Anecik Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 2 minuty temu, helli napisał: Niezobowiązujące wizyty coś też wnoszą Oczywiście :) Quote
Poker Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 Trzymam kciuki, by te niezobowiązujące wizyty zamieniły się w konkrety. 1 Quote
Radek Posted May 1, 2018 Posted May 1, 2018 2 godziny temu, helli napisał: Niezobowiązujące wizyty coś też wnoszą Chociażby sympatyczne wyjście i zdjęcia:) 2 Quote
Olena84 Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 20 godzin temu, Anecik napisał: Dziś przyszła Pani z mojej wsi, która nas odwiedza wraz ze swoimi córkami - niezobowiązująco - i wzięła na spacer Blekusia. Blekuś znowu pokazał się ze swojej najlepszej strony. Ładnie szedł na smyczy, do dzieci w porządku. Taki jestem Pan Bleki :) super, oby ktoś w końcu zadzwonił:( Quote
Olena84 Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 19 godzin temu, helli napisał: Niezobowiązujące wizyty coś też wnoszą zawsze ktoś się moze zakocha;) Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Jak fajnie, że Blekuś ma szansę wychodzić na spacery z obcymi ludźmi ;) Zawsze będzie łatwiej, jak pojawi się na horyzoncie własna Rodzina :) Quote
Olena84 Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 Dzisś zrobię rozliczenie, ale jest cieniutko:( dołożyłam ok 80zł i swoja majową deklaracje za hotelik i jesteśmy na zero:( - tak szalałąm z wyróżnionymi ogłoszeniami że się doigrałam:(, muszę wyczarować bazarek na Blekusia, bo też na ogłoszenia się przyda choć minimalnie wyróżnione, (na razie ma bo dopiero wyróżniłam za 16zł na olx i gumtree) Quote
Radek Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Majowa deklaracja w tej chwili poszła. Jak by było ciężko postaram się jeszcze jakoś wspomóc. Quote
Olena84 Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 32 minuty temu, Radek napisał: Majowa deklaracja w tej chwili poszła. Jak by było ciężko postaram się jeszcze jakoś wspomóc. dziekuję! 1 Quote
Nadziejka Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Olenko sciskam za maluszka wiesz ze bardzo bardzo posle Tobie teraz maly grosik dla Blekunia czaruj bazarus czaruj Olu Quote
Olena84 Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 12 godzin temu, Nadziejka napisał: Olenko sciskam za maluszka wiesz ze bardzo bardzo posle Tobie teraz maly grosik dla Blekunia czaruj bazarus czaruj Olu Ewuniu dziękuję!!! Quote
Nadziejka Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Olenko az mi wstyd ... nie dziekuj kokana boxc to taki maciupenki teraz grosik ale ale cos mysle i wymysle i wymyslillam Nadziejkowo zapraszam 1 Quote
Olena84 Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 14 godzin temu, Nadziejka napisał: Olenko az mi wstyd ... nie dziekuj kokana boxc to taki maciupenki teraz grosik ale ale cos mysle i wymysle i wymyslillam Nadziejkowo zapraszam Ewciu brak mi słow! Dziękujemy! Quote
Nadziejka Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Olenko pozdrawiam lapenki i tygrusiatka Na karmiku ciocia elik i ciocia koja sercem cegielki kupily 50 zl Ciocia elik 10 zl Ciocia koja bardzo im za to dziekuje poleca cegielki Blekuniowe odrazu ku Tobie Quote
Olena84 Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 4 godziny temu, Nadziejka napisał: Olenko pozdrawiam lapenki i tygrusiatka Na karmiku ciocia elik i ciocia koja sercem cegielki kupily 50 zl Ciocia elik 10 zl Ciocia koja bardzo im za to dziekuje poleca cegielki Blekuniowe odrazu ku Tobie Ewciu dziekujemy i ciociom za cegiełeczki też! Quote
Nadziejka Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 Kolejna cudna Cegielka Zycia leci ku Tobie dziecko kokane nasze Ciocia Nesiowata 10 zl! Quote
Olena84 Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 26 minut temu, Nadziejka napisał: Kolejna cudna Cegielka Zycia leci ku Tobie dziecko kokane nasze Ciocia Nesiowata 10 zl! ojej dziecko to było naaaście lat temu ze mnie ale miło;)! Dziękuję! Quote
Nadziejka Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 4 minuty temu, Olena84 napisał: ojej dziecko to było naaaście lat temu ze mnie ale miło;)! Dziękuję! 1 Quote
dorcia2 Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 życzę Murzynkowi wspaniałego kochającego domku może ta odwiedzająca Pani się w nim zakocha stała majowa poleciała Quote
Nadziejka Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Olenko i kolejne Serce Cudne Elisabeta Cegielka Zycia 20 zl leci ku Tobie Quote
Elisabeta Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Zaglądam do Blekusia. 7 minut temu, Nadziejka napisał: Olenko i kolejne Serce Cudne Elisabeta Cegielka Zycia 20 zl leci ku Tobie A cegiełka poleci i doleci w poniedziałek. 1 Quote
Olena84 Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 5 godzin temu, dorcia2 napisał: życzę Murzynkowi wspaniałego kochającego domku może ta odwiedzająca Pani się w nim zakocha stała majowa poleciała Jolu dziękuję!!! 21 minut temu, Nadziejka napisał: Olenko i kolejne Serce Cudne Elisabeta Cegielka Zycia 20 zl leci ku Tobie ojejku dziekuję!!! 12 minut temu, Elisabeta napisał: Zaglądam do Blekusia. A cegiełka poleci i doleci w poniedziałek. Dziekuję!!! Quote
Anecik Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 Ufff..... Blekuś zakolegował się z sunią mini - owczareczką Zaspą. Jest u nas już od około 3 tygodni i jak na razie tarmosi Iryska. Dzisiaj zakolegował się z nią również Bleki :) Nie będzie już takim samotnikiem. 2 Quote
Recommended Posts