Pipi Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 O prosze jak sie obrazil. Niektorym to dobrze;). Nevada, a mozesz wkleic nam tu swojego pupilka:loveu:? Ja pocaluje go w nochalek i poprosze o jeszcze kilka dni cierpliwosci:p. Moje, jak sie zasiedze, to z miskami zjadają wszystko. . . a jakie czyste, wylizane, ze myc nie trzeba:evil_lol::loveu: Walka warta poswiecenia, zachodu i pracy, ale faktycznie jakim kosztem:shake::oops:. Prosze, wytrzymajcie jeszcze troszkę. Juz wiecej, niz mniej. Jak nie wygramy, to nie wiem jak bede z tym zyc. Jak Was przepraszac i jak dziekowac. Juz teraz musimy wytrzymac, nie ma innego wyjscia :lol:;):loveu: Przeciez wiecie, ze bez Was nic by z tego nie bylo. I czy wygram, czy nie, to dla mnie i tak bedzie wygrana. Choc lepiej, zeby ta wygrana znalazla sie w moim spichlerzu. Zastanawialam sie dzisiaj, czy szykowac miejsce, ale nie bede az do konca, do wynikow. Quote
ewunian Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 musimy się sprężać :) do 31 już niedaleko,a przewaga powolutku, ale maleje :(... i to mnie martwi... Quote
Randa Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 S skończone, ale nie będę dziś miała dostępu do neta Quote
Nevada Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='juliaikamil']dzięki za pv - głos poszedł :)[/QUOTE] dziękujemy [IMG]http://img695.imageshack.us/img695/7690/dogvalentine9tq.gif[/IMG] jak masz możliwość to poproś kogoś z rodziny lub przyjaciół o głos, przewaga nam maleje, a to jeszcze trzy dni :-o a co do zdjęć mojego pupila, to bardzo proszę bez śmiechów i wywracania oczami:mad: [IMG]http://img836.imageshack.us/img836/7754/nordicpami1tka1442.jpg[/IMG][IMG]http://img706.imageshack.us/img706/8428/dscf1259o.jpg[/IMG] i proszę nie rozpowszechniać :oops: Zajęte są literki: [B]A[/B] Evelin [B]B[/B] buniaaga [B]C[/B] buniaaga [B]D[/B] Evelin [B]E[/B] Evita [B]F[/B] Evita [B]G[/B] evunian [B]H[/B] evunian [B]I[/B] Nevada [B]J[/B] Nevada [B]K[/B] evita - wzięłaś "K" czy się tylko odgrażałaś? [B]L[/B] anecik60 [B]M[/B] Angi [B]N[/B] Pipi [B]O[/B] Nevada [B]P[/B] buniaaga [B]S[/B] Randa [B]U[/B] Nevada [B]Q[/B] evunian [B]V[/B] evunian [B]W[/B] Pipi [B]X[/B] anecik60 [B]Y[/B] anecik60 To ja [B]"O"[/B] drapnę, ale dziś już spokojnie, systematycznie, rozłożę sobie w czasie :-) Pipi, a na Miau ktoś rozsyła, możesz tam poprosić też kogoś o pomoc? Quote
3 x Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 moj głos już poszedł nie mogłam go trzymać do końca bo w wekend z domu z TZ mamy to samo IP Quote
evita. Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='Nevada'] [B]K[/B] evita - wzięłaś "K" czy się tylko odgrażałaś? [/QUOTE] Nie, nie odgrażałam się- tylko powoli acz systematycznie próbuję mój plan "K" wcielic w życie :) Nevada- Twój Yorczek jest przepiękny :loveu: A ta fota z rozwianą grzywą- przecudna :lol: No i macie racje z tym miau- tam też trzeba zacząc agitowac. Kto może nam pomóc w zdobywaniu głosów na miau ? Plisss... Quote
3 x Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 [quote name='evita.']Nie, nie odgrażałam się- tylko powoli acz systematycznie próbuję mój plan "K" wcielic w życie :) Nevada- Twój Yorczek jest przepiękny :loveu: A ta fota z rozwianą grzywą- przecudna :lol: No i macie racje z tym miau- tam też trzeba zacząc agitowac. Kto może nam pomóc w zdobywaniu głosów na miau ? Plisss...[/QUOTE] trzeba dać znać na watku na którym oniw ybierają swojego kandydata tylko nie wiem gdzie ten watek ja na miau jestem na jednym watku tylko i już tam poprosiłam o głosy Quote
Finetta Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Miau - watek głosowania na Krakvecie [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=128472[/url] Quote
Evelin Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Przewaga topnieje 428 do 261....i jeszcze 2 dni... Idę klikać.. Nevada- super zdjęcie z rozwianym włosem... Quote
Evelin Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 D skończone,wieczorkiem zobaczę co jeszcze wolne i poklikam... Trzymajcie się klikacze...jeszcze tylko dziś i jutro.. Jutro będę ustawiać aktywność 29lipca... Quote
