Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agat21']Kurka, no! Nie mogę... dopiszcie mnie do tej listy mostowych lokatorów :p
10 zł.
Ale na zimę jakieś fajne kartony sobie skombinujemy, dobra?[/quote]

Agatko! Dla ciebie mamy super miejsce pod filarem!!

[quote name='Ghanima']Ciotki, to my sobie tez wątek załóżmy - bezdomne dogomaniaczki zbierają na kartony :p[/quote]

Kartony obowiązkowo!

[quote name='Divi']ehh my możemy mieszkać pod mostem, ale psiury niech mieszkaja w ciepłym domku:multi:[/quote]

Może będą nas odwiedzać?...

Posted

Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu).

Mamy już 130!
Brakuje 252 zł!

Deklaracje stałe (Mysiu - wpisz do pierwszego postu!) :loveu:

[SIZE=4]20 zł Justyna 85
20 zł Bjuta
50 zł Ghanima
10 zł Divi
10 zł Agata51
10 zł. Agat 21
10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej)

A pierwszy dzień w hoteliku Wiosny zafunduje Dogo 07 (zadeklarowała jednorazowo 10 zł)[/SIZE]

Posted

No to super! To ja wykasowuję te z pierwszej strony z któregoś tam postu! Mysiu, a dopisz może jeszcze na samym początku, że zbieramy, że 12 zł dziennie, że 372 musimy nazbierać. Może coś takiego, żeby po oczach waliło?:

[SIZE=7]UWAGA!!!![/SIZE]

Próbujemy wyciągnąć Władka ze schroniska i umieścić u Wiosny, gdzie ma ogromną szansę przekonać się do ludzi. Władek wzbudza zainteresowanie w schronisku, (ładny jest bardzo ;)) jeśli tylko przełamie swój strach - ma spore szanse na adopcję!!!
Dlatego bardzo nam zależy na umieszczeniu go u Wiosny.
Na każdy dzień potrzebujemy 12 zł. Na każdy "długi" miesiąc 372 zł.

Posted

:scared::Dog_run::loveu::loveu::loveu:Wladziu jest cudny chlopak !cudenkoooo niechaj ci sie uda :loveu:cioteczki pieknieeeeee :multi:doloze wam ...ale tylko jednorazowo :oops:narazie wiecej nie dam rady ..bo tyz z torbamyyypojdem ... 15 zl ...ale jakbym wygralla czy cus :roll: to napewno o Wladziu :loveu:nie zapomne :painting::bye::glaszcze:psinko pieknosci jakis ty biduniek

Posted

[quote name='Divi']hopa hop do góry czekamy na więcej deklarcji :)[/quote]

Warto wspomnieć, że deklaracja= przynależność do prestiżowego klubu o tajemniczej nazwie DPM :lol: Zapraszam do skorzystania z tej niepowtarzalnej okazji!

Posted

[quote name='agata51']No, skoro karma zapewniona, to dorzucę jeszcze dyszkę. Tylko ja bezmięsna jestem!!![/QUOTE]

Oj hmm, a jest jakaś warzywna karma albo serowa hmm to może kości mięso ja zjem bo lubie :multi:

Posted

[quote name='Ghanima']Warto wspomnieć, że deklaracja= przynależność do prestiżowego klubu o tajemniczej nazwie DPM :lol: Zapraszam do skorzystania z tej niepowtarzalnej okazji![/QUOTE]
heheh Dom Pod Mostem karma za darmoszkę no i kości:multi:
Prosimy pięknie o deklaracje taka okazja może więcej się nie zdarzyć.

Posted

Dziękujemy bardzo!!! Bardzo! :loveu::loveu::loveu:

Musimy zebrać deklaracji stałych na 372 zł. (12 zł dzień razy 31 dni w "długim" miesiącu).

[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Mamy już[/COLOR] 140! :multi:[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=4][COLOR=red][COLOR=black]Brakuje[/COLOR] 252 zł![/COLOR][/SIZE]

[SIZE=4][U]Deklaracje stałe! :loveu:[/U][/SIZE]
[SIZE=4]20 zł Justyna 85 [/SIZE]
[SIZE=4]20 zł Bjuta[/SIZE]
[SIZE=4]50 zł Ghanima [/SIZE]
[SIZE=4]10 zł Divi[/SIZE]
[SIZE=4]20 zł Agata51[/SIZE]
[SIZE=4]10 zł. Agat 21[/SIZE]
[SIZE=4]10 zł Lena 13 (w porywach ciut więcej)[/SIZE]

[SIZE=4][U]mamy też deklaracje jednorazowe!:loveu:[/U][/SIZE]
[SIZE=4]24 zł Dogo 07 (dwa pierwsze dni pobytu Władka) :lol:[/SIZE]
[SIZE=4]15 zł Ewa Gonzales[/SIZE]

No i jest jeszcze ciągle miejsce pod mostem!!!

Posted

Skoro ja ten pierwszy dzień Władkowi u Wiosny funduję :lol: to musi to być 12zł a nie 10, jak już to i dwa dni niech psiak ma :).
Czyli w sumie to jednorazowo 24zł na Władka daję.

Posted

[quote name='agata51']No, skoro karma zapewniona, to dorzucę jeszcze dyszkę. Tylko ja bezmięsna jestem!!![/quote]

ja też :lol:
ale nie martw się, znalazłam już kilka fajnych karm bezmięsnych, więc mamy szansę na przeżycie :evil_lol: