Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, Anecik napisał:

Przecież napisałam że z psem państwa i Panią Blekuś się zapoznał na neutralnym terenie wczoraj. Dziś po prostu przyjechała Pani z Panem bez psa - i wyglądało zupełnie tak samo jak przyjeżdżają inne (różne) osoby które od jakiegoś czasu wychodzą na spacery z psami.  Blekuś zawsze chodzi na spacery z tymi obcymi osobami i nie ma żadnego problemu - nie jest oczywiście wylewny i nie umie się "sprzedać" ale dziś zachowywał się jak nigdy dotąd.

Jeśli ktoś chętny do adopcji przyjeżdża ze swoim psem do hotelu na zapoznanie ZAWSZE idziemy na spacer - NIGDY nie zapoznajemy psów na naszym terenie.

Oj to Blekus rzeczywiscie mial zly dzien :(

mam jednak nadzieje ze Panstwo sie nie poddadza

trzymam kciuki!

Posted

Blekuś dał czadu:( może jednak pani się nie zraziła, mnie mówiła przed wizytą, że Blekuś ją wybrał i to będzie jej pies. Może pomogłyby odwiedziny w ich domu ale zobaczymy czy przyjadą w weekend i czy Blekuś będzie grzeczny

• Like 1
Posted
Dnia 10.10.2018 o 09:18, Olena84 napisał:

Blekuś dał czadu:( może jednak pani się nie zraziła, mnie mówiła przed wizytą, że Blekuś ją wybrał i to będzie jej pies. Może pomogłyby odwiedziny w ich domu ale zobaczymy czy przyjadą w weekend i czy Blekuś będzie grzeczny

To oby przyszli...

Posted

Wyświetlenia Blekusia na olx:

- Warszawa - wyświetleń - 148, pobrań telefonów: 0, obserwuje: 1

- Wrocław - wyświetleń - 327, pobrań telefonów: 1, obserwuje: 9 - wyróżnione do 01.11

- Kraków - wyświetleń - 38, pobrań telefonów: 0, obserwuje: 2

- Poznań - wyświetleń - 67, pobrań telefonów: 0, obserwuje: 1

- Katowice - wyświetleń - 349, pobrań telefonów: 2, obserwuje: 10 - wyróżnione do 16.11

Na gumtree:

- wyświetleń: 672, 

Inne portale słabo, dziś aktywuje ponownie

Posted
5 minut temu, Tyś(ka) napisał:

Zaglądam do Blekusia słodziusia :)

Blekuś dziękuje! A ja mam nadzieje, że ktoś się nim w  końcu zainteresuje i nie zauważy że on nie bardzo chce sie wyadoptować;(

• Like 1
Posted

Bardzo dziękuję za wpłaty:

- agat21 - 20zł - 02.11

- dorcia2 - 20zł - 05.11

- milagros19853201 - 5zł - 06.11

- Helli - 30zł - 07.11

- mama Oleny84 - 50zł - 07.11

- Radek - 10zł - 07.11

- jankamałpa - 10zł - 08.11

• Like 1