doris66 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Irenko wiem, żę twoje skupienie i uwaga jest teraz przy głosowaniu, ale prosze cie napisz króciutko jak ma sie ten dzisiejszy, uratowany koci maluszek? Jest zdrowy, wszystko z nim o.k. Quote
Evelin Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Pamiętacie te zdjęcia??? [URL="http://www.empikfoto.pl/index.php?m=foto_hot&foto_id=41441461&filename=zm1.jpg"][IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy11/628612/1202032/previews/41441461_zm1.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.empikfoto.pl/index.php?m=foto_hot&foto_id=41441462&filename=zm2.jpg"][IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy11/628612/1202032/previews/41441462_zm2.jpg[/IMG][/URL] Randa jakis czas temu wklejała ...potem razem zrobiłysmy zdjecia, Randa ogłosiła Czarusia na BO.. Dzis zdarzył się CUD...Telefon do Randy,konkretny-gdzie jest piesek...Pani przyjechała, zapytała dzieci gdzie jest piesek, pomogły Go wpakować do samochodu- i pojechał do nowego domu... Nie wiem co powiedzieć... Idę klikać T Quote
anetek100 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 o kurcze zaskakówa jak nic....piesiowi udało się:) Quote
Nevada Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Cud to, cud prawdziwy :crazyeye::lol: konkretna babka! A co to jest BO? Quote
anecik60 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Irenko bardzo bardzo dziekuje ze wzielas tego biednego malutkiego kociaczka, pomyslec, ze wyla cała noc:( Ale u nas w domu juz byla spokojna, tylko jak zobaczyla mego pieska to sie najezyla cala. Napewno zle by skonczyla jakby zostala pod tym samochodem. Dziekuje, dziekuje, dziekuje jeszcze raz. A co za pojeb.. czlowiek wyrzucil takie malenstwo, szok! Fajnie ze Czarus znalazl domek:) BO - białystok online - zamieszcza sie ogloszenia a tu zdjecie kotka, ktorego wziela Pipi [IMG]http://i53.tinypic.com/vq7ceq.jpg[/IMG] Quote
Nevada Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 aha, może by tam prośbę o głosy dla Pipi wrzucić? :eviltong: może by ktoś zajrzał do mnie na FB, sama tam jestem cały dzień prawie, chociaż "Lubię to" kliknijcie pod komentarzami :razz: Quote
Pipi Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 Nic nie rozumiem. Wchodze dzisiaj na dogo, czytam, czytam i mysle sobie. . . .hmmmm, przeciez ja wczoraj pisalam. . . .ale nie ma???? co to jest????. . . . . Pisalam o kotku, pisalam o glosowaniu?! ale znikl. . . . Napisze jeszcze raz. Kocik czuje sie dobrze, ale bardzo boi sie psow, syczy, prycha, ucieka. Jak przyjechalismy do domu, to spal, spal, spal, a dopiero potem jadl, a potem sikal, ale nie do kuwety, tylko na szmaty. Sikal tam gdzie siedzial. Na razie noszenie do kuwety nie dziala. Siedzi w niej jak patrze na niego, a jak udaje, ze nie widze, to czmycha na łóżko. Mam nadzieje, ze zalapie do czego sluzy kuweta. Dzisiaj rano przynioslam piasku i troche ziemi nasypalam na wierzch, tak zeby poczul podworko. Na razie siedzi w niej juz dobre 5 minut i wącha. Chyba ma kk, bo oczko zaropiale, zwlaszcza po nocy, i troche prycha. Podalam beta glukan i sreberko i zobaczymy. Do kotow z dystansem, ale nie fuczy. Nie moge na razie pokazac zdjec bo co pojade do miasta, to o akumulatorkach zapomnę. Dzisiaj 3 kastracje mamy. Pod noz jedzie Cezar, Celinka i Bonka. Zabieram tez kotkę dziukuskę, ktorą zabralam z Bialegostoku z osiedla mojej mamy, z pod Uchwytow. Tam jest karmicielka, ktora od lat dokarmia nawet 2 razy dziennie koty w kilku miejscach, ale to starsza juz pani i oprócz karmienia nic wiecej. Kotkowo wylapywalo do kastracji, ale nie wszystkie udalo sie chyba ciachnac. A moze ta koteczka pojawila sie niedawno? trudno powiedziec, bo pani malo kontaktowa niestety. Nie wiem nawet czy jest ta kotka kastrowana. A zaczelo sie od tego, ze jak zginal mojej mamie jej kot, to zaczela go szukac po Osiedlu i tak natknela sie na te pania karmicielke. Stopniowo, ale zaczela zauwazac te biedne koty i wychodzi teraz w czasie karmienia zeby pogadac z ta pania, popatrzec na tych "męczenników" jak mowi. Wlasnie zwrocila uwage na te kotke i zameczala mnie prosbami o pomoc. Kotka nie pojawiala sie do karmienia jakies trzy tygodnie. W koncu wrocila bardzo chuda, brudna, w strupach, miala ranne przednie lapinki i okropny kk. Pani karmicielka nigdy tych kotow nie glaska, bo mowi, ze