Jump to content
Dogomania

JULCIA MA DOM :) BRAK DEKLARACJI -POMOCY. Babcia oneczka JULKA chciałaby na ostatnie lata zaznać troszkę szczęścia.

Recommended Posts

Posted

Mój przyjaciel Wiktor przeznaczył pewną kwotę do rozdysponowania na pomoc dla potrzebujących psiaków.

mdk8 - poszedł przelew dla Julki, bezpośrednio do Murki na 500 zł - nie zabezpieczy to Julce przyszłości, ale pomoże Ci złapać chwilę oddechu :)

Posted
6 godzin temu, memory napisał:

Mój przyjaciel Wiktor przeznaczył pewną kwotę do rozdysponowania na pomoc dla potrzebujących psiaków.

mdk8 - poszedł przelew dla Julki, bezpośrednio do Murki na 500 zł - nie zabezpieczy to Julce przyszłości, ale pomoże Ci złapać chwilę oddechu :)

Bardzo serdecznie dziękuję . To bardzo dużo. Za tydzień mój Devonek jedzie do DS  zostanie już tylko Julcia więc będzie mi łatwiej  .

Posted

Rozliczenie suni:

Stan konta na 3 listopad wynosił -186 zł

+250,40 zł mdk8

+500 zł memory i Wiktor

+50 zł Syla

-450 zł hotelowanie 04.11-03.12

-30,40 zł Amoksiklav

-85,90 zł Caniviton

Razem: +14,40 zł

Stan konta na 3 grudnia wynosi +14,40 zł.

Posted
Dnia 5.12.2017 o 20:12, maarit napisał:

Podajcie nr konta, wyślę Julci prezencik :)

Dzisiaj piękny prezencik  dotarł na konto Julci. Ślicznie dziękuję maarit za wpłatę 50,- kwiat-emotikon-ruchomy-obrazek-0092

Posted

Spojrzałam na fundusze Julki i chyba jest niewesoło (: 

Czy ktos nie planuje bazarku ? Mogłabym sie dorzucic z fantami, bo na samodzielny jest za mało. Posłałabym zdjecia i opisy.