Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Zdjęcia Fasolki przecudne, chyba trochę podrosła:lol:

Ciotki wstawiajcie w swój podpis link do głosowania, zawsze ktoś tam zagłosuje na Pipi

Posted

[quote name='doris66']Fasolka cudna.
Zaraz na PIPI zagłosuje, ale kto nie czytał niech poczyta ma wątku sondażowym. Oszustwo w głosowaniu wyszło na jaw.[/QUOTE]
Dzieki za info, przeczytalam wszystko przed chwila i jeszcze jak klamie co za bezczelnosc...

Posted

ja tez oddalam glos po raz drugi, bo jednak tamten pierwszy sie nie liczyl ...
czy teraz bedziemy tez robic te literki jak przedtem??

czy "oficjalnym" kandydatem dogo jest p.Wanda?

Tez duzo o niej slyszalam, duzo dobrego, ale tez glosy ze "ona toooo jest dopiero zbieraczka!!!" hehehe

tak wiec nie przejmuj sie Pipi, jak widac o latke zbieracza, jak sie posiada wiecej niz dwa psy, nietrudno ;)

Posted

No i jak tak można? po co takie rzeczy ludzie robią?
Poproszę o rejestrację na Krakvecie swoich znajomych, będą to pojedyńcze głosy,ale zawsze. Może macie też takich znajomych,którzy mogliby zagłosować?Jak pisałam na watku sondazowym- [COLOR=red][B]jesli wygra Pipi ,to bedzie to uczciwa wygrana...

[/B]I co robimy z literkami? Może nowy tekst (m.in. o oszustwie) i szukanie głosów na dogo?[/COLOR]

Posted

[B]Poczulam ulgę, jak juz wiadomo co i jak. Ciesze sie i bardzo dziekuje, ze byliscie i jestescie ze mną.
Bardzo dziekuje za glosy. Sytuacja jest dla mnie deprymująca, nie bardzo wiem jak sie zachować. mam nadzieje, ze wytrzymam do konca.[/B]

Dzisiaj dzieki doris66, buniaaga i enia, zostaly zaszczepione pieseczki. W kolejnosci od najstarszego to: Bona, Gumiś, Mini, Midi. Bardzo dziekujemy.
Dziekuje rownież anecik60 za karmę, ktorą przekazaly mi dzisiaj dziewczyny w Lecznicy.

Opowiem o mlodych dziewczynach, ktore spotkalysmy w Lecznicy. Przywiozly do weta trzy malutkie szczeniaczki. Umarla im suczka, matka tych szczeniaczkow. Wyobraźcie sobie, że odeszla z tego świata, bo zabily ją robaki. Maluszki takie śliczne, a zwlaszcza jedna sunieczka. Taka malenka czarna kudlata kuleczka. Cos pieknego. Zakochalysmy sie w niej bez pamięci.
Bunia z doris próbowały zaprosić te mlode kobiety do wolontariatu. Byłam w szoku normalnie, jak dobrze im to szło. Tylko, ze one nie chciały niestety.

Posted

A może byłyśmy nie za bardzo przekonywajace. Moze za szybko odpuściłyśmy. Te dziewczyny nie wiedziay co to Dgomania. trzeba im byłoby duzo tłumaczyć. one w sumie to pieski swoje chciały ratowac. Dobrze że takie osoby sa nawet jesli nie sa to dogomaniacy.

Posted

teraz dopiero przeczytalam cala historie oszustwa w tej wewn ankiecie ... i mysle, ze wbrew wszelkim przewidywaniom cala ta afera zamiat zaszkodzic - pomoze PIPI!

bo bezstronni dogomaniacy, ktorzy nie znaja ani jednej ani drugiej, odwroca sie od tego, co oszukuje, a beda sie solidaryzowac z tym, ktory zostal oszukany ... tak to zazwyczaj dziala

Posted

a więc okazało się to co przypuszczałam powstały nicki tylko do głosowania...dla mnie to brak słów świństwo ,i mam nadzieję że sprawa zostanie wyjaśniona a osoba/osoby które postarały się o te nicki ukarane!!!

Pipi mój głos w KrakVecie oczywiście masz!

Posted

[quote name='doris66']A może byłyśmy nie za bardzo przekonywajace. Moze za szybko odpuściłyśmy. Te dziewczyny nie wiedziay co to Dgomania. trzeba im byłoby duzo tłumaczyć. one w sumie to pieski swoje chciały ratowac. Dobrze że takie osoby sa nawet jesli nie sa to dogomaniacy.[/QUOTE]

na koniec powiedziałyśmy że na tablicy u weta jest nasze ogłoszenie z kontaktem do nas więc mogą napisać...

a ta ich puchata sunia piękna ach...

Posted

:bigcool:Bardzo się cieszę że Lisia i Fionka mają nowe domki!!!dziękujemy dziewczyny za pomoc!!!
Pipi dzięki Tobie i dziewczynom kolejne bielszczanki uratowane!dziękujemy!

Posted

Nie wiem czy wszyscy zaglądają na wątek dot. wewnętrznej ankiety dogomanii w sprawie Krakvetu, więc wklejam tu link:
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-VII.-UWAGA%21-ZANIM-ZAG%C5%81OSUJESZ-PRZECZYTAJ-PIERWSZY-POST/page9"]http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-VII.-UWAGA!-ZANIM-ZAG%C5%81OSUJESZ-PRZECZYTAJ-PIERWSZY-POST/page9[/URL]

Dzięki Maupie oszustwo zostało wyjaśnione (Maupo- jeszcze raz piękne dzięki). Jak się wszyscy domyślaliśmy wynik ankiety to był przekręt i okazało się, że stoi za nim Molli...
Myślę, że teraz kto żyw powinien agitowac i zbierac głosy dla uczciwego kandydata czyli Pipi :multi:

Posted

ha.. ha.. psy podlaskie. Nie wiadomo kto był ojcem szczeniaków i kto wyrzucił ich matke. Być może one maja tez inne "obywatelstwo". Ale fajnie napisane - psy podlaskie sa nasze.

Posted

[quote name='Evelin']

I co robimy z literkami? Może nowy tekst (m.in. o oszustwie) i szukanie głosów na dogo?[/COLOR][/QUOTE]

Myśl, że to dobry pomysł. I pełna mobilizacja potrzebna.Lista chętnych na literki i jakaś dobra Ciotka, żeby dobry tekst napisała, ja zupełnie nie mam natchnienia...ale na literki się piszę:lol:

Posted

Dośc już kłótni i sporów. Czas sie zabrać do pracy.Tak jak obiecałam utworzyłam na FB wydarzenie dla Pipi .BRAWO prosze mi bić bo to moje pierwsze,ale dałam radę.Prosze o rozsyłanie a jak ktoś nie ma konta na FB to prosze założyc .Podaję link do tego wydarzenia [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=192625097462448[/url]. Zeby nie było tak,że dwóch sie bije a trzeci korzysta. Nie znam Pipi ani ona mnie ale brzydzę sie kłamstwem i oszustwem.Niech wygraja zwierzeta. Do roboty.......