Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

BARDZO PRZEPRASZAM ZA wpis nie na temat psiaków Pipi ..ale porzebujemy POMOCY w głosowaniu ... mamy niespodziewaną konkurencję ..

a BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE czekały na tą szansę od ponad roku jako wybór dogo i miau ...

PROSIMY zagłosuj w ankiecie KRAKVET na BEZDOMNIAKI SZYDŁOWIECKIE

Psie i kocie mordki z SZYDŁOWCA czekały na chwilę od ponad roku ..
wreszcie w tym miesiącu udało się - BEZDOMNAKI SZYDŁOWIECKIE zostały wspólnym kandydatem dogo i miau do wygranej w POSTACI KARMY na forum KRAKVET ..

PROSIMY O KAŻDY GŁOS –
Mamy pod opieką nie tylko psy pod naszą bezpośrednią opieką ale też ROZDAJEMY karmę dla psów z Punktu przetrzymań.
Poza tym idzie zima – wtedy na ulicach rozdajemy niezliczone ilości karmy.

bezpośredni link do ankiety - http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=15498
Link do naszego wątku i jednocześnie do instrukcji głosowania w Krakvecie i naszej historii w pigułce : - http://www.dogomania.pl/forum/thread...7#post14327787
/post 1 naszego wątku – link przekieruje na ten post /

dziękujemy za wsparcie naszych działań poprzez oddany głos
Kamila. Anita, Kacper, Agnieszka

wydarzenie na fb - http://www.facebook.com/events/234900963298302/235366039918461/?notif_t=plan_mall_activity

Posted (edited)

235- to mój głos....jak ktos moze,niech głosuje,to bardzo ważne...
Pipi masz pozdrowienia od bajk21 czyli pani Joli od Bajki ...spotkałam dziś p.Jolę w lecznicy z choruszkiem Boryskiem...

Edited by Evelin
Posted

Dziekuje za pozdrowienia i wzajemnie.
Na Szydlowiec zaglowowalam(glosuje zawsze, kazdego miesiaca), na fb udostepnione.

Posted

Pipi, spotkałam w Gdyni na plaży Śnieżkę adoptowaną od Ciebie. Muszę powiedzieć, że wygląda świetnie i ma super więź ze swoim właścicielem :multi: Naprawdę, ekstra się jej trafiło!

Posted

[quote name='Bakteria']Pipi, spotkałam w Gdyni na plaży Śnieżkę adoptowaną od Ciebie. Muszę powiedzieć, że wygląda świetnie i ma super więź ze swoim właścicielem :multi: Naprawdę, ekstra się jej trafiło![/QUOTE]

O matko jaki swiat mały. Mam nadzieje, ze dala sie wysciskac i za mnie rowniez.
A ze jej trafilo sie jak malo ktoremu piesiowi to fakt i ja wiem o tym. Panstwo sa ze mną w kontakcie i mam mase zdjec. Przykro mi nie raz i mam wyrzuty sumienia, bo nie zawsze odpisuje na maila. Popatrze, poczytam, pociesze sie, powzdycham(ze szczescia) i obiecuje sobie, ze odpisze potem. . . a potem zapomne i lece dalej.
Pani Małgosiu przepraszam za to i dziekuje za Snieżkę.
Nie wiem czy panswo czytaja watek, ale to nie jest wazne. Byłoby mi lzej i milej na sumieniu gdybym wiedziala, ze rozumieja i ze wiedza co u mnie sie dzieje.
Tak czy siak Śniezka jest szczesliwa.

Posted

[quote name='Pipi']O matko jaki swiat mały. Mam nadzieje, ze dala sie wysciskac i za mnie rowniez.
A ze jej trafilo sie jak malo ktoremu piesiowi to fakt i ja wiem o tym. Panstwo sa ze mną w kontakcie i mam mase zdjec. Przykro mi nie raz i mam wyrzuty sumienia, bo nie zawsze odpisuje na maila. Popatrze, poczytam, pociesze sie, powzdycham(ze szczescia) i obiecuje sobie, ze odpisze potem. . . a potem zapomne i lece dalej.
Pani Małgosiu przepraszam za to i dziekuje za Snieżkę.
Nie wiem czy panswo czytaja watek, ale to nie jest wazne. Byłoby mi lzej i milej na sumieniu gdybym wiedziala, ze rozumieja i ze wiedza co u mnie sie dzieje.
Tak czy siak Śniezka jest szczesliwa.[/QUOTE]

No wyściskać to nie bardzo, jest troszkę nieufna do obcych, ale pewnie gdybym miała smaczki to by podeszła. W każdym razie masz od niej i od jej rodzinki gorące pozdrowienia.

Posted (edited)

Słuchajcie Gwiazda została w nowym domu w Białymstoku. Bedzie domowym psem wychodzacym na spacery, a do tego ogrod i za plotem cudny Labek i mix yorka, taki sznupek fajny.
Gwiazda zestresowana i ku mojemu zdziwieniu szczekala na wszystkich. Bala sie i dlatego.
Jest mi smutno bardzo, ale co zrobic.

Edited by Pipi
Posted

Super wiadomość, przypominam, że nadal bardzo są potrzebne ogłoszenia - zamówiłam dla Kanisa, Pako, Jamnisi, Luki, Miśka.
Gabi ogłasza jaanna019, Reksia- kasienka001, Almę-buniaaga.
Są aktualne zdjęcia - strona 337-338, zgłaszajcie się proszę, po jednym psiaku.

Posted

Jejku, biedna sunia. Gwiazdka bardzo do niej podobna. A kto wie, moze to jej siostra? Moze Gwiazde wyrzucili w jednej wsi, a te sunie w drugiej i Gwiazda miala szczescie, a tę odłowili.

Posted

Pipi napisał(a):
Jejku, biedna sunia. Gwiazdka bardzo do niej podobna. A kto wie, moze to jej siostra? Moze Gwiazde wyrzucili w jednej wsi, a te sunie w drugiej i Gwiazda miala szczescie, a tę odłowili.

sunia rzeczywiście bardzo podobna do Gwiazdy, z tego co wiem to Gwiazda jako szczeniak wraz ze swoim rodzeństwem została podrzucona na jedną z posesji w Topczykałach, nie pamiętam ile było tych szczeniaków, w każdym razie zostały wyadoptowane jako szczeniaki i tylko Gwiazda dopiero teraz znalazła nowy dom, być może ta sunia w Radysach to faktycznie siostra Gwiazdy.

Posted

Gwiazda była podrzucona w Topczykałach z trójką rodzeństwa ,mam zdjęcia bo z ifką woziłyśmy je do weta
ta sunia jest bardzo podobna do Gwiazdki ale to chyba nie z tego miotu:

Gwiazdka tu siedzi przodem:

Posted

troszkę mnie nie było -nie miałam dostępu do internetu

i dzisiaj poczytałam pocztę i tam pisze o piesku Stefanie, którego przygarnęła Pipi
on ma swój wątek?
FB mi bardzo marnie chodzi i nie mogę tam doczytać :oops:

Posted

buniaaga napisał(a):
Gwiazda była podrzucona w Topczykałach z trójką rodzeństwa ,mam zdjęcia bo z ifką woziłyśmy je do weta
ta sunia jest bardzo podobna do Gwiazdki ale to chyba nie z tego miotu:

Gwiazdka tu siedzi przodem:

Jejku, jak ona sie zmieniła?????
a ten puszek jaki sliczny. Ciekawe czy są, czy zyją? wiecie cos o nich?