jak beda oswojone, to dlugo nie pozyją. Dobrze je tez karmi, sama widzialam jak zostawiaja w talerzykach. Jednak oprocz karmienia, nic. Nie odrobaczone i nie leczone, no bo mowi, ze jak ma podac tabletki na robaki jak one podchodza do jedzenia wszystkie razem i jedza dopiero jak odejdzie. Rzucanie w kielbasce nic nie daje, bo jak rzucala po kawalku, to podbiegaja wszystkie i ktory zlapie, to nie widac. Siedza takie biedaki, meczenniki pod samochodami. łAPALISMY TE KOTKE CHYBA Z TRZY GODZINY. w KONCU JAK Z LEKKA NAGADALAM TEJ BABCI, ZE JADE BO TO NIE MA SENSU, TO DOSTALA JAKIEGOS PRZYSPIESZENIA I W KONCU PADLA NA NIA CALYM CIALEM I ZLAPALA. kREW KOBIECIE Z RĄK SIE LAŁA, TAK JA POGRYZLA I PODRAPALA TA KOTKA. aLE UDALO SIE i kicia wyladowala u mnie. Dostala jakies zastrzyki, troche nawodniona wrocila ze mna do domu. Mialam podawac Unidox, ale nic z tego, bo nie chce jesc dwa razy,a podac do pysia nie jestem w stanie. Mieszka w klatce i kilka razy dziennie ją probuje poglaskac. Juz przestala syczec i prychac i moge glaskac, ale jak probuje na rece brac, to gryzie jak pies. Nie wiem, ale pewnie zastrzyki bede musiala robic. Po prostu w rekawicy do spawania przetrzymam, a drugą reka zrobie zastrzyk. Oj mam co robic. Nie moge sie doczekac juz konca glosowania, bo. . . .raz, ze nerw gniecie i jakos tak spowalnia, dwa, ze literka, trzy, ze jazdy w ostatnich dniach kazdego dnia. Mysle sobie, ze jak juz sie skonczy,i w dodatku wygramy, to juz bede najszczesliwsza pod sloncem. Bedzie wtedy nowa niespodzianka pieskowa. Własciwie to nie niespodzianka, bo juz pisalam o tym, ale na razie tylko wspomnialam. Pokaze poprostu kogo mam znowu pod opieką i to 14 km ode mnie. Oj, niech to juz sie skonczy. Ale mam tez dobrą nowine, przedewszystkim Tobie doris66 i dziewczynom z Biela. Psy ze zlomowiska i ich szczeniaki sa pod dobra opieką, mają wlasciciela. Rozmawialam wczoraj z tym panem, a psy widzialam z bliska. Nie maja najlepszych warunkow w ciagu dnia, bo siedzą do godziny 17 zamkniete, ale jak zamykają bramę, to psy wypuszczają. Nie są chude, mają niby nawet szczepienia i byly ostatnio odrobaczane. Pan chcial zebym pokazala jakies dokumenty, ale powiedzialam, ze jestem tylko wolontariuszka i poniewaz widuje szczeniaki walesajace sie po ulicy, to po prostu zapytalam. Grzeczny byl, nie moge powiedziec, a pieski wesole i nawet na mnie nie szczekaly. Wlasciciel powiedzial, ze nie potrzebuja pomocy, bo psy sa potrzebne i co ma placic dla stroza, to woli psom bezdomnym dac robotę, przynajmniej glodne nie sa i dobrze pilnują. Troche sie uspokoilam, ale panu powiedzialam, ze jestem tu czesto, wiec bede miala Was na oku. Odpowiedzial, zapraszam. No i tyle w tym temacie. Jednak szczeniaki stoją mi w oczach, bo jest ich aż piec i niby wszystkie zostaną, bo im psy potrzebne do pilnowania. Jeszcze powiem, ze potem pogadalam sobie z pracownikiem, ktory nie byl tymi psami zachwycony, bo sprzatac musi po nocy po nich. Wiadomo, ze po tylu psach ma co sprzatac. No i troche raczej tam niebezpiecznie, bo zlom na wielkich kupach rzucany, moze sie osunąc. . . .no ale co robic? maja wlasciciela przeciez. A ja tak dla spokojnosci tam zajechalam. Robie dzisiaj literke N, ale do godziny 10:00 tylko, bo na 11 na kastracje, a potem bedzie kogo pilnowac. Moze wieczorkiem sie spotkamy, przepraszam i dziekuję, ze jestescie. Milego dnia Ciotki. Quote
enia Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Trzymam kciuki za Bonisię i resztę kastratów, Pipi wycałuj czekoladowy nochal, i powiedz żeby się nie bała :) dzięki za opiekę. ps.Nevada- rozwiany włos cudny, moja panienka aktualnie obcięta.... Quote
Patmol Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 a ja wróciłam i chciałam kliknąć głos dla Pipi, ale mam zaznaczone. że temat zamknięty dlaczego zamknięty? może jakoś inaczej powinnam wejść? [URL]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906[/URL] Quote
Finetta Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 Temat jest zamknięty, ale można głosować w ankiecie. Jak zaglądasz zalogowana, widzisz oczka ankiety czy wyniki? Quote
Patmol Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 tylko wyniki -ale nikt jeszcze nie głosował z mojego komputera Quote
Recommended Posts