Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też wierzę w Domek... Znajdzie swojego Blekusia...

Teraz najważniejsze, że u Anecik Blekuś zapomniał już o swoich nieszczęściach. I ma przy sobie Igunię. happy.gif

Dobrej niedzieli. happy.gif

• Upvote 3
Posted
5 godzin temu, Onaa napisał:

Podglądam co u Blekusia :). Dzień dobry :).

Chyba czarnym pieskom jest trudniej znaleźć domki, nie wiem dlaczego.

że pecha przynoszą? Wczoraj przeczytałam że jak kot przebiega drogę to nie znaczy że przynosi pecha z po prostu mu sie spieszy

5 godzin temu, Radek napisał:

Wielokrotnie czytałem, że czarnym psiakom jest trudniej i zupełnie tego nie rozumiem:/

miałam same czarne;)

• Upvote 1
Posted

Trochę mi żal Blekusia... Invision-Board-France-111.gif Jego Igunia, jak wszystko będzie dobrze, pojedzie w niedzielę do swojego Domu... Psiaki były takie zżyte ze sobą. Wiem, że najważniejsze dla Blekusia jest znalezienie Domku, ale na ten czas, kiedy będzie w hoteliku...  Aneciku, czy on ma u Ciebie jeszcze jakąś bratnią duszę? Bo widać, że tego potrzebuje...

Kciuki za to, żeby teraz Bleki szybko znalazł swój Dom. happy.gif

Posted
2 minuty temu, Elisabeta napisał:

Trochę mi żal Blekusia... Invision-Board-France-111.gif Jego Igunia, jak wszystko będzie dobrze, pojedzie w niedzielę do swojego Domu... Psiaki były takie zżyte ze sobą. Wiem, że najważniejsze dla Blekusia jest znalezienie Domku, ale na ten czas, kiedy będzie w hoteliku...  Aneciku, czy on ma u Ciebie jeszcze jakąś bratnią duszę? Bo widać, że tego potrzebuje...

Blekuś kochał tylko Szronika i POZWALAŁ się kochać iguni. Więcej bratnich dusz nie posiada :(

Posted
47 minut temu, Elisabeta napisał:

biedny ten nasz Blekuś, czeka i czeka:(

43 minuty temu, anecik napisał:

Blekuś kochał tylko Szronika i POZWALAŁ się kochać iguni. Więcej bratnich dusz nie posiada :(

Jeszcze chyba był ktoś po drodze, czy mi się pomyliło?

Posted
2 godziny temu, Olena84 napisał:

biedny ten nasz Blekuś, czeka i czeka:(

Jeszcze chyba był ktoś po drodze, czy mi się pomyliło?

Może jakieś chwilowe zauroczenie :)

Posted
2 godziny temu, kiyoshi napisał:

Olenko 3 wyroznienia moich olxow juz wygasly:( nie przyniosly domu- przykro mi :(

Czy możemy prosić o jeszcze jedno wyróżnienie za te 58zł (czy coś takiego?) starczy nam, a to zwiększa bardzo szanse na dom.

2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Biedny Blekuś, musi jeszcze poczekać na dom :(

co tu robić:(