Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze raz dzięki za wątek. Normalnie czytasz mi w myślach kobieto, bo o takim wątku myślałam już od jakiegoś czasu (no i nie oszukujmy się, zapominałam o pomyśle)

Wątek zapisuję-oczywista oczywistość :)

Nie potrafię wybrać jednej kapeli i powiedzieć,że to ta najjj. Wrzucę to, czego ostatnimi czasy słucham. Powrót do przeszłości i smarkatych lat

• Upvote 1
Posted

Tak, Hendra, to jest to! Taria z nimi była za wszystkie pieniądze, potem sama była ciut słabsza, ale tez miała dobre kawałki, np. ten (ale w innym klimacie)

Posted
2 minuty temu, Hope2 napisał:

Usiata, Europe, serio? Na przykładzie tego teledysku pokazywałam młodemu za jakimi chłopcami kiedyś sikały dziewczęta :P

Też kiedyś byłam młoda :D a młodość ma swoje prawa, prawda? :D 

Posted

nie, jeszcze to-na dzień dobry, kiedy wstawać się nie chce, bo pogoda brzydka, bo tarczyca domaga się odpoczynku. I skaczę i krzyczę razem z nim do utraty tchu

Posted
2 minuty temu, Usiata napisał:

Też kiedyś byłam młoda :D a młodość ma swoje prawa, prawda? :D 

oj, ma :)

Kocham oglądać swoje stare zdjęcia-na jednych słodkie dziecko w kokardkach (jak mama czesała i ubierała), na innych głowa w warkoczykach, co to koleżanka z pokoju w internacie całą noc plotła, na innych irokez-kolorowy, na jeszcze innych tapir taki,że później godzinami rozczesujesz.

Został styl rockowo-metalowy-włosy długie, glany,spodnie poszarpane. Trochę gotyku...ale wiadomooo-są stuacje, kiedy garsonkę zakładam, princeskę i szpilki...

Posted
2 minuty temu, Hope2 napisał:

oj, ma :)

Kocham oglądać swoje stare zdjęcia-na jednych słodkie dziecko w kokardkach (jak mama czesała i ubierała), na innych głowa w warkoczykach, co to koleżanka z pokoju w internacie całą noc plotła, na innych irokez-kolorowy, na jeszcze innych tapir taki,że później godzinami rozczesujesz.

Został styl rockowo-metalowy-włosy długie, glany,spodnie poszarpane. Trochę gotyku...ale wiadomooo-są stuacje, kiedy garsonkę zakładam, princeskę i szpilki...

Aniu, ja do pracy chodzę w swoim stylu, tam się przebieram bo dress kod, a potem wracam do swojej skóry.

Ale charakter mam jednaki wszędzie - ta sama - bo nie lubię udawać, mierzi mnie to od dzieciństwa; zawsze byłam niepokorna wobec udawania i gierek wszelakich.