skinwalker Posted July 17, 2017 Posted July 17, 2017 Przyjmę bądź odkupię katalogi z wystaw psów rasowych. Być może komuś zalegają w piwnicach i nie są już potrzebne... Mogę też odkupić- cena do ustalenia w zależności od stanu, lat i ilości Dzięki i pozdrawiam :) Quote
Sowa Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Skontaktuj się z najbliższymi oddziałami ZKwP - dawniej nieaktualne katalogi były wydawane nieodpłatnie; po każdej wystawie zostawało ich trochę. Quote
dwbem Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Mam sporo starych katalogów, mogę przekazać bo już ich nie przeglądam choćsą tam moje psy. Proszę o kontakt na PW. Quote
CHI Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Witam mam sporo różnych katalogów chyba od 1996 - których chętnie się pozbędę za cenę wysyłki. Jeśli jeszcze Cię interesują to napisz na PW. Quote
skinwalker Posted October 11, 2018 Author Posted October 11, 2018 Up. Nadal chętnie przygarnę niepotrzebne katalogi, ksiażki, publikacje, czasopisma psie :) Quote
dwbem Posted October 11, 2018 Posted October 11, 2018 Ja nadal mam sporo takich katalogów i pism tylko musiałabym przejrzeć jakie. Quote
Recommended Posts