Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie kochani. Jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość. Szukam domu dla psiego seniora-Kirena. Znajduje się u mojej koleżanki. Dla psa szuka domu na już, aby móć pomóć innym biedom. Pomóżcie mi malucha posłać w świat.

Do Kirena uśmiechnęło się szczęście w piatek trzynastego -właściwie to dwa w jednym szczęście i pech równocześnie .Został zabrany ze schroniska gdyż była chętna osoba do przyjęcia Kirena do siebie na stałe ale warunkiem było przywiezienie psa na miejsce. Niestety adopcja nie doszła do skutku i Kiren trafił do DT - awaryjnie i naprawdę na krótki czas , nie może tam zostać długo i jest zagrożony powrotem do schroniska , pilnie i z determinacją poszukujemy domu. Piesek ma cudowny charakter, spokojny , zrównoważony, grzeczny , w domu zachowuje się idealnie, z psami zgadza bez problemu,na spacerkach troszkę się boi ale ładnie chodzi na smyczy i z ciekawością obserwuje świat.Jeszcze widać smutek w oczach i na pycholu ale tu potrzebny czas.Mimo wieku jest sprawny i dziarski jedynie zęby go bolą ale jest już umówiony na zabieg w najbliższych dniach.TO IDEALNY TOWARZYSZ DLA STARSZEJ OSOBY lub kogoś kto chce psiaka spokojnego i mało wymagającego.
Kirenka uszczęśliwia miękkie ,ciepłe legowisko , pełna miseczka i spacerek i obecność człowieka.
KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI Barbara 502-242-904                                        

Cieszyn (woj. śląskie)

22549719_1668631966543106_8574357579872362901_n.jpg

22539991_1668630503209919_9102045570799329249_n.jpg

22528491_1668632886543014_7132637937879056547_n.jpg

Posted
11 godzin temu, [email protected] napisał:

Witajcie kochani. Jestem tu nowa więc proszę o wyrozumiałość. Szukam domu dla psiego seniora-Kirena. Znajduje się u mojej koleżanki. Dla psa szuka domu na już, aby móć pomóć innym biedom. Pomóżcie mi malucha posłać w świat.

Do Kirena uśmiechnęło się szczęście w piatek trzynastego -właściwie to dwa w jednym szczęście i pech równocześnie .Został zabrany ze schroniska gdyż była chętna osoba do przyjęcia Kirena do siebie na stałe ale warunkiem było przywiezienie psa na miejsce. Niestety adopcja nie doszła do skutku i Kiren trafił do DT - awaryjnie i naprawdę na krótki czas , nie może tam zostać długo i jest zagrożony powrotem do schroniska , pilnie i z determinacją poszukujemy domu. Piesek ma cudowny charakter, spokojny , zrównoważony, grzeczny , w domu zachowuje się idealnie, z psami zgadza bez problemu,na spacerkach troszkę się boi ale ładnie chodzi na smyczy i z ciekawością obserwuje świat.Jeszcze widać smutek w oczach i na pycholu ale tu potrzebny czas.Mimo wieku jest sprawny i dziarski jedynie zęby go bolą ale jest już umówiony na zabieg w najbliższych dniach.TO IDEALNY TOWARZYSZ DLA STARSZEJ OSOBY lub kogoś kto chce psiaka spokojnego i mało wymagającego.
Kirenka uszczęśliwia miękkie ,ciepłe legowisko , pełna miseczka i spacerek i obecność człowieka.
KONTAKT W SPRAWIE ADOPCJI Barbara 502-242-904                                        

Cieszyn (woj. śląskie)

22549719_1668631966543106_8574357579872362901_n.jpg

biedna kruszynka:(

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
17 godzin temu, janka@ napisał:

Co u Blekusia? nikt nie dzwoni nie pyta?

do mnie niestety nikt, dzisiaj powyróżniam na pare województw, tylko z różnych maili bo mnie wyrzuci z olx

Posted

Anecik przekazała, że u Murzynka po staremu, niestety odkąd Szronik i Wiki poszły do adopcji nie znalazł nowego kolegi ani koleżanki, on sam nie zaczepi psiaka do zabawy, raczej zrobił sie z niego samotniczek. Na koty źle nie reaguje. Jak przychodzi ktoś obcy szczeka ale tylko by poinformować, nikogo nie atakuje;). Niestety nikt nie dzwonił:(

Posted
11 godzin temu, Tyś(ka) napisał:

Ludzie są ślepi... :(

niestety, a to dodatkowo czarny pies, a te maja najciężej w znalezieniu domu

10 godzin temu, Radek napisał:

Smutno teraz Blekusiowi:(

Czasem Kama od Gabi go zaczepi ale to juz nie to samo co Szronik

Posted
1 godzinę temu, Olena84 napisał:

niestety, a to dodatkowo czarny pies, a te maja najciężej w znalezieniu domu

Zupełnie niezrozumiała jest ta rezerwa do adopcji czarnych psów. 

Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

miałam trzy wszystkie czarne i przy trzecim zdałam sobie sprawę;) że wszystkie był czarne, nigdy nad tym się nie zastanowiłam a ludzie nie chcą:(

Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

To prawda, ja sama uwielbiam czarne psy. Blekuś bardzo mi się podoba... 

Posted

Czarnolinku piekniosci

zaglada cioctka  z lalunia Burzunia czarnulenka

pozdrawiamy piesku sciskamy za zycie Twoje

za zdroowenko

aby sie domus objawil juz przecie

boc czarnulenki

najnajcudowniejsze na swiecie

Posted
2 godziny temu, Nadziejka napisał:

Czarnolinku piekniosci

zaglada cioctka  z lalunia Burzunia czarnulenka

pozdrawiamy piesku sciskamy za zycie Twoje

za zdroowenko

aby sie domus objawil juz przecie

boc czarnulenki

najnajcudowniejsze na swiecie

oby domek dobry znalazł, nikt nie dzwoni o pięknisia:(

Posted

Blekunio przecudny!!!

Dwa tygodnie temu poznałam Blekusia osobiście.

Na początku się bał i szczekał, ale potem chętnie brał ode mnie smaczki.

Jest śliczny, kochany i wcale nie wygląda na 10 lat.

• Upvote 1