Elisabeta Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Byłam z rana u Twojego Grzesia, Olenko, to zajrzę jeszcze do kochanego Blekusia... 1 Quote
Olena84 Posted January 4, 2018 Author Posted January 4, 2018 Dziękuję bardzo za wpłaty: - agat21 - 20zł - 15.12 - Jadwiga Kubera - 15zł - 27.12 - Marta Mucha - 20zł - 29.12 - dorcia2 - 20zł - 02.01 - Renata Bazylak - 30zł - 02.01 - agat21 - 20zł - 03.01 Quote
Radek Posted January 4, 2018 Posted January 4, 2018 Swoją deklarację postaram się przelać jutro. Quote
Olena84 Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 10 godzin temu, Radek napisał: Swoją deklarację postaram się przelać jutro. nie spieszy się;) Quote
Tyśka) Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Zaglądam do Blekusia, czyli "mojego" ostrzyżonego Gamonia hihi :) Quote
Radek Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Styczniowa deklaracja dla Blekusia właśnie powędrowała. Quote
Olena84 Posted January 5, 2018 Author Posted January 5, 2018 5 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Blekusia, czyli "mojego" ostrzyżonego Gamonia hihi :) to może Blekuś do pary? 25 minut temu, Radek napisał: Styczniowa deklaracja dla Blekusia właśnie powędrowała. dziękuję! Quote
kiyoshi Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 OLENA czy chcesz wyróżnić 3 ogłoszenia Blekusia które są u mnie na olx???? Quote
Elisabeta Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 15 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Blekusia, czyli "mojego" ostrzyżonego Gamonia hihi :) Zaglądam świątecznie do Blekusia. Tysiu, podobieństwo jest na[prawdę duże, ale nie strzyż Morusa. 1 Quote
Olena84 Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 4 godziny temu, kiyoshi napisał: OLENA czy chcesz wyróżnić 3 ogłoszenia Blekusia które są u mnie na olx???? tak proszę konto gdzie wysłac kaskę;) Quote
Tyśka) Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 3 godziny temu, Elisabeta napisał: Tysiu, podobieństwo jest na[prawdę duże, ale nie strzyż Morusa. Nie mam zamiaru :) przynajmniej dopóki nie będzie potrzeb zdrowotnych. W lecie jedynie podcinam mu portki, wyrównuje futerko na brzusiu (zwłaszcza koło... :) ), na łapkach i uszkach. Oleno, mój pies jest przełagodnym psiaczkiem, ale przy samcach bardzo mi się wycofuje albo wręcz przeciwnie - histerycznie reaguje na wszelkie próby podejścia do niego. Myślę, że bym go unieszczęśliwiła. Jedynie ma dwóch kumpli-samców, których obdarza niesamowitą sympatią - jeden to miks terierka, staruszek już, drugi też spokojny kolega, z obydwoma znają się od paru dobrych lat. Obiecałam mu, że nie przyprowadzę mu braciszka do domu. ;) Koleżankę - dopiero za jakiś rok, dwa. Jednak mam słabość do psów podobnych umaszczeniem i wzrostem, i charakterem do Gamonia. A Blekuś właśnie taki jest :) Quote
Olena84 Posted January 6, 2018 Author Posted January 6, 2018 12 minut temu, Tyś(ka) napisał: Nie mam zamiaru :) przynajmniej dopóki nie będzie potrzeb zdrowotnych. W lecie jedynie podcinam mu portki, wyrównuje futerko na brzusiu (zwłaszcza koło... :) ), na łapkach i uszkach. Oleno, mój pies jest przełagodnym psiaczkiem, ale przy samcach bardzo mi się wycofuje albo wręcz przeciwnie - histerycznie reaguje na wszelkie próby podejścia do niego. Myślę, że bym go unieszczęśliwiła. Jedynie ma dwóch kumpli-samców, których obdarza niesamowitą sympatią - jeden to miks terierka, staruszek już, drugi też spokojny kolega, z obydwoma znają się od paru dobrych lat. Obiecałam mu, że nie przyprowadzę mu braciszka do domu. ;) Koleżankę - dopiero za jakiś rok, dwa. Jednak mam słabość do psów podobnych umaszczeniem i wzrostem, i charakterem do Gamonia. A Blekuś właśnie taki jest :) no trudno, trudno ale namawiać trzeba;) Quote
