Anka897 Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 -Jaki jesteś Bambo? -Jestem małym, cichutkim psem. Ale za to bardzo wesołym! Uwielbiam się bawić, a kiedy dorwę zabawkę, to tak strasznie się cieszę! Prawie w ogóle nie szczekam. Lubię inne psy, ludzi. Co prawda nie jestem już pierwszej młodości, ale czy to wada? Mam tyle lat, że zdążyłem się już uspokoić i co nieco w życiu widzieć :) I dalej patrzę na świat przez różowe okulary. Tylko tak trochę mi tęskno… Za człowiekiem, który przytuli i pogłaska codziennie… Za swoim ciepłym kątem… Niczego więcej nie potrzebuję. Ile czasu jeszcze pozostało Bambo? Nikt tego nie wie. Jego marzeniem jest spędzić go ze swoim opiekunem, z kimś, kto pokocha go do końca! Jego radość życia jest tak duża, że z pewnością zrekompensuje nie pierwszą już młodość. Może być dobrym kompanem dla dzieci. Swoim opiekunom odwdzięczy się prawdziwą wiernością i miłością. I pokaże, jak potrafi się cieszyć i być szczęśliwym! W sprawie adopcji proszę dzwonić: 512 230 499 Quote
azalia Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Ile Bambuś ma lat i ile waży mniej więcej> Gdzie piesek obecnie przebywa? On na zdjęciach wydaje się duży. Czy Bambo jest ogłaszany? Quote
Anka897 Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Bambo jest małym psiakiem, poniżej kolan, waży około 10 - 12 kg, przebywa w schronisku w Bielsku - Białej. Może mieć coś około 7 - 10 lat. Ogłaszam go na różnych stronach :) Quote
Anka897 Posted April 6, 2017 Author Posted April 6, 2017 Mogę wysłać na priv zdjęcie ze mną, wtedy będzie odniesienie co do jego wielkości Quote
Jota67 Posted April 23, 2017 Posted April 23, 2017 podniosę chociaż wątek, bo taka tu cisza u Bamba........ :( Quote
Anka897 Posted May 2, 2017 Author Posted May 2, 2017 Wysyłam kolejne zdjęcia psiaka, może podbije czyjeś serce :) Quote
Recommended Posts