Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
2 godziny temu, Jolanta08 napisał:

Ciekawe czy Peliś sprawi dyngusa swoim pannom , życzę udanego dnia

albo panny Pelisiowi :) :)

wiatr zimny, woda może zaskoczyć...... siedź Peliśku lepiej w domku dzisiaj :) ;)

• Like 1
Posted

Cudny Blondynku - opowiedz o swoich świętach. Może faktycznie panny zrobiły Ci lany poniedziałek? Mam nadzieję, że przynajmniej nie przejadłeś się przez te dwa dni?

Bądź zdrów wspaniały psiaku.

Posted

Pelikanu - czy u Ciebie dalej tak wieje? Mnie już obrzydło to wiatrzysko, jeszcze kataru się dorobiłam. A końca nie widać.

Mam nadzieję, że twoje zdrówko nie szwankuje i cieszysz się normalnym psim życiem.

• Like 1
Posted

Blondynku - dziś nie pora na spacery, najlepsze miejsce jest w domu. U Was o tyle dobrze, że chociaż trochę wody spada z nieba. U mnie od wczoraj tylko zachmurzone niebo i przejmujący chłód. Nieciekawa pogoda.

• Like 1
Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

U mnie od wczoraj tylko zachmurzone niebo i przejmujący chłód. Nieciekawa pogoda.

Deszcz "dojdzie/doleje" i do Was :)

• Like 1
Posted
3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Jakoś mu nie spieszno...

Dojdzie, dojdzie :) Jeszcze będziesz miała go dosyć :)

• Like 1
Posted

Witaj SUPER PIESIU - trzymaj się zdrowo (oczywiście całe Twoje towarzystwo również) i korzystaj z chwil kiedy możliwe jest wyjście do tego ślicznego ogródka. Macie  bardzo ładne otoczenie.

• Like 1
Posted

Pelikanku - przyślij do mnie ten deszczyk, który u Was jest już od kilku dni.  Bardzo, bardzo u nas potrzebny a jakoś nie może  się dowlec.

A Tobie i kompanom życzymy dużo, dużo tak potrzebnego zdrowia i spokojnej psiej zabawy.

• Like 1
Posted

Dobrego dnia super psiaku - pokazuj się jak najczęściej. Potrafisz rozweselić każdego. 

A w końcu każdego człowieka dopada moment kiedy tego potrzebuje.

• Like 1
Posted

Oj - nie dotarła do mnie paczuszka z deszczem! Przykro mi, ale , mimo prognoz,  nadal nie pada.  Chociaż teraz jakby się zachmurzyło. Może jednak?

Świętuj dalej cudny Blondynku, trzymaj się zdrowo i pokazuj się jak najcżęściej.

• Like 1