[email protected] Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Witajcie kochani. Jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość. Szukam domu dla psiego seniora-Kirena. Znajduje się u mojej koleżanki. Dla psa szuka domu na już, aby móć pomóć innym biedom. Pomóżcie mi malucha posłać w świat. Do Kirena uśmiechnęło się szczęście w piatek trzynastego -właściwie to dwa w jednym szczęście i pech równocześnie .Został zabrany ze schroniska gdyż była chętna osoba do przyjęcia Kirena do siebie na stałe ale warunkiem było przywiezienie psa na miejsce. Niestety adopcja nie doszła do skutku i Kiren trafił do DT - awaryjnie i naprawdę na krótki czas , nie może tam zostać długo i jest zagrożony powrotem do schroniska , pilnie i z determinacją poszukujemy domu. Piesek ma cudowny charakter, spokojny , zrównoważony, grzeczny , w domu zachowuje się idealnie, z psami zgadza bez problemu,na spacerkach troszkę się boi ale ładnie chodzi na smyczy i z ciekawością obserwuje świat.Jeszcze widać smutek w oczach i na pycholu ale tu potrzebny czas.Mimo wieku jest sprawny i dziarski jedynie zęby go bolą ale jest już umówiony na zabieg w najbliższych dniach.TO IDEALNY TOWARZYSZ DLA STARSZEJ OSOBY lub kogoś kto chce psiaka spokojnego i mało wymagającego. Kirenka uszczęśliwia miękkie ,ciepłe legowisko , pełna miseczka i spacerek i obecność człowieka. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI Barbara 502-242-904 Cieszyn (woj. śląskie) Quote
Radek Posted October 23, 2017 Posted October 23, 2017 Rewelacyjne zdjęcia ma Blekuś. Myssi, może załóż wątek Kirenowi, zawsze to zwiększy szanse. Quote
Olena84 Posted October 24, 2017 Author Posted October 24, 2017 11 godzin temu, [email protected] napisał: Witajcie kochani. Jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość. Szukam domu dla psiego seniora-Kirena. Znajduje się u mojej koleżanki. Dla psa szuka domu na już, aby móć pomóć innym biedom. Pomóżcie mi malucha posłać w świat. Do Kirena uśmiechnęło się szczęście w piatek trzynastego -właściwie to dwa w jednym szczęście i pech równocześnie .Został zabrany ze schroniska gdyż była chętna osoba do przyjęcia Kirena do siebie na stałe ale warunkiem było przywiezienie psa na miejsce. Niestety adopcja nie doszła do skutku i Kiren trafił do DT - awaryjnie i naprawdę na krótki czas , nie może tam zostać długo i jest zagrożony powrotem do schroniska , pilnie i z determinacją poszukujemy domu. Piesek ma cudowny charakter, spokojny , zrównoważony, grzeczny , w domu zachowuje się idealnie, z psami zgadza bez problemu,na spacerkach troszkę się boi ale ładnie chodzi na smyczy i z ciekawością obserwuje świat.Jeszcze widać smutek w oczach i na pycholu ale tu potrzebny czas.Mimo wieku jest sprawny i dziarski jedynie zęby go bolą ale jest już umówiony na zabieg w najbliższych dniach.TO IDEALNY TOWARZYSZ DLA STARSZEJ OSOBY lub kogoś kto chce psiaka spokojnego i mało wymagającego. Kirenka uszczęśliwia miękkie ,ciepłe legowisko , pełna miseczka i spacerek i obecność człowieka. KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI Barbara 502-242-904 Cieszyn (woj. śląskie) biedna kruszynka:( Quote
dorcia2 Posted October 29, 2017 Posted October 29, 2017 zaglądam do Murzynka i uściski przesyłam 1 Quote
Olena84 Posted November 11, 2017 Author Posted November 11, 2017 zaraz wejdę do banku i wpiszę rozliczenie swoich psiaków Quote
Olena84 Posted November 21, 2017 Author Posted November 21, 2017 Anetko co u Blekusia? Blekuś nawet obserwowany na ogłoszeniach bo znowu odnawiałam ale cisza:( Quote
jankamałpa Posted November 25, 2017 Posted November 25, 2017 Dnia 21.11.2017 o 12:46, Olena84 napisał: Anetko co u Blekusia? Blekuś nawet obserwowany na ogłoszeniach bo znowu odnawiałam ale cisza:( Co u Blekusia? nikt nie dzwoni nie pyta? Quote
