Moli@ Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Po schodach noszę...była kupka i siusiu w ogrodzie. Śniadanko wciągnął z apetytem, wodę pije. Zostało przypilnować. Jutro antybiotyk w zastrzyku. Szew suchy, nie ma obrzęku...nie wzbudza zainteresowania (na razie ) Quote
buniaaga Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 1 godzinę temu, Moli@ napisał: No gdzie spał Żuczek no gdzie...oczywiście w łóżku ,) Przydreptał w nocy pomruczał... nie dokończyłam zdania - chcesz się przytulić...już leżał obok, bez problemu wskoczył :) Trzeba pilnować urwiska "za dobrze się czuje" :) Podłogi suche... No może chciał żeby dla Ptyśka nie było ciasno to znalazł nową miejscówkę ha ha Oj czuje się dobrze :) Quote
Moli@ Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 19 minut temu, buniaaga napisał: No może chciał żeby dla Ptyśka nie było ciasno to znalazł nową miejscówkę ha ha Oj czuje się dobrze :) Ptyś, dba żeby Żuczkowi nikt nie zawracał głowy...a w dużym legowisku jest miejsce dla dwóch mikrusów :) W nocy wszystkie maluchy meldują się w sypialni...materacyki porozkładane. Pomieszczenie przestronne...mieścimy się bez problemu ,) Zejście na parter zabezpieczone - nikt nie zejdzie/nie wejdzie. Maluchy mają do dyspozycji 2 duże pokoje :) Quote
buniaaga Posted March 16, 2017 Author Posted March 16, 2017 Ale z pańcią na łóżku najlepiej na świecie :) Quote
Moli@ Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 4 minuty temu, buniaaga napisał: Ale z pańcią na łóżku najlepiej na świecie :) Bezdyskusyjnie ;D Quote
Moli@ Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Żuczek czuje się dobrze, apetyt dopisuje chętnie wychodzi do ogrodu. Rana sucha, ładnie wygląda nie ma obrzęku Quote
mar.gajko Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 15 godzin temu, Moli@ napisał: Miło Cię widzieć :) Żuczek jest bardzo pogodnym, niesamowicie inteligentnym ufnym...odważnym pieskiem urody mu nie brakuje...tylko brać i kochać :) Ile razy widzę jakiegoś takiego niskopodłogowego parówkowatego, to przypominam mi sie mój pierwszy piesek, którego sobie sama przyniosłam, mając lat, zdaje się 7. Też był czarno-biały, tylko więcej białego było. Quote
Moli@ Posted March 16, 2017 Posted March 16, 2017 Radosny rozkoszniak :) Mam go na oku, zasnął w tej pozycji i łapkami przebiera ,) 4 Quote
buniaaga Posted March 17, 2017 Author Posted March 17, 2017 10 godzin temu, Moli@ napisał: Żuczek czuje się dobrze, apetyt dopisuje chętnie wychodzi do ogrodu. Rana sucha, ładnie wygląda nie ma obrzęku Jak dobrze że wszystko po zabiegu jest ok A widok szczęśliwego Żuczka z kołami do góry super! Quote
mar.gajko Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Co tam dzisiaj u ślicznego przegubowca słychać? Quote
Moli@ Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Odpukać, czuje się dobrze...bardzo dobrze :) Wczoraj, kilka godzin Żuczek z Ptysiemy zostali sami w pokoju, jeździłam do weta...zdali egzamin na szóstkę :D Quote
Moli@ Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 szczepienie - 35 zł środki niwelujące mocz - 40 zł transport (sobota) - 5 zł + kastracja 10 zł wysyłka faktury - 6,80 zł _____________ 96,80 zł (zapłacono gotówką ) Wpłynęło na konto - 100 zł / 15.03 od buniaaga Quote
buniaaga Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 3 godziny temu, Moli@ napisał: Odpukać, czuje się dobrze...bardzo dobrze :) Wczoraj, kilka godzin Żuczek z Ptysiemy zostali sami w pokoju, jeździłam do weta...zdali egzamin na szóstkę :D Brawo :) Quote
Moli@ Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Pierwszy pod drzwiami, nie muszę zapraszać żeby wszedł do domu...zwiedza ale nie kombinuje jak się wydostać za ogrodzenie :) 1 Quote
anica Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Pychol się sam uśmiecha, jak się zagląda do Żuczka! naprawdę ,śliczne ma te oczka! Quote
Moli@ Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Zaczął interesować się szwem. Suchy, goi się...posmarowałam jodyną na wazelinie. Na razie odpuścił... Quote
buniaaga Posted March 18, 2017 Author Posted March 18, 2017 2 godziny temu, Moli@ napisał: Zaczął interesować się szwem. Suchy, goi się...posmarowałam jodyną na wazelinie. Na razie odpuścił... trzecia doba mija to wtedy chyba coś tam ciągnie,swędzi Quote
Moli@ Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Żuczek, był dziś na pierwszym spacerku...rasowy "zajączek". Przed nami nauka chodzenia na smyczy od podstaw, co było do przewidzenia ,) Quote
buniaaga Posted March 19, 2017 Author Posted March 19, 2017 4 godziny temu, Moli@ napisał: Żuczek, był dziś na pierwszym spacerku...rasowy "zajączek". Przed nami nauka chodzenia na smyczy od podstaw, co było do przewidzenia ,) smyczy to on nie zna ,nawet nie wiem czy kiedyś nosił obrożę. Oby szybko się uczył Quote
Moli@ Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 1 godzinę temu, buniaaga napisał: smyczy to on nie zna ,nawet nie wiem czy kiedyś nosił obrożę. Oby szybko się uczył Nie nosił obroży ani szelek. Zakładam szeleczki nawet przy wyjściu do ogrodu...chytrusek ociera się o krzewy, drzewa w domu o meble próbuje zdjąć. Quote
mar.gajko Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 4 godziny temu, Moli@ napisał: Nie nosił obroży ani szelek. Zakładam szeleczki nawet przy wyjściu do ogrodu...chytrusek ociera się o krzewy, drzewa w domu o meble próbuje zdjąć. No to się napracujesz z tymi naukami. Jak chłopaczek w życiu nie chodził w niczym. Quote
agat21 Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Czyli wolny i swobodny żył sobie, a tu teraz kajdany trzeba będzie nosić ;)) Quote
Recommended Posts