TaTina Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 Dnia 14.02.2018 o 19:23, uxmal napisał: oo, jaki fajny wątek :) Zapraszam do wrzucania swoich kawałków :) A ja, ponieważ piąteczek, dziś zapuszczę dziwnie trochę, o: I dorzucę to: Hmm...wieczorek :) 1 Quote
TaTina Posted February 16, 2018 Author Posted February 16, 2018 Coś przed nocą spokojniejszego dorzucę: Milutkiego :) 1 1 Quote
TaTina Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 Sobota, sobota...wrzucimy więc coś z muzyczki :) Proszę: I taki też: Przed wieczorkiem :) Quote
TaTina Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 Od razu wrzucę następny, spokojniejszy trochę: Miłego :) Quote
TaTina Posted February 17, 2018 Author Posted February 17, 2018 I na wieczór coś mocniejszego :) Jak to w sobotę: Nieźle ;) Quote
TaTina Posted February 26, 2018 Author Posted February 26, 2018 Zaglądam znów tutaj :) Ostatnio coś takiego mi wpadło w uszy: Trochę minęło od czasów, kiedy słuchało się takiej muzyki. No i imię mi się podoba, Sonia, hmm... Quote
TaTina Posted March 1, 2018 Author Posted March 1, 2018 I znów troszkę mnie nie było :) Alem mam coś do posłuchania, o tu: Też ma już swoje lata, ale muzyczka fajna :) A tak przy okazji. Zajrzałam wieczorkiem na profil na Fb pewnego krakowskiego stowarzyszenia ( pro zwierzęcego zresztą :), i nie mogłam własnym oczom uwierzyć. Takiej fali obelg, wyzwisk i niecenzuralnych wpisów już dawno nie widziałam ( a widziałam już w życiu sporo ). Chamstwo i prymitywny hejt aż się przelewa. Śmierdzi to szambo na kilometr, aż przykro sie czyta. Ale to pewnie forma reklamy ( skoro tolerują ), czy jak? Milutkiego :) Quote
TaTina Posted March 14, 2018 Author Posted March 14, 2018 Dobry wieczorek? Ale, ale, widzę że mamy nową fankę muzyki :) Coś z biesiadnej, ludowej, discopolo lubimy? Prawda? Ale nie, nie, nie, NIE. Nie będziemy ranić uszu nawet dla nowej fanki. Wrzucimy, o: Milutko :) Quote
Margo3011 Posted March 14, 2018 Posted March 14, 2018 Dobry wieczor, a taki utwor sobie slucham przed snem :) Quote
TaTina Posted March 16, 2018 Author Posted March 16, 2018 A ja, dziś wieczorkiem, o tak: Taaa... 1 Quote
Margo3011 Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 A ja bardzo poznym wieczorkiem takie ladne sobie slucham :) Quote
TaTina Posted March 22, 2018 Author Posted March 22, 2018 Ładny wieczorek dzisiaj. Pewno wiosna już na dobre będzie. Wrzucę coś do posłuchania. Zapewne się spodoba: Milutkiego życzę :) 1 Quote
TaTina Posted April 19, 2018 Author Posted April 19, 2018 Dzień dobry :) Trochę tu zaniedbałam, ale ostatnio jakoś kuriozalnie czas mi się kurczy, tak skandalicznie że ho ho...Ale za to fajny kawałek wrzucę, ze starych dobrych czasów. Oczywiście dedykowany :) Tak, tak: No cóż, ale chyba nie każdy klip czy występ :) do tivi się nadaje, choćby "wykonawca" nie wiem jak się starał. Hmm, tak bywa, samo życie, nieprawdaż? Milutkiego :) 1 Quote
annakowalczyk Posted April 20, 2018 Posted April 20, 2018 Ja ostatnio słucham non stop Passengers i Lumineers Quote
TaTina Posted June 20, 2018 Author Posted June 20, 2018 Ja tu tylko na chwilkę :) Podrzucę nowy kawałek do posłuchania: I dodam jeszcze od siebie, co prawda nie muzyczka, ale równie zajmujący: https://krakow.tvp.pl/37704157/czy-doszlo-do-znieslawienia-wlascicielki-hoteli-dla-psow Jaka to kategoria? Teatr? Sami osądźcie. 1 Quote
ludwa Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 2 godziny temu, TaTina napisał: https://krakow.tvp.pl/37704157/czy-doszlo-do-znieslawienia-wlascicielki-hoteli-dla-psow Jaka to kategoria? Teatr? Sami osądźcie. Niby nie muzycznie ale krok jednak taneczny Quote
elik Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 6 godzin temu, TaTina napisał: Ja tu tylko na chwilkę :) Podrzucę nowy kawałek do posłuchania: I dodam jeszcze od siebie, co prawda nie muzyczka, ale równie zajmujący: https://krakow.tvp.pl/37704157/czy-doszlo-do-znieslawienia-wlascicielki-hoteli-dla-psow Jaka to kategoria? Teatr? Sami osądźcie. Oooooo materiał stał się niedostępny, a jeszcze wczoraj można było oglądnąć panią przewodniczącą, jak broni wiceprzewodniczącej, twierdząc, że ta wspólnie z nią interweniowała w sprawie niewłaściwego traktowania psów w hotelu. Czy opluwanie, mieszanie z błotem, wyzywanie, to interwencja ? I że zniesławienie miało polegać na powiadomieniu mediów przez wiceprzewodniczącą o łamaniu ustawy o ochronie zwierząt. A o szambie na dogomanii ani słówka! O rzekomym doniesieniu do mediów miał powiadomić właścicielkę hotelu jedn z dziennikarzy ha ha ha! W dodatku pani przewodnicząca sama się przyznaje, że działa wspólnie z wiceprzewodniczącą Materiał jednak dostępny :) I dobrze :) Quote
zolinka Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Również uwielbiam mocne kawałki AC/DC czy Within Temptation, chociaż ostatnio słucham więcej smooth jazz i muzyki relaksacyjnej. Moja propozycja to: Quote
TaTina Posted July 28, 2018 Author Posted July 28, 2018 Dziś odeszła Kora, Kora Jackowska, Kora Sipowicz. Maanam to także była Ona. Sporo wspomnień, kawałek życia dla niektórych. Zostanie nam jej muzyka, słowa piosenek i...Jej optymizm. Quote
TaTina Posted August 2, 2018 Author Posted August 2, 2018 Ojj...upalne lato mamy. Właściwie miałam pisać coś o odwadze cywilnej, o odpowiadaniu za własne czyny, o chowaniu głowy w piasek i uciekaniu przed odpowiedzialnością, ale właściwie szkoda słów. Żenujące. Dziś mamy 2 sierpnia i co?. Hmm, zdam się tylko na tytuł piosenki, o: Właśnie tak. Jak to jest patrzeć na własne odbicie w lustrze? 1 Quote
TaTina Posted November 1, 2018 Author Posted November 1, 2018 Dzieńdobrywieczorek :) Ale, ale..widzę ze ktoś tu muzyki nie lubi? I ludzi którzy muzyke lubią? Może jedna złożę to na karb zmian pogody? Tak, tak myślałam, pogoda sie zmienia, ciśnienie :) skacze, dekielek zaczyna podskakiwać, ojj :) Za to kawałek zapuszczę, a co mi tam, dla stałych wielbicieli: https://youtu.be/GJTVyoqj23M A na napięcia dobry masażyk jest :) 1 Quote
Recommended Posts