Olena84 Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 17 godzin temu, janka@ napisał: Co u Blekusia? nikt nie dzwoni nie pyta? do mnie niestety nikt, dzisiaj powyróżniam na pare województw, tylko z różnych maili bo mnie wyrzuci z olx Quote
Olena84 Posted November 26, 2017 Author Posted November 26, 2017 Anecik przekazała, że u Murzynka po staremu, niestety odkąd Szronik i Wiki poszły do adopcji nie znalazł nowego kolegi ani koleżanki, on sam nie zaczepi psiaka do zabawy, raczej zrobił sie z niego samotniczek. Na koty źle nie reaguje. Jak przychodzi ktoś obcy szczeka ale tylko by poinformować, nikogo nie atakuje;). Niestety nikt nie dzwonił:( Quote
Olena84 Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 11 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Ludzie są ślepi... :( niestety, a to dodatkowo czarny pies, a te maja najciężej w znalezieniu domu 10 godzin temu, Radek napisał: Smutno teraz Blekusiowi:( Czasem Kama od Gabi go zaczepi ale to juz nie to samo co Szronik Quote
Radek Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, Olena84 napisał: niestety, a to dodatkowo czarny pies, a te maja najciężej w znalezieniu domu Zupełnie niezrozumiała jest ta rezerwa do adopcji czarnych psów. Quote
Olena84 Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, Radek napisał: Zupełnie niezrozumiała jest ta rezerwa do adopcji czarnych psów. miałam trzy wszystkie czarne i przy trzecim zdałam sobie sprawę;) że wszystkie był czarne, nigdy nad tym się nie zastanowiłam a ludzie nie chcą:( Quote
Tyśka) Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 1 godzinę temu, Radek napisał: Zupełnie niezrozumiała jest ta rezerwa do adopcji czarnych psów. To prawda, ja sama uwielbiam czarne psy. Blekuś bardzo mi się podoba... Quote
Olena84 Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 32 minuty temu, Tyś(ka) napisał: To prawda, ja sama uwielbiam czarne psy. Blekuś bardzo mi się podoba... Gotowy do adopcji , zachęcam ;D Quote
Tyśka) Posted November 27, 2017 Posted November 27, 2017 3 minuty temu, Olena84 napisał: Gotowy do adopcji , zachęcam ;D Myślę że mój byłby zawiedziony, że to nie koleżanka ;) Quote
Olena84 Posted November 27, 2017 Author Posted November 27, 2017 10 minut temu, Tyś(ka) napisał: Myślę że mój byłby zawiedziony, że to nie koleżanka ;) Szkoda:( Quote
Olena84 Posted November 28, 2017 Author Posted November 28, 2017 Jest wpłata na Murzynka: - agat21 - 10zł - 16.11 - Jadwiga Kubera z fb - 15zł - 27.11 Dziękuję bardzo Quote
Nadziejka Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 Czarnolinku piekniosci zaglada cioctka z lalunia Burzunia czarnulenka pozdrawiamy piesku sciskamy za zycie Twoje za zdroowenko aby sie domus objawil juz przecie boc czarnulenki najnajcudowniejsze na swiecie Quote
Olena84 Posted November 30, 2017 Author Posted November 30, 2017 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Czarnolinku piekniosci zaglada cioctka z lalunia Burzunia czarnulenka pozdrawiamy piesku sciskamy za zycie Twoje za zdroowenko aby sie domus objawil juz przecie boc czarnulenki najnajcudowniejsze na swiecie oby domek dobry znalazł, nikt nie dzwoni o pięknisia:( Quote
Radek Posted November 30, 2017 Posted November 30, 2017 1 godzinę temu, Olena84 napisał: oby domek dobry znalazł, nikt nie dzwoni o pięknisia:( Najważniejsze, żeby zadzwonił TEN dom. Quote
Gabi79 Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Blekunio przecudny!!! Dwa tygodnie temu poznałam Blekusia osobiście. Na początku się bał i szczekał, ale potem chętnie brał ode mnie smaczki. Jest śliczny, kochany i wcale nie wygląda na 10 lat. 1 Quote
Recommended Posts