na to nie poradzimy.

Administratorzy (albo jeden administrator) też ma życie prywatne i pewnie sporo zobowiązań. Kiedyś prowadziłam forum i mimo że administratorów było kilku, do tego zaufaniu moderatorzy to pracy było w bród.... a forum było mniejsze niż dogomania. 

Ważne, że dogomania działa.

Posted
Przed chwilą, Tyś(ka) napisał:

Administratorzy (albo jeden administrator) też ma życie prywatne i pewnie sporo zobowiązań. Kiedyś prowadziłam forum i mimo że administratorów było kilku, do tego zaufaniu moderatorzy to pracy było w bród.... a forum było mniejsze niż dogomania. 

Ważne, że dogomania działa.

O tak, dobrze, że działa :)   I tego się trzymajmy!

Posted
2 godziny temu, teresaa118 napisał:

Poszla stala na kwiecien

Ogromnie dziękuję    118310141_serce9bijce.gif.77892791927e827f0dcd959c61684357.gif 

Powiadomię,jak tylko kasiorka zamelduje się na koncie Beni :)

Posted
zagladam po powrocie umeczona
 ale ale pozdrowionka znow przesylam dla lapeczek i Cioci oczywista oczywistosci
 o bo gdziez by lepiej
 nizli u CiociZnalezione obrazy dla zapytania gify wiosna