Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Chciałam tylko donieść,że psiak wcale się nazywa się Fafik,tylko Winiak..:) Ładnie się nazywa..
Byłam 2 dni u randy i się zaprzyjaźniliśmy z Winiakiem.Pierwszy raz wszedl do domu i od razu wiedział do czego kanapa służy..Psiak domowy...

Posted

Aleeeee?! nie mogę! Cudo kochane. On ma cos w sobie.. . .te oczy, minka, nochalek. . . .oj, tylko przytulać i całować.
Baaaardzo, bardzo dziekuje nochalkowi. To jest najprzystojniejszy na świecie chłop.
Aaaaaaa, buzi, buzi, buzi złociutki

Posted

malagos napisał(a):
I co z tymi psiakami ze stodoły?

Mam na nie oko.
Malagos masz zapchaną skrzynkę, wiec juz na koniec naszej rozmowy wklejam tutaj, OK? ;
Dziękuję

Posted

Evelin napisał(a):
Chciałam tylko donieść,że psiak wcale się nazywa się Fafik,tylko Winiak..:)

A dlaczemu winiak? co, winiucho lubi ;) ?

Posted

Aaaaa, to już wiem od kogo? Tak, przyszło 20 kg suchej kociej karmy.
kabaja, baaaardzo wielkie dziekuje([SIZE="1"]i przepraszam, że nie napisałam od razu, przyszło w tygodniu i nic nie było na opakowaniu, a kurier nie dawał nic do podpisania. postawil i poszedł)

Kociki dziękują

Posted

Proszę wygłaszcz psio-kocie towarzystwo ode mnie .A co do kuriera to kiedyś do mnie zadzwonił ,że właśnie dostarczył przesyłkę tzn.przeżucił przez ogrodzenie a na pocieszenie dodał ,że widział jak do paczki dobierał się pies .Jeszcze nigdy w takim tempie nie jechałam do domu ,bo dla suni nie ma chyba ilości jedzenia którego nie potrafiła by zjeść.

Posted

Ten kurier to mi powiedział, że nie trzeba podpisywać. Jest bardzo miły, pod okienko przytacha zawsze, a staje daleko, bo samochod duzy a u mnie wjazd ciężki, to woli nie ryzykować. Nanosi sie, bo kilka razy juz do mnie przyjeżdżał. Nie wiem skąd jest.
Malagos, sliczna jest Roxi i na pewno długo sie nie pocieszysz. I oby tak było.

Najlepsze zyczenia dla wszystkich zakochanych i wszystkim, których kocham. Dla Ciebie DogOmanio

Posted

kabaja napisał(a):
Proszę wygłaszcz psio-kocie towarzystwo ode mnie .A co do kuriera to kiedyś do mnie zadzwonił ,że właśnie dostarczył przesyłkę tzn.przeżucił przez ogrodzenie a na pocieszenie dodał ,że widział jak do paczki dobierał się pies .Jeszcze nigdy w takim tempie nie jechałam do domu ,bo dla suni nie ma chyba ilości jedzenia którego nie potrafiła by zjeść.

Witaj kabaja!!! dawno Cię nie było- pozdrawiam i serdeczne dzięki za wsparcie kociamberków :):multi::loveu:

a ciotki- nie wiecie gdzie agaciaaa?? też dawno tu nie zaglądała......:roll:
mam nadzieje, że wszystko u niej ok.
a dla Ciebie Pipi od Walentego :

Posted

A w którym poście mogę obejrzeć kotki ? Moja znajoma się przymierza do przygarnięcia, najlepiej wykastrowanego/wysterylizowanego i takiego "obczajonego"- z domu.:cool3: No i żeby gotować umiał, śmieci wynosił i zmieniał kanały w TV ( podczas prasowania ma się rozumieć :evil_lol:)
Czy już nie masz kotków pod opieką, Pipi ?

Posted

matrioszka2 napisał(a):
A w którym poście mogę obejrzeć kotki ? Moja znajoma się przymierza do przygarnięcia, najlepiej wykastrowanego/wysterylizowanego i takiego "obczajonego"- z domu.:cool3: No i żeby gotować umiał, śmieci wynosił i zmieniał kanały w TV ( podczas prasowania ma się rozumieć :evil_lol:)
Czy już nie masz kotków pod opieką, Pipi ?

Ten kotek Gargamel-ek chętnie poprasuje i ugotuje

ta kicia za nim to Grabcia, też do adopcji

Filip

Niuniek i Filip

Niuniek, Filip i Grabcia

Posted

Kicia Gandzia

Kicia Brunia

Kicia Pupcia

Sylwester

To są te, które są spokojne, miłe i grzeczne. Przyjazne ludziom i zwierzętom. Filip i Grabcia nie sa jeszcze kastrowane.
Wszystkie kotki prosza o stały domek.

Posted

Asior napisał(a):
boże, Kicia Brunia i Sylwester są PRZECUDNIASTE!!!!!!!!!!!!!!
Nie masz na nie chętnych????????

ludzie sie pytają, plączą, nic konkretnego...a wiadomo, Pipi nie odda byle gdzie......
Brunia jest cudna ona i Sylewk mają wątek na miau no i kocie karzełki ( mają DT w Wawie)
a Pupcia jest taaaaka kolorowa :) też fajna kota z niej..

Posted

czy ktoś z Was jeździ do przytuliska Pani Wandy?
Mam dom chętny w Kielcach na spanielke Daisy i nie wiem do kogo sie z ta sprawą zwrócić!