Tyśka) Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Przed chwilą, Olena84 napisał: no trudno, trudno ale namawiać trzeba;) Gdyby było inaczej, gwarantuję Ci, że tytuł wątku dawno byłby już inny :) Poczciwina z naszego Blekusia. 2 Quote
kiyoshi Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 7 godzin temu, Olena84 napisał: tak proszę konto gdzie wysłac kaskę;) super:) niestety Blekuś bez wyróżnień nie ma zbyt dużo wejść, czy pobrań telefonu:( zarz podam Ci szczeóły na priv 1 Quote
Anecik Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Blekuś to taka poczciwina - siedzi w "kątku" z Igusią i nic im więcej do szczęścia nie potrzeba. Nie lubi jedynie nowych psiaków. Musi sobie trochę powarczyć na nich - po1,2 dniach mu przechodzi. 2 Quote
Olena84 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 6 godzin temu, anecik napisał: Blekuś to taka poczciwina - siedzi w "kątku" z Igusią i nic im więcej do szczęścia nie potrzeba. Nie lubi jedynie nowych psiaków. Musi sobie trochę powarczyć na nich - po1,2 dniach mu przechodzi. czuje sie jak u siebie to pokazuje innym by z nim nie zadzierali;) 1 Quote
Elisabeta Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 W końcu Ktoś poczciwego Blekusia wypatrzy. 2 Quote
kiyoshi Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Olenko olx u mnie wyróznione:) 17,81 zł x 3 tutaj linki: https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-blekusia-nieduzy-ulozony-piesek-szuka-domu-jego-pani-odeszla-CID103-IDqVRbN.html https://www.olx.pl/oferta/nieduzy-uroczy-lagodny-blekus-szuka-nowego-domu-po-smierci-jego-pani-CID103-IDqV8oj.html https://www.olx.pl/oferta/prosimy-o-dom-dla-nieduzego-lagodnego-blekusia-jego-pani-umarla-CID103-IDqV97D.html 1 Quote
Olena84 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 4 minuty temu, kiyoshi napisał: Olenko olx u mnie wyróznione:) 17,81 zł x 3 tutaj linki: https://www.olx.pl/oferta/pokochaj-blekusia-nieduzy-ulozony-piesek-szuka-domu-jego-pani-odeszla-CID103-IDqVRbN.html https://www.olx.pl/oferta/nieduzy-uroczy-lagodny-blekus-szuka-nowego-domu-po-smierci-jego-pani-CID103-IDqV8oj.html https://www.olx.pl/oferta/prosimy-o-dom-dla-nieduzego-lagodnego-blekusia-jego-pani-umarla-CID103-IDqV97D.html już robie przelew! bardzo dobry tekst, oby ktos go wypatrzył w końcu... Quote
Radek Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Po takich ogłoszeniach pozostaje czekać na TEN telefon. Quote
Tyśka) Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Zaciskam kciuki :) Nakazałam też Gamoniowi trzymać łapki za kolegę ;) Quote
Olena84 Posted January 7, 2018 Author Posted January 7, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Po takich ogłoszeniach pozostaje czekać na TEN telefon. oby oby... 55 minut temu, Tyś(ka) napisał: Zaciskam kciuki :) Nakazałam też Gamoniowi trzymać łapki za kolegę ;) ;D Quote
Olena84 Posted January 9, 2018 Author Posted January 9, 2018 Dziękuję za wpłaty: - Milagros - 5zł - 05.01 - Radek - 10zł - 05.01 - Helli - 30zł - 07.01 Wydatki: - ogłoszenia wyróżnione - 15,99zł - ogłoszenia od kiyoshi - 53,43zł Quote
Recommended Posts